Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8055 Dátum: 15 nov 24, 22:26:54 » |
|
Soha nem értem hogy miért a Carnage címre teszik a legjobb rajzolókat, bár mivel sosem él meg 5 számnál töbet úgyis hamar visszatérhetnek valami komolyabbra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8056 Dátum: 15 nov 24, 22:31:14 » |
|
Ez a kép totál kiégést idézett elő az elmémben.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 24, 22:41:32 írta Capac »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8057 Dátum: 15 nov 24, 22:35:14 » |
|
Miért foglalkoznak ennyit egy balos libsivel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #8058 Dátum: 15 nov 24, 23:25:50 » |
|
Soha nem értem hogy miért a Carnage címre teszik a legjobb rajzolókat, bár mivel sosem él meg 5 számnál töbet úgyis hamar visszatérhetnek valami komolyabbra.
Nagyon jól tették. Dimenziókkal összetettebb karakter mint amennyien sokan ismerik, szerintem megérdemli mert rendkívül szórakoztató, meg cuki. Plusz végre látom normálisan lerajzolva a kis nyomorékot, mert hosszú ideig nem sikerült, az AXIS meg kegyetlen szar lett. Olyanokat csináltunk 9. osztályban év végén a Nyári gyakorlaton, nem rosszabbat. Nem értem, miért sajnálód pont tőle a rajzolókat ( különben se kevesen várták) . Február környékére úgyis végeznek, remélem nem fingatják meg szerencsétlent. Bár meglepő lenne, ha igen, különösen azok után amiket túlélt. Azt meg hogy is felejthetném el, amikor a szimbiótákról papoltál nekem még hónapokkal ezelőtt, és megemlítetted Kasady szimbijét is. Mondjuk jelen állás szerint kezdem jobban megkedvelni Cletust mint a vörös dögét. Szerk.: Ó, egek... csak most tudatosul bennem, hogy itthon voltam 3 hetet körülbelül kis szünetekkel és basztam ki farmolni rá a TeamUp pontot, pedig teherbe ejtett az unalom tízszer is (és amiatt másztam vissza a fórumra, nem másért). Basszameg. Pedig olyan jó kis feszültséglevezető lenne. A mai (tgnp) nap első felében már megszületett az egyik ötletünk, hogy XY emberke fejébe fejszét állítunk, mert. De, ha így haladunk... ki tudja.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 25, 01:37:45 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8059 Dátum: 15 nov 25, 12:43:30 » |
|
Ma rádöbbentem hogy a "csecsemő" szóban benne van az a szó, hogy "csecs".
#randomgmanpillanatok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8060 Dátum: 15 nov 25, 13:03:28 » |
|
Coelho, elég neked és nekünk is, hogy Gdat klónja vagy, másik fele, kivált izéje vagy.... ne akarj gman lenni és olyan kommenteket írni, mint Ő, elég nekünk mindenkiből egy!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8061 Dátum: 15 nov 25, 13:10:45 » |
|
Van az az érzés amikor elküldöm a jó büdös k.rva anyjába a 2 bites szekjuritis barmot mert a sajtós igazolványom ellenére szívózott és nem akart beengedni a nekünk fenntartott területre.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 25, 13:11:24 írta Capac »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8062 Dátum: 15 nov 25, 13:21:56 » |
|
Van egy jó ötletem. Nekünk, fórumfalvásoknak el kéne indulnunk egy hódító hadjáratra, ami abból állna, hogy mind regisztrálunk egy másik közösségi oldalra és közösen brutálisan széttrollkodjuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8063 Dátum: 15 nov 25, 13:26:27 » |
|
Kezdhetjük mondjuk a szaros 444-el. Addig trollkodunk, amíg le nem kapcsolják az egész oldalt és végre nem kéne azt látnom, hogy ilyen brutális szenny fosokat linkeltek folyton ide.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8064 Dátum: 15 nov 25, 14:30:17 » |
|
A 444 már szét van trollkodva, sőt a trollkodás az egyedüli ok, hogy még létezik. Mert ugye az oldalt a kattintások száma tartja életben, és nem a trollkodás hiánya... Akkor lenne végük, ha lekapcsolnák a kommentszekciót végleg. "Ma rádöbbentem hogy a "csecsemő" szóban benne van az a szó, hogy "csecs"." Sőt, mivel az emő szó azt jelenti, hogy szopó, a szó jelentése direkten csecsszopó.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 25, 14:34:18 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8065 Dátum: 15 nov 25, 14:36:06 » |
|
Bazzz, nekem multkor esett ez le. Mármint az a rész, hogy a "csecs" benne van. Az "emő"-re nem volt tippem, de sejtettem, hogy valamilyen táplálkozási dolog lehet, és "csecsből evő" vagy hasonló jelentést tippeltem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8066 Dátum: 15 nov 25, 16:16:53 » |
|
Én valami random, békés vidék leigázására gondoltam, az sokkal viccesebb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #8067 Dátum: 15 nov 25, 16:52:07 » |
|
Én voltam és vagyok annyira művelt, hogy tudtam azt jelenti csecsszopó. Coelho a bölcs ma végre megvilágosodott. Több sört és kevesebb iskolát javaslok nekedXD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #8068 Dátum: 15 nov 25, 16:56:06 » |
|
Annak idején a sátánista pasimtól kaptam egy rémsztoris könyvet. Úgy 600 oldalas lehet. Több mint 3-4 éve talán, hogy itt porosodik de rá se néztem azóta se. Mivel ma az utolsó 4 órám rajz volt, ezért belőle 2 órát olvasással töltöttem és találtam benne egy nagyon cuki sztorit. Na jó, igazából kettőt. Fitz-James O'brien - What was it? Fantasztikus volt. Illetve a " The Masque of the Red Death" Edgar Allan Poe-tól szintén szórakoztató. "Több sört és kevesebb iskolát javaslok nekedXD"Még úgyis lógok 10.000 korsó sörrel a Fórumnak és mivel biztos egy része még kiskorú, nem fogyaszthat alkoholt, átruházom neki.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 25, 16:56:49 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8069 Dátum: 15 nov 25, 19:03:17 » |
|
Új mánia a neten, koton kihívás. Valaki mondja eeeeeeeel, mire jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|