Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #8190 Dátum: 15 nov 29, 19:17:01 » |
|
Hanyadik alkalom is ez? Egyébként, nem értem miért. Tudtommal senkinek sem hiányoztam.
Amúgy mindegy is. Ha nem lenne ez a topik valószínűleg itt se lennék. Csak azt bánom hogy az őszinte megnyilvánulásaim mostanában törlésre kerülnek. Pedig azokért éri meg igazán.
Szerk.: Amúgy, a pánikroham okozhat komolyabb problémákat? Nem ártana egy szívroham vagy valami más, ezek után.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 29, 19:21:19 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8191 Dátum: 15 nov 29, 19:55:26 » |
|
Mostanában nem iszok annyit. Havonta 1-2x. Mondjuk akkor sokat.
Mikor lesz képregény már?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8192 Dátum: 15 nov 29, 21:28:41 » |
|
Na Vera, véget ért a Sztárban Sztár! Gáspár nyert, nem meglepő, nagyon nem is vitatható. Én a szlováknak szurkoltam, de azért örülök, hogy nem Tóth Gabi nyert!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8193 Dátum: 15 nov 29, 21:34:59 » |
|
Véget ért a one punch man új része is. Most megint egy hetet kell rá várnom. Saddest story ever : ((((
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8194 Dátum: 15 nov 29, 21:36:34 » |
|
Ráadásul szegény Saitama most sem lett hős : (((
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8195 Dátum: 15 nov 29, 21:57:21 » |
|
Na Vera, véget ért a Sztárban Sztár! Gáspár nyert, nem meglepő, nagyon nem is vitatható. Én a szlováknak szurkoltam, de azért örülök, hogy nem Tóth Gabi nyert! Én Lacinak drukkoltam amúgy, de a Sramek is jól tolta. De hát na. Akkor is Bereczki... xD Kíváncsi leszek lesz-e következő évad. De gyanítom lesz.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8196 Dátum: 15 nov 29, 22:00:21 » |
|
Jók a nézettségi mutatók, szerintem biztosan lesz. Liptai Klaudiának meg igaza van, 4. évadban már kellene egy Szolnoki Péter! Egyik kedvenc hazai énekesem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8197 Dátum: 15 nov 29, 22:46:51 » |
|
Annyi zsét lehet rajta tisztán áttolni hogy biztosan lesz még nyugi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 29, 22:47:23 írta Capac »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #8198 Dátum: 15 nov 30, 09:18:30 » |
|
Amúgy én is néztem, hogy milyen csini húga van Capacnak. De hasonlítanak különben, ha jobban megnézed. Csak a tonna smink miatt nehéz meglátni Capac-ot a csajban. Kerültek fel hivatalos képek György herceg húgáról, Charlotte-ról. Ugyanolyan cuki. *.* átrakom ide ezt a hsz-t, mert majd öcsém törli a férfi topicból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8199 Dátum: 15 nov 30, 09:54:14 » |
|
Hát minél kevésbé hasonlítanak annál jobb, gondolj már bele hogy lefeküdnél a csajjal és közben is csak capacot látnád a hasonlóság maitt. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sztensz advent vasárnapjai:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #8200 Dátum: 15 nov 30, 10:01:13 » |
|
Hát pedig hasonlítanak. Ha a csajszi szex előtt lemossa a sminket akkor bizony Capacot fogja látni a pasi, akivel van. Hiei köszi a törlést és az instant szívrohamot. Ez volt a büntetésem, hogy lebuktattam talin a jobbik énedet?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 30, 10:36:58 írta Sevanna »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8201 Dátum: 15 nov 30, 10:51:20 » |
|
Azért engem sem kell ennyire lehúzni : (((
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #8202 Dátum: 15 nov 30, 11:00:17 » |
|
Milyen talin? Már megint ez a jobbik énem. Őszinte, egyenes, nyers és bunkó ember vagyok. Pont mint itt. Egyébként nem tesz semmit. Remélem elégedett voltál a szöveggel.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 30, 11:00:55 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #8203 Dátum: 15 nov 30, 11:29:38 » |
|
Capac nem úgy húztunk le. Csak férfiaknak kicsit buzis érzés lenne, ha annyira hasonlítana rád a húgod. Remélem érted, hogy mondom. Amúgy meg ez csak egy teoretikus beszélgetés. Múltkori talin, amin voltam. Sabaku említette is a fórumon. A szöveg meg vicces volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8204 Dátum: 15 nov 30, 12:12:09 » |