24 nov 23, 03:47:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 484 485 [486] 487 488 ... 707
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 13  (Megtekintve 1109562 alkalommal)
0 Felhasználó és 41 vendég van a témában
Capac
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

MLG Noscope Master

« Válasz #7275 Dátum: 15 nov 10, 19:19:30 »

A Fallout 4 egy nagy rakás szar.Optimalizálatlan ocsmány fos.Mi az hogy egy játék ami olyan ronda mint egy cod,nem fut stabil 60 fps-t? 1080p-ben?
Eszi a vgat,de nem tudom hogy miért,mert semmi érdemi megnyilvánulása nincs ennek a hardver zabálásnak.Azt leszámítva is fos mert unalmas és buggos.A 3 ezerszer jobb volt.
Jó hogy nem vettem meg.

Daenerys átköltözött Unreal Engine 4-re.Iszonyat durva mire képes ez a motor.Gyönyörű.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=u49zzK40IqY" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=u49zzK40IqY</a>
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #7276 Dátum: 15 nov 10, 19:39:21 »

Kikérjük magunknak, fórumos Verával barátok vagyunk 7 éve.
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 10, 19:57:11 írta Gdat88 » Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #7277 Dátum: 15 nov 10, 23:11:20 »

Sose értettem miért ne létezhetne a fiú lány barátság.

Most nem tudom megindokolni teljesen ésszerűen, hogy mi az oka annak amiért van, pedig egyszer már megtaláltam a legjobb indokot, de egy dolog ami bár kissé közhelyes, de szerintem, ha valami tényleg barátságnak indul az az is marad és egy igazi barátságban szerintem jelen van egy bizonyos szinten a nemtelenség is. Én a fiúbarátaimra teljes mértékben úgy gondolok, mint az öcsikémre, látom egy csomó vonzó tulajdonságukat, de közben túl jól ismerem őket ahoz, hogy bármilyen vonzalom kialakuljon. A párommal meg ugye fordított volt a sorrend előbb elkezdtünk vonzódni egymáshoz és így 5 év alatt azthiszem sikerült megismerni és valamilyen szinten megszokni egymás rossz tulajdonságait.

Ja a legjobb barátom bejött nekem 12 éves korunkban, de utána megláttam az orrából kilógni egy szőrszálat és valami örökre eltört bennem.
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #7278 Dátum: 15 nov 10, 23:47:15 »

Pedig jó eséllyel, mindenkinek van szőr az orrában. Nevet

---

Az egyik amerikai Hells Angels főnök (Teddy Toth) magyar. Miért nem lepődök meg? Nevet Mindenhol ott vagyunk, mi magyarok. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 10, 23:48:42 írta Gdat88 » Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #7279 Dátum: 15 nov 11, 00:04:33 »

Idézet
Mármint nem azért, mert félteni kell tőlem őket, vagy ilyesmi, csak még az is fura lenne.Nyelvesít

Egyik haverom bagosi, és kb minden második hétvégén, amikor valami összejövetelt tartunk a haverokkal, mivel haza már nem tud menni, nálam alszik. És mindig egy ágyban alszunk, most akkor ez valami szörnyű dolog? xD
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #7280 Dátum: 15 nov 11, 09:45:42 »

Pedig jó eséllyel, mindenkinek van szőr az orrában. Nevet

De senki sem kíváncsi a másikéra. Durci
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #7281 Dátum: 15 nov 11, 10:16:45 »

...
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 03, 04:27:46 írta Nikuccia » Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #7282 Dátum: 15 nov 11, 12:04:06 »

Hát haveromék azok elvannak mint a befőtt, ilyen szőlőtermesztéssel foglalkoznak, aztán mostani években elég jó volt a dolog elvileg, annyi boruk van mint az atom. Azt mondja amúgy annyira nincsenek sokan, mármint kb átlag itt a környékhez képest.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #7283 Dátum: 15 nov 11, 12:13:57 »

Szabi mostantól te vagy a legjobb haverom.Számíts rá hogy a hétvégét nálatok fogom tölteni.
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #7284 Dátum: 15 nov 11, 12:14:56 »

A Hell's Angels az egy motorosbanda, Niku Nevet Szóval azért ne legyünk olyan büszkék Teddy Toth-ra ikszdé

Nekem sincsenek gátlásaim az együtt alvás szempontjából, múltkor volt az, hogy négyen aludtunk egy kétszemélyes ágyon, két fiú, két lány. Csak az volt a szívás, hogy a középen lévő csávó az a típusú ember akinek álmában ilyen halálszorítás van, és valamire rá kell akaszkodnia izomból mindenképpen, szóval én és a másik oldalán fekvő csávó álmában átpasszolgatta egymásnak folyton ikszdé
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Foxxi
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #7285 Dátum: 15 nov 11, 12:30:56 »

Idézet
aztán más kérdés, mi lett belőle majdnem, és csak az én józanságomnak köszönhető, hogy tényleg csak az is maradt, jaj, de szörnyű egy éjszaka volt az. :S
Pont erről beszéltem, lehet nektek nincs érzelmi kötődésetek, de a fiúk úgy működnek, ha meglátnak egy jó lányt, lenge öltözetben akkor a cerka bizony áll, csak ti ezt elfelejtitek, azt hiszitek a férfiak is olyanok, mint ti! Mosolyog

Ezért nem kell  "alájuk adni a lovat", erről jut eszembe az iskolai kötelező ruha szerintem nagyon jó cucc, több szempontból is.
Add 1: A lányok nem tudnak kurvulni.
Add 2:A gazdagok nem tudnak menőzni.
Add 3:A szegény se érzi magát kisebbnek, mivel ugyan abban járnak!

Nem hülye dolgok ezek..Sokan azt hiszik ami régi az már elavult. bye bye

Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #7286 Dátum: 15 nov 11, 12:47:03 »

Úgy érzem magam Foxi hsz-e után mint akin lobotómiát végeztek...
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #7287 Dátum: 15 nov 11, 12:48:48 »

az iskolai kötelező ruha szerintem nagyon jó cucc, több szempontból is.
Add 1: A lányok nem tudnak kurvulni.
Add 2:A gazdagok nem tudnak menőzni.
Add 3:A szegény se érzi magát kisebbnek, mivel ugyan abban járnak!
Ha néznél animéket,nem mondtál volna ekkora baromságot.
lel
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=gdyretkdPTI" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=gdyretkdPTI</a>
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 11, 12:50:15 írta Capac » Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7288 Dátum: 15 nov 11, 12:50:05 »

Hát ha a lányoknak kötelező lenne a matrózblúz és a kockás miniszoknya, akkor szerintem mi is bármikor bevállalnák az öltönyt. ikszdé
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #7289 Dátum: 15 nov 11, 13:45:41 »

Capac eljutott oda, hogy az animet a valósághoz mérixDD. Alig várom, hogy oktassák a ninjutsut. Egyébként sok osztálytársam valszeg sok szenvedéstől megkíméltetett  volna, ha egyenruci van.
Az meg nem gáz, ha áll a répa a csaj bóknak veheti és jelezted érett hím vagy. Amelyiknek nem tetszik az meg bekaphatjaXD
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 11, 13:47:42 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Oldalak: 1 ... 484 485 [486] 487 488 ... 707
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins