24 nov 22, 18:15:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 132
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Anime Ajánló  (Megtekintve 391334 alkalommal)
0 Felhasználó és 37 vendég van a témában
Shiro
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #135 Dátum: 08 máj 06, 23:43:02 »

Gondolom azért hiszi az Avatar-rol mindenki, hogy anime, mivel kínai-manga alapján csinálták.

S jöjjön az új remek amit találtam.
Amit ajánlok mindenkinek, aki kedveli a feudális japánban játszódó misztikus történeteket sok harcal, meg mindenféle youkaial és társaikkal.

Shounen Onmyouji]

Egyetlen negatívum nálam, hogy nem egy könnyen fellelhető alkotás. Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 07, 13:24:18 írta Shiro » Naplózva

Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #136 Dátum: 08 máj 07, 12:17:39 »

Lovely complex Figyelmeztetés

Csak ajánlani tudom, én tegnap este 10kor bukkantam rá és egy kicsit elragadott a történet, ma még nem aludtam.  :'X Pirul Egy kicsit fájdalmas 0 alvás után dolgozni, de megérte! Csak legyen már vége a napnak (hogy befejezhessem! Még maradt 3 rész) !! Nevet Nevet
A történetről: adott egy "óriás" leányzó (mielőtt elszaladna veletek a ló, Japánban már 170 cm-rel kiérdemelte ezt a nem túl kedves megszólítást) és a másik oldal illetve nem 156 cm-rel "büszkélkedő" srác. Egyikük magánélete se alakul túl fényesen, annak ellenére hogy elég népszerűek. Az ő próbálkozásaikat követhetjük nyomon rengeteg poénnal megfűszerezve.

Bővebben: keresd kedvenc oldalunkon a www.animeaddicts.hu -n
Naplózva

Balin oldalbordája  és lelkes kísérleti alanya kacsint
Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! Mosolyog
De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Mystyk
Chuunin
*

« Válasz #137 Dátum: 08 máj 07, 18:22:50 »

Én ajánlanám mindenkinek aki szereti a mágiát meg az akciót a Mai-HiME-t bár tudom hogy valaki leírta, de ott különösebben nem volt megemlítve
http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.106
Na meg persze a folytatását a Mai-Otome-t Nevet
http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.216
Na meg aki szereti a mágiát meg a vicces animéket annak Mahou Sensei Negima, mondjuk a vége fele nagyon szomorú, és akárhányszor megnézem a 22. (?) részt mindig elsírom magam, annyira szomi :'( de nagy része vicces, nekem bejött Nevet
Nah és ha már itt tartunk én is szeretném ha valaki ajánlana nekem egy jó grafikájú akció, mágia műfajú animét, nekem valahogy azok jönnek be de nagyon, olyanok mint a Fate Stay Night meg a Scrapped Princess meg a Shakugan no Shana Nevet
Naplózva
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #138 Dátum: 08 máj 08, 09:00:31 »

hat a shaman king akkor szerintem neked valo csak az a baj hogy mar nem megy a jetixen .
Naplózva

Mystyk
Chuunin
*

« Válasz #139 Dátum: 08 máj 08, 18:03:00 »

Azt már láttam egy párszor a Jetix-en...xD

Mellesleg még tudom ajánlani az Angelic Layer-t annak, aki szereti a..váá nemtom elmagyarázni,de nagyon jó anime, olvassátok el az ismertetőjét:
http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.249

Ezen kívül Erementar Gerad. Hát erről sem tok agyon mit mondani kaland, fantasy,szerintem nagyon jó anime ez is Nevet :
http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.485
Naplózva
Uchiha Nandor
Chuunin
*

« Válasz #140 Dátum: 08 máj 08, 23:47:37 »

Aki szereti a mágiát vagy ilyesmit, annak a Slayers-t tudom ajánlani.
Vannak benne szörnyek, varázslatok, sárkányok, és a szokásos japán izék. + rengeteg pojén van benne
Igaz, hogy egyáltalán nem anime, de sztem nézzétek meg a Fun With Akatsuki sorozatot is.
Akár angolul (könnyen érthető, nem kell megijedni Nevet), állítólag van magyarul is.
Én angolul láttam, a haverom mondta, hogy van magyarul is.
Én nagyon sokat röhögtem rajta.
Naplózva
Harrd
ANBU Osztag Vezető
*

csodamesés D:

