Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #10050 Dátum: 16 jan 30, 15:40:04 » |
|
Gman, Saphi. Jó kifogások az antiszociális viselkedésre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #10051 Dátum: 16 jan 30, 15:53:19 » |
|
Az érzés amikor a Blizzard meg sem próbálja cáfolni a pletykákat, hogy a Warcraft univerzumból a kedvenc szereplőd meghal a kövi kiegben:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #10052 Dátum: 16 jan 30, 15:54:53 » |
|
Még mindig jobb, mintha Bob Sapp meg szeretne verni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #10053 Dátum: 16 jan 30, 16:01:05 » |
|
Gman, neked mi számitana akkor tényleges történésekkel tarkított fórumos talinak? Írd le légyszi, és ha legális, meg lehet, hogyha eljössz az egyikre, akkor segitek, hogy úgy lehessen. Lew, inkább én köszi azt a pár percet, tényleg imádnivaló. Sokkal viccesebbek vagytok, mint a nigahiga, pedig ahhoz hasonló stílusú a ti blogotok is, de valahol ötletesebbek Gordon Ramsaynél is. Csak remélem én is, hogy sok fini magyar kaját is bemitattok majd. Egy slambuc főzésetek úgy megnézném, hogy aztán okostojáskodjak majd kommentben, higy miként is kell igaziból azt főzni-sütni. Jaj, most olvasom. Békazabálók, ez tök vicces. De még mindig előbb ennék csigát is, mint undorító, rücskös varangyokat. =S Csak mert a franciák csigákat is előszeretettel esznek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 30, 16:05:35 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #10054 Dátum: 16 jan 30, 16:10:31 » |
|
Még mindig jobb, mintha Bob Sapp meg szeretne verni.
A Bob Sapp gyereket Hornyák megcsapta a búza téren, azóta már nem keménykedik és nem akar 10 %-os busz bérlettel utazni, amikor nem is jár neki. . Kedden nekiállunk forgatni a következő videót, de hogy mi lesz benne még meglepetés =) edit: Iratkozzatok fel
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 30, 16:11:24 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #10055 Dátum: 16 jan 30, 16:38:54 » |
|
Gman, Saphi. Jó kifogások az antiszociális viselkedésre. Nekem az a mentségem, hogy nem hívtak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #10056 Dátum: 16 jan 30, 16:54:00 » |
|
Mert akkor eljöttél volna mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #10057 Dátum: 16 jan 30, 17:21:06 » |
|
Lew melyik animéből van a gif?
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #10058 Dátum: 16 jan 30, 17:27:11 » |
|
Gman, Saphi. Jó kifogások az antiszociális viselkedésre. Én nem keresek kifogásokat, simán csak nem érdekeltek annyira, hogy kimozduljak miattatok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10059 Dátum: 16 jan 30, 17:29:21 » |
|
Én meg csak simán el vagyok szegényedve. És ez nem kifogás, pedig bár az lenne. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #10060 Dátum: 16 jan 30, 17:30:55 » |
|
Ha nem érdekelnénk, nem itt töltenéd az idődet, mert helyette bármi mást csinálhatnál. Tehát maradjunk annál, hogy antiszoc vagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #10061 Dátum: 16 jan 30, 17:35:33 » |
|
Aszociális. Az antiszociális mást jelent, bár nincs kizárva, hogy valójában az.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #10062 Dátum: 16 jan 30, 17:38:39 » |
|
Saphira, ha ezen múlik elhívunk, ha lesz majd egyszer. És lemondani nem ér előtte lévő napon. Lew, kihal meg? Varian Wrynn? Komoly? Mi a pletyi, írd már le priviben.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 30, 17:39:17 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #10063 Dátum: 16 jan 30, 17:46:45 » |
|
Én is tudom mit jelent az antiszociális személyiségzavar, de ezt a szót erre szokták használni. Ez olyan, mint amikor Mo-n a kb. 5 SHARP skinhead közül elmondja valaki, hogy a skinheadek eredetileg nem is voltak fajgyűlölők és akik fajgyűlölők, azok a boneheadek. És akkor most emiatt az öt ember miatt légyszi nevezzetek egy százezres nagyságrendű szubkultúrát. Köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #10064 Dátum: 16 jan 30, 17:53:12 » |
|
Egyezzünk ki abban, hogy szociopata vagyok.
Szar lehet, ha valaki kopasz, egyből ráfogják, hogy rasszista, padig lehet, hogy csak a fejéről visszaverődő sugarakkal akarja felperzselni a környezetét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|