Lew
|
|
« Válasz #10035 Dátum: 16 jan 30, 00:04:28 » |
|
Köszi a kedves gondolatokat az új youtube csatornánkhoz iratkozz fel, hogy minél hamarabb láthasd az új tartalmakat lel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #10036 Dátum: 16 jan 30, 00:10:10 » |
|
Sabaku Köszi a korsót biztonságban haza juttattam
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #10037 Dátum: 16 jan 30, 12:46:45 » |
|
na milyen volt a tali?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #10038 Dátum: 16 jan 30, 12:59:31 » |
|
Megint volt valami találkozó, amin megint nem volt tényleges történés és megint ez lesz a téma egy hétig?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10039 Dátum: 16 jan 30, 13:09:39 » |
|
Azthittem szombaton, azaz ma lesz tali. :o Félreinformáltak.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #10040 Dátum: 16 jan 30, 13:15:58 » |
|
Megint volt valami találkozó, amin megint nem volt tényleges történés és megint ez lesz a téma egy hétig?
Végre egy jó hozzászólás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #10041 Dátum: 16 jan 30, 13:16:52 » |
|
Hát tegnap volt írva hivatalos eseménynek azért kérdeztem Igazából amikor realizálódott bennem, hogy nem tudok ott lenni nem is nagyon olvasgattam az eseményt, mert csak fájdította a szívem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #10042 Dátum: 16 jan 30, 13:22:49 » |
|
Jó volt.Sikeresen fölvilágosítottak hogy a gondolkodás módom csak nekem árt,és valami olyan szart ettem ami úgy szétcsapta a gyomromat,mintha forró szénsavmentes kőolajat ittam volna De ezekkel együtt is jó évnyitó volt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 30, 13:23:29 írta Capac »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10043 Dátum: 16 jan 30, 13:26:16 » |
|
Engem csak privát üziben tájékoztattak, mert engem senki sem szeret. Ah lekéne mennem kávétinni, de még ahhoz sincs erőm, hajnal 4kor sikerült hazajönnöm egy házibuliból. Ma pedig még sütit kell sütnöm szülinapra, amit már 5kor kezdünk ünnepelni, mert 9kor haza kell jönni, egy másik buliba.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #10044 Dátum: 16 jan 30, 13:31:19 » |
|
Neked ez meglepő lehet, de olyan emberek között, akiknek vannak barátai, általában ez így szokott történni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #10045 Dátum: 16 jan 30, 13:40:23 » |
|
Jah, én az ideiglenes taktikai szövetségeseket pártolom. A barát az az ellenség, aki még nem szúrt hátba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #10046 Dátum: 16 jan 30, 13:58:12 » |
|
Amúgy miért nem inkább dolgozol ahelyett hogy itt lopod a napot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #10047 Dátum: 16 jan 30, 14:05:32 » |
|
Nyilván mert van, aki dolgozzon helyettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #10048 Dátum: 16 jan 30, 14:08:02 » |
|
Gman pont ezeknek a taktikai szövetségeknek köszönheti,hogy van aki dolgozik helyette.Lassan kezdem megérteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #10049 Dátum: 16 jan 30, 14:12:25 » |
|
Engem csak privát üziben tájékoztattak, mert engem senki sem szeret. Jaj, azért nem hívtalak az eseménybe, mert tudom hogy a békazabálóknál lopod a napokat és miattunk nem utaznál haza, röpke 4-6 órára. De a haza térsz és lesz megint alap ember vagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|