MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6720 Dátum: 15 okt 23, 07:44:49 » |
|
Aminek "k_cs_g.jpg" volt a címe? Amúgy tényleg te vagy rajta? A múltkor még tagadtad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6721 Dátum: 15 okt 23, 07:51:31 » |
|
Most is tagadom, de Saphi kedvéért bármit. Am tutter nem vágom, hogy miről van szó, hogy mi ez, meg mikor tagadtam mit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Foxxi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #6722 Dátum: 15 okt 23, 09:51:29 » |
|
Prepare yourself Ő lesz a net új sztárja:Btw, olyan egója van, csajozásba is ez kell, mondjuk az nem hátrány ha amit mondasz az igaz is !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6723 Dátum: 15 okt 23, 09:53:42 » |
|
Btw, olyan egója van, csajozásba is ez kell Nagy egóval könnyen pofára lehet esni, persze egy darabig egósnak lenni is sokkal jobb, mint kishitűnek lenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #6724 Dátum: 15 okt 23, 10:04:44 » |
|
Vicces és kellemes ez a duma topic de most látjuk a hátrányát annak hogy Trollbarlang szintjére süllyedtünk, már Foximaxi sem moderálja magát mint újonc, sőt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Foxxi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #6725 Dátum: 15 okt 23, 10:19:03 » |
|
Nem tudom miről beszélsz, mondd el a problémádat akkor talán tudom. Az nem az én problémám, ha neked gondod van velem! Amúgy meg jó ez a farok méregetés egy fórumon, szép dolog tőled a másik baszogatása, ügyes fiú vagy!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6726 Dátum: 15 okt 23, 10:28:24 » |
|
Igazából biztos jó arc vagy csak olyan irritáló a stílusod, túl közönséges és közvetlen. Persze lehet csak én voltam elkényeztetve és ilyen az átlag fórumozó mint te. : (((
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #6727 Dátum: 15 okt 23, 10:38:32 » |
|
Foxxi te nagyon menő, alfa srác vagy. Véletlenül nem ő volt a mestered? https://www.youtube.com/watch?v=We6rtCjjqQY
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 23, 10:39:28 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Foxxi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #6728 Dátum: 15 okt 23, 10:42:54 » |
|
Igazából biztos jó arc vagy csak olyan irritáló a stílusod, túl közönséges és közvetlen. Persze lehet csak én voltam elkényeztetve és ilyen az átlag fórumozó mint te. : (((
Na látod nálad van a bibi. Amúgy igen, tudom, hogy nyers vagyok, meg atom bunkó is tudok néha lenni, próbálok rajta változtatni! Amúgy kíváncsi vagyok, neked mi volt a közönséges írásom?Szerintem, nem írtam semmi ilyesmit! Gdat most nemtudom, hogy ironizálsz-e vagy bókolsz, de köszönöm mindkettőt!Nekem egyébként nincs mesterem, van egy két ember akire felnézek maximum. Amúgy bocsánat, hogy csak úgy berobbantam ide mint a 11super nova!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 23, 10:48:38 írta Foxxi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #6729 Dátum: 15 okt 23, 10:51:10 » |
|
Én inkább cifra fosásként jellemezném a felbukkanásod de csak azért mert már én is 2000hsz fölött járok.És mert hangtechnikus vagyok
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 23, 10:53:58 írta Capac »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Foxxi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #6730 Dátum: 15 okt 23, 10:53:22 » |
|
Előző hszt nem idézünk!
Moderátor
Figyelj, tudd már mit dumálsz, én nem minősítettelek szerintem, add meg a tisztelet én megadom!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 23, 11:13:01 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6731 Dátum: 15 okt 23, 10:57:14 » |
|
Foxxi a fórumszabályzatot kérlek olvasd el, mert a végén még megbüntet valamelyik moderátor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Foxxi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #6732 Dátum: 15 okt 23, 11:04:32 » |
|
Előző hszt nem idézünk!
Moderátor
Köszönöm, hogy mondod, el is olvastam, semmit nem szegtem meg, általában úgy van kitalálva egy fórum szabály, mint a normális emberi viselkedés.
Ellenben a hangtechnikus kollégának: 1§ Ne sértegess másokat, ne használj trágár kifejezéseket, ne zaklasd fórumozótársaid.
De nem akarok én háborút, jobb a békesség!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 23, 11:13:26 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6733 Dátum: 15 okt 23, 11:09:08 » |
|
Hát te beszélsz a lomposodról meg trágárkodsz no mindegy én erre gondoltam:
6§ Csak akkor idézz egy másik felhasználótól, ha feltétlenül fontos, és kerüld az idézetek felhalmozását. Akik figyelemmel követik a témát, tudni fogják kinek a hozzászólására válaszolsz. Amennyiben idézel, csak a lényeget idézd, ne az egész hozzászólást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #6734 Dátum: 15 okt 23, 11:10:03 » |
|
A cifra fosás trágár kifejezés? akkor az mi amivel engem illettél? most már biztos hogy közöd van Mashashihoz. ha esetleg nem tudnád,nézz át a férfi topicba.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 23, 11:11:08 írta Capac »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
|