Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #7275 Dátum: 15 nov 10, 19:19:30 » |
|
A Fallout 4 egy nagy rakás szar.Optimalizálatlan ocsmány fos.Mi az hogy egy játék ami olyan ronda mint egy cod,nem fut stabil 60 fps-t? 1080p-ben? Eszi a vgat,de nem tudom hogy miért,mert semmi érdemi megnyilvánulása nincs ennek a hardver zabálásnak.Azt leszámítva is fos mert unalmas és buggos.A 3 ezerszer jobb volt. Jó hogy nem vettem meg. Daenerys átköltözött Unreal Engine 4-re.Iszonyat durva mire képes ez a motor.Gyönyörű.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #7276 Dátum: 15 nov 10, 19:39:21 » |
|
Kikérjük magunknak, fórumos Verával barátok vagyunk 7 éve.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 10, 19:57:11 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7277 Dátum: 15 nov 10, 23:11:20 » |
|
Sose értettem miért ne létezhetne a fiú lány barátság.
Most nem tudom megindokolni teljesen ésszerűen, hogy mi az oka annak amiért van, pedig egyszer már megtaláltam a legjobb indokot, de egy dolog ami bár kissé közhelyes, de szerintem, ha valami tényleg barátságnak indul az az is marad és egy igazi barátságban szerintem jelen van egy bizonyos szinten a nemtelenség is. Én a fiúbarátaimra teljes mértékben úgy gondolok, mint az öcsikémre, látom egy csomó vonzó tulajdonságukat, de közben túl jól ismerem őket ahoz, hogy bármilyen vonzalom kialakuljon. A párommal meg ugye fordított volt a sorrend előbb elkezdtünk vonzódni egymáshoz és így 5 év alatt azthiszem sikerült megismerni és valamilyen szinten megszokni egymás rossz tulajdonságait.
Ja a legjobb barátom bejött nekem 12 éves korunkban, de utána megláttam az orrából kilógni egy szőrszálat és valami örökre eltört bennem.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #7278 Dátum: 15 nov 10, 23:47:15 » |
|
Pedig jó eséllyel, mindenkinek van szőr az orrában. --- Az egyik amerikai Hells Angels főnök (Teddy Toth) magyar. Miért nem lepődök meg? Mindenhol ott vagyunk, mi magyarok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 10, 23:48:42 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #7279 Dátum: 15 nov 11, 00:04:33 » |
|
Mármint nem azért, mert félteni kell tőlem őket, vagy ilyesmi, csak még az is fura lenne.Nyelvesít Egyik haverom bagosi, és kb minden második hétvégén, amikor valami összejövetelt tartunk a haverokkal, mivel haza már nem tud menni, nálam alszik. És mindig egy ágyban alszunk, most akkor ez valami szörnyű dolog? xD
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7280 Dátum: 15 nov 11, 09:45:42 » |
|
Pedig jó eséllyel, mindenkinek van szőr az orrában. De senki sem kíváncsi a másikéra.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7281 Dátum: 15 nov 11, 10:16:45 » |
|
...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 03, 04:27:46 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #7282 Dátum: 15 nov 11, 12:04:06 » |
|
Hát haveromék azok elvannak mint a befőtt, ilyen szőlőtermesztéssel foglalkoznak, aztán mostani években elég jó volt a dolog elvileg, annyi boruk van mint az atom. Azt mondja amúgy annyira nincsenek sokan, mármint kb átlag itt a környékhez képest.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #7283 Dátum: 15 nov 11, 12:13:57 » |
|
Szabi mostantól te vagy a legjobb haverom.Számíts rá hogy a hétvégét nálatok fogom tölteni.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #7284 Dátum: 15 nov 11, 12:14:56 » |
|
A Hell's Angels az egy motorosbanda, Niku Szóval azért ne legyünk olyan büszkék Teddy Toth-ra Nekem sincsenek gátlásaim az együtt alvás szempontjából, múltkor volt az, hogy négyen aludtunk egy kétszemélyes ágyon, két fiú, két lány. Csak az volt a szívás, hogy a középen lévő csávó az a típusú ember akinek álmában ilyen halálszorítás van, és valamire rá kell akaszkodnia izomból mindenképpen, szóval én és a másik oldalán fekvő csávó álmában átpasszolgatta egymásnak folyton
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Foxxi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #7285 Dátum: 15 nov 11, 12:30:56 » |
|
aztán más kérdés, mi lett belőle majdnem, és csak az én józanságomnak köszönhető, hogy tényleg csak az is maradt, jaj, de szörnyű egy éjszaka volt az. :S Pont erről beszéltem, lehet nektek nincs érzelmi kötődésetek, de a fiúk úgy működnek, ha meglátnak egy jó lányt, lenge öltözetben akkor a cerka bizony áll, csak ti ezt elfelejtitek, azt hiszitek a férfiak is olyanok, mint ti! Ezért nem kell "alájuk adni a lovat", erről jut eszembe az iskolai kötelező ruha szerintem nagyon jó cucc, több szempontból is. Add 1: A lányok nem tudnak kurvulni. Add 2:A gazdagok nem tudnak menőzni. Add 3:A szegény se érzi magát kisebbnek, mivel ugyan abban járnak! Nem hülye dolgok ezek..Sokan azt hiszik ami régi az már elavult.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #7286 Dátum: 15 nov 11, 12:47:03 » |
|
Úgy érzem magam Foxi hsz-e után mint akin lobotómiát végeztek...
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #7287 Dátum: 15 nov 11, 12:48:48 » |
|
az iskolai kötelező ruha szerintem nagyon jó cucc, több szempontból is. Add 1: A lányok nem tudnak kurvulni. Add 2:A gazdagok nem tudnak menőzni. Add 3:A szegény se érzi magát kisebbnek, mivel ugyan abban járnak!
Ha néznél animéket,nem mondtál volna ekkora baromságot. lel
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 11, 12:50:15 írta Capac »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7288 Dátum: 15 nov 11, 12:50:05 » |
|
Hát ha a lányoknak kötelező lenne a matrózblúz és a kockás miniszoknya, akkor szerintem mi is bármikor bevállalnák az öltönyt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #7289 Dátum: 15 nov 11, 13:45:41 » |
|
Capac eljutott oda, hogy az animet a valósághoz mérixDD. Alig várom, hogy oktassák a ninjutsut. Egyébként sok osztálytársam valszeg sok szenvedéstől megkíméltetett volna, ha egyenruci van. Az meg nem gáz, ha áll a répa a csaj bóknak veheti és jelezted érett hím vagy. Amelyiknek nem tetszik az meg bekaphatjaXD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 11, 13:47:42 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
|