24 nov 16, 11:25:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 632 633 [634] 635 636 ... 707
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 13  (Megtekintve 1107033 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #9495 Dátum: 16 jan 09, 10:11:18 »

Életem menüjének a főfogása. Roppanós, mint a virsli, belül krémes és édeskés, paprikás-tejfölös rántásban főve, nokedlival. Nincs jobb ennél. Már az első kanál után szintet lépnek az ínyenc sejtjeim.
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 09, 10:13:34 írta gman » Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #9496 Dátum: 16 jan 09, 10:39:44 »

Szaffit fogom alkalmazni sziklakert építésnél, mert nekem már a faxom is tele  van a 1,5-2 méter magas dombokkal is. Örülök, hogy van, aki örömmel összehord a kertben egy 180 méter magasat. Ez egy virágzó munka kapcsolat lesz. Fizetek neked 7000 egy napra.
Sziklát is szeretsz emelgetni remélem:D Van amelyik 30-40 kg, de néha akad 60+ feletti is.

Megjegyzem Stancenek, hogy Egérke ennyi idősen ötszörös olimpiai bajnok volt, világcsúcstartó és legenda. Bár nem állszándékomban bírálni Hosszút, mert nincs rálátásom a dologra, de mondja meg a férjének Magyarországon van nem Amerikában.
Ő ez idáig ha jól rémlik Google segítsége nélkül egy olimpiai 8. hellyel rendelkezik. A gondolat menetéhez meg annyit, ha már bevonja a sajtót mondja meg konkréten mi a baja ne mismásoljon és keverje a szart félévvel az olimpia előtt. Nekem azért gyanús, hogy egyetlen egy másik úszó sem állt mellé. Egyet vagy kettőt még lehet seggnyalónak nevezni na de mindet?
Annyi rálátással, amivel rendelkezek nekem az jön le, hogy férjének vannak problémái. Ha saját évek óta fájó lelki gondokkal küzdött volna a lapon, amiről olvasott pár gondolat lett volna nem előre legyártott és megírt több oldalas enciklopédia. Ez lehet másoknak úgy jött le, hogy előre összeszedte a gondolatait, de nekem inkább más ember véleményének tűnik.
Huszti és Szalai legalább a balhéja után a háttérbe húzódott és nem csináltak kéthetente fesztivált.
Sokan mondják usa színekben akar versenyezni szerintem is ezt akarja a férje csak Katinka nem, mert egyszer már elásták ott és lepisálták. Ez egy undorító családi balhénak tűnik.

Na végül csak bíráltam.
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 09, 10:51:28 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #9497 Dátum: 16 jan 09, 11:01:12 »

Igazából nem ismerjük a háttérsztorit, hogy mi is ez igazából, pl ennyi miatt Kiss László lemondana? Lel abszurd. Addig amíg ki nem derülnek a dolgok én sem akarok állást foglalni, meg igazából független is akartam maradni a témától a hozzászólásomban, engem az emberek reakciója borított ki.
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #9498 Dátum: 16 jan 09, 11:13:07 »

Nem tudom, ki ez, nem ismerem a mai celebeket, de olyan jóllaknom, még karácsonykor sem sikerült, mint most.
Naplózva
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #9499 Dátum: 16 jan 09, 11:47:49 »

Marketinges csinálta? Hol tanult?
Biztos a József Attila Általános Iskolában. Nevet

Ez most veletlen poen vagy egy suliba jartunk Ishida? Lel
Naplózva

Nikuccia
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #9500 Dátum: 16 jan 09, 12:06:21 »

Hát én mindjárt kihányom magam,  uuuhh.  :okád: Hogy vagy képes ezt még ugy is tálalni,  mintha finom lenne és belül krémes,  ááá!  Ohh My God Ilyesmit,  meg olyat hogy szem vagy agy vaagy szív,  soha nem ennék,  hacsak nem az életem mulna rajta. ikszdé Szagoltam már kakastöke pörit előtte is,  utána is,  de azóta komolyan,  a pacalt imádom kb. Nevet Pedig undorítóan néz ki az is,  olyan fura csipkézett az egyik oldala,  és jaaj,  de borzalmas az. :S Viszont legalább nem kukibol van. XP
Ki lesz a következő áldozat? Szomorú Ürünek fogod hívni utána? :OO

Komolyan lepisiltek egy magyart az usában,  vagy mivan? Ohh My God
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 09, 13:00:30 írta Nikuccia » Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #9501 Dátum: 16 jan 09, 15:45:13 »

