Ezer évre eltűntem és mire visszatérek ez vár?
Nem kell foglalkozni a trollal. Etesse magát, minek feccöljünk bele energiát?
Őszi szünet van, most itthon vagyok.
Pécs szuper hely. Szeretem az egyetememet! :3 :3 Vagyis a pszichológiát inkább.
A BTK-ra járókat nem akarom lenézni, de egy-két személynek olyan sötét ábrázata van, hogy az valami ijesztő. :O
A barátaim nagyon szeretnek inni. Igaz, én csak egy héten egyszer megyek velük, de bőven elég az is. xD
Nincs katalógusos órám!
Hétfőn megírtam életem első zh-ját, bioszból.
62,5% lett, alias kettes! És hogy? 50 pont volt a zh. Ebből az ábraelemzés ért 15 pontot, ami 0 pont lett, mivel arra sem jöttem rá, mi van a képen.
a maradék 35 pontból lett 31,5 pontom. Ami majdnem ötös, matematikailag. És ekkor értettem meg, hogy nem az számít, mennyit tudsz, hanem a szerencse. Nem volt időm 100 anatómia-ábrát megtanulni, 20-at sikerült.
Természetesen az A-csoport kapott egy olyan ábrát, amit tudtam, mi meg azt, amire egyáltalán nem számítottam. Szóval eldöntöttem, hogy megyek pótZh-ra. Nekem kell az ötös bioszból, mert úgy érzem, nem azért fektettem bele annyi év energiát a tantárgyba, hogy pont az egyetemen elégedjek meg egy kettessel.
( 8 éve foglalkozom komolyabban a biológiával, versenyeztem is, azontúl 4 évig jártam biosz-tagozatos osztályba.
)
A szint itt nem különbözik, csak a mennyiség kegyetlenül sok.
Szeptemberben meg nem tanultam, igaza lett Noemiminek, és meg is lett az eredménye.