« Válasz #141 Dátum: 08 máj 09, 21:54:22 »

Én a Ragnarok The Animation -t tudom ajánlani Mosolyog Igaz csak a 17. részig találtam feliratot, 9 hiányzik  :/ Aki játszott a "Ragnarok Online" játékkal, az szerintem jobban átélheti a történetet  kacsint De ha nem is játszttál, akkor is nagyon tökéletes a játék megismerésére/unaloműzésre  Pirul
Naplózva
verdict
Kezdő Jounin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #142 Dátum: 08 máj 13, 13:15:28 »

Most kezdtem el nézni a Nabari no Ou-t /az anime sem rég kezdődött ikszdé /eddig érdekesen alakul a történet és az első 3 részhez magyar felirat is van kacsint
 ISMERTETŐ ITT
Naplózva

ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget 
Onee-sama: Syzy ikszdé
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #143 Dátum: 08 máj 15, 21:03:25 »

Na én is sikeresen ide tévedtem, akkor pár kis ajánló(nem tudom mik voltak mik nem, ha volt valami gomen)

Rurouni Kenshin: Egy forradalom alatt hírnevet szerzett gyilkológép, aki megbánta cselekedeteit, kardja meg van fordítva(penge befelé), de feltűnik egy gonosz, és most újból harcba kell szállnia egyik tisztelt ellenfele oldalán.  Fordulatos, akciódús, és mindenekelőtt NAGYON jó humorú anime. Bővebb infóért klikk > ide <

Get Backers: Elvesztettél valamit? Mi visszaszerezzük. Két srác története, az egyik az elektronikus Amano Ginji, az Infinite Castle villámura, a másik pedig az Evil Eye használó Midou Ban. A story csak úgy kezdődik, hogy fel lehet őket bérelni, bármilyen cucc visszaszerzésére, persze jó áron. Aztán persze fény derül hőseink múltjára, jönnek a jó/rosszfiúk, akikről sokáig lehetetlen eldönteni, hogy ki barát, és ki ellenség. Pár nap alatt ledaráltam ezt a 49 részes animét, nagyon megfogott, ennyit még nem nevettem animén, nagyon jól kidolgozott, egyik kedvencem. Bővebb infóért klikk > ide <

Honey and Clover Pár egyetemista srác / lány története. Igazából én is még csak most nézem, story nem túl sok van mögötte, de nagyon ajánlom mindenkinek, régen láttam ilyen megfogó animét, a karakterek nagyon eltaláltak(kivéve egyet, de róla nem nyilatkozok, épp eleget szidtam már a barátnőmnek Nyelvesít). Tényleg nagyon ajánlom mindenkinek, főleg az egyetemre készülőknek, hogy tudják milyen sors vár rájuk  Ördögi bővebb infóért klikk > ide <

ennyi lettem volna, remélem megnézitek őket, és tetszeni is fog ^^ Sayonara
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 15, 21:04:59 írta MoonTiger » Naplózva

Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #144 Dátum: 08 máj 18, 21:31:57 »

Most kezdtem el nézni a Nabari no Ou-t /az anime sem rég kezdődött ikszdé /eddig érdekesen alakul a történet és az első 3 részhez magyar felirat is van kacsint
 ISMERTETŐ ITT

Szintén ajánlom ezt az animét, bár még csak a megjelent 5 részt láttam belőle, mondatni beleszerettem Pirul Pedig a történet annyira nem nagy érdekesség, mégis alig várom már a kövi résztXD És ninjáááás Nevet
Naplózva
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #145 Dátum: 08 máj 20, 20:00:43 »

Ha valaki szeretne egy nagyon jó animefeldolgozást látni, ami még vicces, és izgalmas is, annak ajánlom: http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.719
Ha viszont egy szép, és rövid drámát szeretnél, ahol minden kérdésre választ kapsz a végén, és a szereplőkről is rendesen megtudhatsz mindent: http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.569
Naplózva
Chidori
Akadémiai tanár
*

« Válasz #146 Dátum: 08 máj 20, 21:10:57 »