Leges legelső lépésnek tökéletes. 24 órán belül már írtak is nekem. Mosolyog Legyetek optimistábbak.
Mi egy szóval se mondtuk hogy nem vagyunk optimisták, de nem is nekünk kell annak lenni, hanem neked. Viszont paint-ben én is jobbat rakok össze. Hasonló hírdetések kb 10 éve voltak. Magadat akarod eladni és a tudásodat, persze írtak, de ezt lehetne jobban csinálni, ez eléggé alap, nem kell ehhez marketinget tanulnod, hogy tudd. kacsint

Nem is ezért jöttem. ikszdé
Beakartam linkelni ezt a videót, nagyon jó szerintem. Egyik kedvenc számom amit a GTA3-ban rongyosra hallgattam. Nevet
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=kZu5iDTtNg0" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=kZu5iDTtNg0</a>
Naplózva

Nikuccia
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #9502 Dátum: 16 jan 09, 16:30:07 »

Mikor a mopeddal száguldoztál Liberty City veszélyes, sötét utcáin? Nevet Amugy nekem az valamiért nem jötz be annyira soha,  mint a Vice City vagy a San Andreas, túl komprra sikerült nekem a 3, meg a főkarakter se adta annyira valahogy,  CJ családi sztoriját pl én nagyon imádtam,  vagy Vercetti menő hadviselése a többi bandával,  na,  ezek ütősek voltak nagyon. Nyelvesít De a 3 sokszor annyira nem bírt lekötni,  hogy elkezdtem lresznek megfelelően vezetni inkább és csak hallgattam a rádiot. A GTA-ban. ikszdé
Naplózva
PeEzZ
Újonc
*

« Válasz #9503 Dátum: 16 jan 09, 16:53:40 »

Hali mindenkinek, nem találtam más témát, tud valaki segíteni, hogy miért nem enged feltölteni avatart az oldal?
Ezt az üzenetet kapom:
Kód:
A csatolmányod nem menthető el. Ez azért történhetett, mert túl sokáig tartott a fájl feltöltése vagy a fájl nagyobb, mint amekkorát a szerver engedélyez.

Kérlek vedd fel a kapcsolatot a rendszergazdával további információért.

Ezt írja, még akkor is ha egy 50*50-es jpg-t akarok feltölteni.
Nem lenne elég hsz-em vagy online időm a forumon?
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #9504 Dátum: 16 jan 09, 16:56:00 »

Néha szívózik így mindenkivel, még modikkal is. Töltsd fel pl ide a képet: http://postimage.org majd úgy rakd be, ne gépről töltsd fel, így nagy eséllyel sikerülni fog.
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 09, 16:56:37 írta Minagi » Naplózva

PeEzZ
Újonc
*

« Válasz #9505 Dátum: 16 jan 09, 16:59:35 »

Köszi, működött. Nevet
Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #9506 Dátum: 16 jan 09, 17:01:54 »

Képhost is jó,én azt használom már egy jó ideje
http://www.kephost.com/

A legjobb GTA zene Nevet belerakták az 5-be is,mint duda hang xD
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=W4VTq0sa9yg" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=W4VTq0sa9yg</a>
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 09, 17:02:30 írta Capac » Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #9507 Dátum: 16 jan 09, 17:02:41 »

4 szavas szabályra ügyelj, amúgy meg szívesen! ^.^

Niki, de zeneügyileg a 3 jóó. Bár én azt azért szertem jobban, mert többet játszottam azzal kiskoromban. Nevet

Capac, itt nemaz oldal volt a lényeg, mint írtam "pl". Nevet
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #9508 Dátum: 16 jan 09, 17:06:30 »

Csak gondoltam kisegítem én is egy jó oldallal,de ha nem kell,akkor nem kell  Durci

Nálam a top5 gta

GTA3
GTA5
GTA SA
GTA VC
GTA4 (csak a kocsi törések,és az euphoria engine miatt)
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 09, 17:08:38 írta Capac » Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Azazel
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #9509 Dátum: 16 jan 09, 17:15:07 »

Közületek senki sem játszott az 1-gyel vagy a 2-vel? Ugyanis szerintem a legfeelingesebb GTA-k azok voltak. Nevet
Naplózva

"So, you want a piece of me, literally. Okay bro. Come and get it, if you can!" - Dante

"You will not forget this devil's power...! You're not worthy as my opponent!" - Vergil

"I once killed a hundred knights single-handedly... To me, you two are nothing more than insects." - Beatrix

"The Force is pain. The Force is focus. The Force is that which drives the strong, and kills the weak." - Sion
Oldalak: 1 ... 632 633 [634] 635 636 ... 707
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins