noemimi-chan
|
|
« Válasz #10095 Dátum: 16 feb 01, 11:14:18 » |
|
Tényleg vannak 350 pontos képzések is. Ami az 500 pontos rendszerben nagyon kevésnek számít szerintem, sőt még a 480 pontos rendszerben is kevésnek számított. A mérnök képzésben egészen magas pontszámnak számít, hisz sok mérnök képzésre be lehet jutni 300 pont alatt is, a BME-n voltak mindig 400 pont körüli ponthatárok ahogy nézem, meg talán a Pázmány molekuláris bionikán. Nálunk pl. a 500 pontos rendszer óta kb. 370 pont kell a felvételihez, előtte 350 elég volt. Ami egyáltalán nem vészes, persze én a gimiben mindig jó tanuló voltam szóval könnyen beszélek, de ennyit barátom is összeszedett, ő pedig nem olyan volt, mint én. Oh deszar ez az erasmus, elmarad holnap az órám így a héten megint csak franciám lesz ma, meg kötlelezően lógni kell a franciákkal szerdán este, egy ilyen francia komunikáció fejlesztés miatt. Egyetlen ami elrontja a szabadságom az a jövőhetí francia doga, pedig még a hét 2. felében jönnek meglátogatni a barátnőim is a Budai suliból.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 feb 01, 11:21:20 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10096 Dátum: 16 feb 01, 13:56:16 » |
|
Nekem azért cod4 a kedvencem (meg a 2) mert az utána következő szériák el se futottak a gépemen lol. Amikor az exed anyja rádír közben nem láttad másfél éve se őt se az exed egy éve.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 feb 01, 14:42:26 írta Stance »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #10097 Dátum: 16 feb 01, 14:45:41 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 feb 01, 15:45:13 írta Capac »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #10098 Dátum: 16 feb 01, 16:31:00 » |
|
Pécs még mindig szép hely, most épp itt hajkurászom a helyi palvinbarbikat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #10099 Dátum: 16 feb 01, 17:53:22 » |
|
Nézd meg a lányát,húzd meg az anyját.Vagy nem így szól a mondás? Volt pár perverz gondolatom az évek során ennek kapcsán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10100 Dátum: 16 feb 01, 17:54:59 » |
|
Nézd meg a lányát,húzd meg az anyját.Vagy nem így szól a mondás? Az úgy szól, hogy húzd meg a lányát, ha az anyja MILF, akkor azt is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #10101 Dátum: 16 feb 01, 18:12:38 » |
|
Egyik exemmel flörtölök neten. Olyannal aki külsőre hát nagyon nem kurva magányos vagyok. szerintem nincs lejjebb
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #10102 Dátum: 16 feb 01, 18:17:14 » |
|
Vajon csúnya lányról van szó, vagy egy átlagosról, csak Micsudi már megint olyan nőkről álmodozik, akiknél sose lesz esélye?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #10103 Dátum: 16 feb 01, 18:46:48 » |
|
Amikor zsinórban két ember is tőlem idéz.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #10104 Dátum: 16 feb 01, 18:51:23 » |
|
Pattanásos anorexiás 43kg! ápolatlan és rendellenesen kicsi fogai vannak amitől a mosolya ijesztő az íne meg wwháááá....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 feb 01, 18:55:21 írta Micsudi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #10105 Dátum: 16 feb 01, 19:14:02 » |
|
Válogatós f*sznak kutyában a helye.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #10106 Dátum: 16 feb 01, 19:20:20 » |
|
A parasztok pedig fogjanak kapát meg ekét billentyűzet helyett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #10107 Dátum: 16 feb 01, 19:23:29 » |
|
Én meg is fogom a kapát meg az ekét ha szükség van rá koma
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #10108 Dátum: 16 feb 01, 19:57:14 » |
|
A parasztok pedig fogjanak kapát meg ekét billentyűzet helyett Ez jó ötlet, bár nem tudom, hogy Angliában hol találsz földművelő munkát, meg szerintem végzettséged sincs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #10109 Dátum: 16 feb 01, 20:02:59 » |
|
Hát, pedig az a lány, akit mutattál valamelyik nap, nagyon ott volt. 10 pontos csaj szerintem. És igen, Micsudi egyik volt nőcijéről van szó. Miféle végzettség kellhet Clark Kenteskedéshez? Most komolyan...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|