Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8040 Dátum: 15 nov 24, 16:21:32 » |
|
Én a lel-t nem bírom elviselni. Olyan gyerekes. De lehet, hogy csak azért, mert egyszer felmentem egyik klánom TS-ére és egy kis 12 éves gyerek üvöltötte, hogy "lelelelelelelel"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #8041 Dátum: 15 nov 24, 17:03:51 » |
|
Nem tudom miért ilyen szörnyű ez a lel. Sokkal rosszabb lenne, ha valaki elkezdene it xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa-zni, vagy asdasdasdasd-ozni xD. Amúgy van értelme szóban is, csak nem azt fejezi ki mint amit alapjáraton ez a rövidítés. Mondjuk szerintem már írásban sem mindig. Szerintem inkább egy ilyen meglepődés/felkiáltást kifejező valami lett belőle. Csak pont olyan felkiáltás, amit amúgy full fapovával teszel meg, lel. A "sírok"-nak tényleg nincs semmi de semmi értelme. Én is rászoktam már egy picit, és néha használom, annyi picit értelme van szerintem ha olyan esetben használja az ember, hogy valami annyira vicces, hogy tényleg kacagok rajta, de valójában kínomban kacagok, mert valami annyira szánalmas volt, hogy már vicces, és igazából sírni lenne kedvem.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8042 Dátum: 15 nov 24, 17:52:03 » |
|
Lel nem látjátok a tartalmat a címke mögött. (stance sic!) Amúgy Saphi fogalmazta meg jól, amikor így szólott: néha még én is kényszert érzek, hogy azt írjam, ha valami már annyira szarul vicces, hogy azt a lol nem fejezi ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8043 Dátum: 15 nov 24, 18:14:43 » |
|
Igen, emlékszem, de így is felesleges ez a "kifejezés". Csak az internet újabb agyszüleménye amit feleslegesen ti is használtok. De lehet tényleg az én hibám, mert nem érzem át ezt a ... Szart. Amúgy Szabi2, tudom hogy mire használják a sírok kifejezést, csak szarkasztikus voltam, viszont szóban még mindig nincs értelme, főleg ha az ember nem is nevett mikor ezt mondja.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 24, 18:24:41 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #8044 Dátum: 15 nov 24, 19:14:43 » |
|
Lol, amikor már azt hittem fizikailag nem lehet több dolgom, rájövök, hogy a barátnőm szülinapjára is kéne szerválni valamit Kíváncsi vagyok hány ember kap idegösszeomlást szombatig.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8045 Dátum: 15 nov 24, 20:46:38 » |
|
Descartes mindig ellenszenves volt, most már értem, miért. "Aquinói Szent Tamás: állatokkal szemben nem szabad bűnt elkövetni. A velük való kegyetlenkedés hajlamossá tehet az emberekkel való kegyetlenkedésre. Kant: az állatokkal szemben csak indirekt kötelességeink vannak. (pl. a kutya gazdájával szemben) Descartes: az állatok nem is érzőképesek, mivel nincs lelkük. A visításuk olyan mint egy olajozatlan kerék nyikorgása."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #8046 Dátum: 15 nov 24, 20:49:42 » |
|
Ahányszor beírjátok, hogy lol mindig azt hiszem League of Legend el kapcsolatos hsz leszxD Ha azt írjátok, hogy LeL nem hiszem ezt. Hogy kiálljak Syzyzyék mellett.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #8047 Dátum: 15 nov 24, 20:52:09 » |
|
Aes kikötötte, hogy ha itt arról lesz szó akkor az illető kap a seggére.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8048 Dátum: 15 nov 24, 21:02:29 » |
|
Jobb, mintha a seggébe kapna.
Bocs Saphi, magas labda volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8049 Dátum: 15 nov 24, 21:36:10 » |
|
Miért, ez hogy kapcsolódik egyáltalán hozzám?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #8050 Dátum: 15 nov 24, 21:45:22 » |
|
Olvasnék valami jó mangát, ami befejezett. Egy kikötésem van legyen romantikus és izgalmas. Hogy harc, sport vagy spontán izgalmas az mindegy. Még annyit, hogy ne legyen tragédia. Egyenlőre abból elegem van.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8051 Dátum: 15 nov 24, 22:02:12 » |
|
Romantikus? Belőled néztem volna ki legutoljára ezt. Ah... holnap Carnage 2# - megéri felkelni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #8052 Dátum: 15 nov 24, 22:08:41 » |
|
Akkor azt is elárulom, hogy az a kedvencem. Messze azokból láttam a legtöbbet, ha egy animébe nincs romantikus szál nem is szívesen állok neki. Sőt a kedvencem, mikor a "mellék"szereplőknek jobban tudok szurkolni illetve izgalmasabb a romantikus szála. Az bearanyozza a napom és vigasztal a sablon főszálért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8053 Dátum: 15 nov 24, 22:22:52 » |
|
És lehet ebből arra következtetni, hogy alapvetően romantikus típus vagy?
Csak mert én a lehető legtávolabb állok az ilyentől és a "való életben" is harapófogóval kell kihúzni belőlem komolyabb érzéseket. Ha sikerül, ugyebár.
Who cares, anyway?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #8054 Dátum: 15 nov 24, 22:26:47 » |
|
Nem igazán. Néha nem rossz romantikusnak lenni, de egyébként nem vagyok az. Tudni kell a kemény és az érzelmes között evickélni azt hiszem. Ahogy a szexben is néha jó a gyengédség, de van, hogy dominálni kell. Különben unalmas lenne az élet. Nem szeretem az egysíkúságot. Viszont még ma bele akartam kezdeni valamibe. Rátok nem igen lehet számítanixD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|