25 feb 17, 06:31:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 448 449 [450] 451 452 ... 707
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 13  (Megtekintve 1169982 alkalommal)
0 Felhasználó és 89 vendég van a témában
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #6735 Dátum: 15 okt 23, 11:14:06 »

Na akkor egy gyors összefoglaló.

Idézet
Nem valakit, minél többet megdugni!win.win szitu mindenkinek :"D.
Poénkodok ám, de van benne igazság tartalom is!Egyébként főleg a társaság miatt jöttem ide, szeretek lógni nyík gamma animés srácokkal meg csajokkal.

Idézet
Btw a gyík gamma meg az a felnőtt hím homo sapiens, aki nem férfi csak egy puha pöcsű papucs, ők rombolják a férfiak egóját.

Ez például nem egy megnyerő kezdés. Nevet Attól sem leszel menő, hogy minden második hsz-ben leírod, micsoda casanovának tartod magad. És attól, hogy nem nyíltan konfrontálódsz még kilométerekre is kisugárzik ez a tenyérbemászó stílus. Emiatt emeltek szót többen is.
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 23, 11:15:37 írta Gdat88 » Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6736 Dátum: 15 okt 23, 11:17:13 »

Hazudozik össze vissza, szerintem ez valami régi tagnak a kamufelhasználója, amivel jött trollkodni kicsit. Annyira fullba nyomja a kretént, hogy az már mesterségesnek látszik, nem őszintének. Majd megunja.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #6737 Dátum: 15 okt 23, 11:22:03 »

Elmegyek egy kicsit, hogy tárkonyos zöldséglevest főzzek, és erre érek vissza. Szörnyű.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6738 Dátum: 15 okt 23, 11:23:26 »

Hát nekem az étvágyam is elmegy ettől a trolltól.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #6739 Dátum: 15 okt 23, 11:25:22 »

Egy igazi férfinak semmitől nem megy el az étvágya.
Na most jól beégtél.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6740 Dátum: 15 okt 23, 11:33:48 »

Hát ettől igen. Ha modi lennél, még neked is elmenne az étvágyad. xD
Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #6741 Dátum: 15 okt 23, 11:44:54 »

Az ISIS kiakarja irtani a zsidókat Izraelben.
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6742 Dátum: 15 okt 23, 12:01:53 »

Sosem értettem, akik szeretik ezeket a hamburgereket. Lehetetlen megfogni úgy, hogy normálisan lehessen enni. Utálom, mikor kipotyog vagy kifolyik belőle minden cuccos.
Kés, villa... Kitűnő fegyverek félkilós hamburgerek ellen. Amit még kézbe tudtam venni normálisan az a Jack's Burger giantje, de mondjuk amit legutóbb linkeltem nektek a Wikingersből a King Kong, azt nem is éri meg kézbe venni. xDDDD Az már kés és villa igényes szerintem. Nevet
Naplózva
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #6743 Dátum: 15 okt 23, 12:36:24 »

Idézet
Btw a gyík gamma meg az a felnőtt hím homo sapiens, aki nem férfi csak egy puha pöcsű papucs, ők rombolják a férfiak egóját.

Imádom az ilyen kifordulós szövegeket. Az ilyen elven élő emberek a legfrusztráltabbak és képtelenek túllátni a saját (éntudati) létezésükön. Szerintem inkább az ilyen emberek rombolják a kollektív férfi egó megítélését, mert olyan dolgok alapján ítélik meg önmagukat, amik olyan félelmekből származnak, amikkel ők soha nem voltak képesek szembenézni. Így egy torz kép alakul ki és csak akkor vannak igazán nyugton, amikor alszanak.
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #6744 Dátum: 15 okt 23, 12:40:21 »

Kazekagével megállapítottuk hogy a srác egy 12 éves hájas csíra,aki azért ilyen elmebeteg mert nem találja a pöcsét.
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #6745 Dátum: 15 okt 23, 12:44:48 »

Nem értem, lakótársam miért nem bír hazamászni hosszúhétvégére a pasijával, mi a faszért kell folyton ide járni, ahol más tanulna, és egész hétvégén főzőcskézni meg ordibálni. Nagyon el lett kapatva, az elmúlt 6 hétben, már ez a negyedik alkalom, hogy itt vergődik a srác...
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #6746 Dátum: 15 okt 23, 12:49:50 »

Az orvosok értenek az anatómiához, ugye? Akkor mért nem használnak ninjás idegfogást?
Naplózva
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #6747 Dátum: 15 okt 23, 12:51:20 »

Hozzanak ekit vagy csokit azt toljátok hármasba. very ötlet pls
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #6748 Dátum: 15 okt 23, 12:52:37 »

Mert az nem is idegfogás, hanem érfogás.

Idézet
Ezzel a hosszá-szólással magadat minősíted.

A rasszizmus, meg ezek a hülyeségek, hogy mondjam, hogy ne bántsalak meg..Olyan embereknek vannak kitalálva, akik nem látják a dolgok mélyebb értelmét, oda lökik eléjük az utálatot, mint egy csontot!

Kibaszott nagy buta dolog, a származása miatt elítélni valakit, legalábbis szerintem!Nem tanultál Ero-Sennintől?

Oké, most már nekem is elegem van ebből az alakból.
Amúgy fogd már fel, hogy itt a kutyát se érdekli már a naruto, és nem, nem egy elbaszott gyökér mondanivaló nélküli elcsépelt és nevetségessé vált manga ero-senninje lesz az, aki megtanít minket, hogyan kell élni.
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 23, 13:10:14 írta Saphira » Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #6749 Dátum: 15 okt 23, 14:23:00 »

Amikor Saphi jobban utál valakit mint engem.
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 23, 14:50:55 írta Capac » Naplózva

Oldalak: 1 ... 448 449 [450] 451 452 ... 707
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins