gman
|
|
« Válasz #9435 Dátum: 16 jan 06, 20:02:44 » |
|
Néhány napja rájöttem, hogy ha alvás előtt jól meghúzom a pálinkás üveget, az jobban használ, mint a nyugtató.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9436 Dátum: 16 jan 06, 20:09:36 » |
|
Én deep chillstepet szoktam berakni fülesbe, közepes hangerőn előtte meg egy jóféle cigi. Másnap reggel úgy kelsz mintha reinkarnálódtál volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #9437 Dátum: 16 jan 06, 22:03:34 » |
|
Pestiek,ismeri valaki közületek a Pointer pubot? Anno valamelyik ismerősöm beszélt róla egyszer,de rohadjak meg hogy nem emlékszem. Ami érdekelne hogy milyen hely,jó és drága-e a pia és van-e nekik külön kóser sörük.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9438 Dátum: 16 jan 06, 23:19:15 » |
|
Pointerben finom angol csapoltsörök vannak, drága hely és szerintem nem olyan magával ragadó a pub hangulata.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #9440 Dátum: 16 jan 07, 11:28:44 » |
|
Akkor tudnál mondani jó pubot pesten? Utána nézhetnék,de azért az itteniek szavára jobban adok.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9441 Dátum: 16 jan 07, 12:08:17 » |
|
Ne aggódj, coelho, eszerint Jézus 25 éves, és nem éri el az isteni szintet, szóval tuti hülyeség az egész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9442 Dátum: 16 jan 07, 12:19:35 » |
|
Kiakadna a műszer, ha a saját képed használnád.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9443 Dátum: 16 jan 07, 12:24:52 » |
|
A tiédtől is, csak akkor negatív irányba
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9444 Dátum: 16 jan 07, 12:30:34 » |
|
A testmozgáson kívül mik a rendkívül jó idegrendszererősítő dolgok? Saját tapasztalatokra lennék kíváncsi ha valaki szokott ilyenekre figyelni magán.
Ez a képes oldal is tuti valami illuminati műve wow.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9445 Dátum: 16 jan 07, 12:34:04 » |
|
Meditáció és/vagy agykontroll, de te tuti már levitálva végzed ezeket évtizedek óta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9446 Dátum: 16 jan 07, 12:43:29 » |
|
Magyarországon a kocsmát kocsmának hívják, és nem pubnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #9447 Dátum: 16 jan 07, 12:47:16 » |
|
Stance, egyél sok vitamint, meg halat, meg omlos cirket, meg egyeb husikat, husevők vagyunk elsősorban, már mondtam, minden egyéb csak köretnek számit az emberi szervezetre nézve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #9448 Dátum: 16 jan 07, 14:03:45 » |
|
Ebből láttam 9 gagen egy zseniális képet, hogy egy pasinak a képére azt írta ki, hogy Nice, a mögötte lévő sátorra meg, hogy hot. Akkora poén volt. Meg a kommentek is. Aes: én úgy tudom, hogy a pub és a kocsma nem egészen ugyanaz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9449 Dátum: 16 jan 07, 14:13:52 » |
|
Kb. ugyanaz, csak a pub "fancy-bb" hangzású és nem olyan suttyó, mint egy sarki késdobáló kocsma A sátras képet láttam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|