Get Backers: Elvesztettél valamit? Mi visszaszerezzük. Két srác története, az egyik az elektronikus Amano Ginji, az Infinite Castle villámura, a másik pedig az Evil Eye használó Midou Ban. A story csak úgy kezdődik, hogy fel lehet őket bérelni, bármilyen cucc visszaszerzésére, persze jó áron. Aztán persze fény derül hőseink múltjára, jönnek a jó/rosszfiúk, akikről sokáig lehetetlen eldönteni, hogy ki barát, és ki ellenség. Pár nap alatt ledaráltam ezt a 49 részes animét, nagyon megfogott, ennyit még nem nevettem animén, nagyon jól kidolgozott, egyik kedvencem. Bővebb infóért klikk > ide <

Mostanában az év végi nagy hajtás illetve egy-két vizsga miatt nem nagyon tudok időt szakítani animekra, azonban ez az ajánló meggyőzött.
Ha minden jól megy, hétvégén már nézhetem is. Üdv mindenkinek! Mosolyog
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #147 Dátum: 08 máj 24, 21:39:28 »

Monochrome Factor

Ezt is nagyon megszerettem mostanában, bár elég új alkotás. Van benne némi shounen-ai szál, de szerintem nem elégXD Inkább a történetre koncentrál, így még akiknek közömbös a BL téma, azok is nyugodtan nézzék meg^^ Az openingbe egyszerűen beleszerettem, mostanában egyfolytában azt hallgatomXD A grafika szép, a zene is a helyén van, szal én csak ajánlani tudom Mosolyog

Ismertető: http://87.229.108.142/animecontent.php?id.1845
Naplózva
Chidori
Akadémiai tanár
*

« Válasz #148 Dátum: 08 jún 16, 22:05:36 »

Hikaru No Go

A napokban keztem bele az animeba, de azóta teljesen a függővé váltam. Az anime egyszerűen hihetetlen jó. Ez a 75 részes anime lényegébe a GO nevű sport(?) köré épül. Ez a sport Japánban egy nagyon ismert táblás játék. Az anime főszereplője Hikaru, akit megszáll egy már nem létező  GO-s játékos, Sai. Sairól tudni kell, hogy évekkel ezelőtt egy hihetetlen nagy GO játékos volt, aztán a sors nem úgy hozta és öngyilkos lett. Teste visszatért Hikaruba és amolyan Light Ryuk alapon kommunikálnak egymással. Egyedül csak Hikaru képes látni és kommunikálni Saival, akinek a célja az, hogy ismét GO-t játszon valakinek a testén keresztül. A kiválasztott tehát Hikaru lesz. Még csak 8 részt láttam, de eddig volt benne minden. Lenyűgöző karakterek, fantasztikus GO meccsek. (korábban azt sem tudtam mi ez, de most már olyan szinten kedvet kaptam hozzá, hogy ihajj...  :'X). Az anime folyamatosan kommentál szinte minden a GO-s táblán lejátszott lépést, így mi is  megérthetjük a lényegét, igaz nem valami könnyű. A karakterek állítólag 75 rész alatt változnak, Hikaru meg fog nőni,  és képes lesz majd Sai nélkül is meccseket nyerni majd a későbbiekben. Persze Hikaru köré is gyűlnek a riválisok, akik szépen lassan figyelmesek lesznek Hikaru képességére. Mindenki őt akarja legyőzni, más kérdés, hogy ő vajon meddig hagyja magát, hogy egy másik ember irányítsa és ezáltal... nem is ő, hanem valaki egészen más valaki nyerje a meccseit.  AJÁNLOM!

Plus: Remek opening, remek ending.

http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.77

« Utoljára szerkesztve: 08 jún 16, 23:24:06 írta Chidori » Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Tems
Gennin
*

Bakanda! Cehh... xD

« Válasz #149 Dátum: 08 jún 17, 18:25:49 »

Akiknek elnyerte a tetszését a Shounen Onmyouji, azoknak ajánlanám az Amatsukit, hasonló körülmények, extrémebb történet, tömény 13 epizódban összefoglalva, eddig ezt tartottam a 2008as tavasz 2. legnagyszerűbb alkotásának, bár az openingje elég gyeszurka lett szerintem, és a zenék sem mindig passzolnak a hangulathoz, de a történet és a grafika kárpóol mindenért.

http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.1896
Naplózva

Jelenleg agyilag zápult, kifacsart felmosó rongy, akit a WCben áztattak ki...

Junjou Romantica! (L)
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 132
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins