MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6705 Dátum: 15 okt 22, 17:26:25 » |
|
Mi ez a filenév szegénynek? Honnan tudod a fájlnevet, le akartad magadnak menteni ennek a fess fiatalembernek a fotóját?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #6706 Dátum: 15 okt 22, 17:37:58 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #6707 Dátum: 15 okt 22, 20:26:24 » |
|
Lakik innen valaki Debrecenben? 2 napos kézilabda közvetítés lesz, és jó lenne valakivel este inni.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6708 Dátum: 15 okt 22, 20:29:40 » |
|
Ms. Tragerrel biztosan mehetnél
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #6709 Dátum: 15 okt 22, 20:38:18 » |
|
Én Debrecenben lakom, de velem nem iszol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #6710 Dátum: 15 okt 22, 21:28:11 » |
|
Micsoda hirtelen elutasítás. Akkor egyetek sütit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #6711 Dátum: 15 okt 22, 21:31:11 » |
|
Saphi nem akar velem inni sem beszélgetni majd bebaszok a kollégáimmal.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #6712 Dátum: 15 okt 22, 21:50:23 » |
|
Szoboszlón lakok, de ha úgy van tudunk ütközni Debibe. Csak pénzem nincs xDDD
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #6713 Dátum: 15 okt 22, 22:21:06 » |
|
A pillanat, amikor a brutális, fanatikus liberális ismerősöm oszt meg egy cikket, hogy: Az iszlám Európában: hol a tolerancia határa?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6714 Dátum: 15 okt 22, 22:56:43 » |
|
Sosem értettem, akik szeretik ezeket a hamburgereket. Lehetetlen megfogni úgy, hogy normálisan lehessen enni. Utálom, mikor kipotyog vagy kifolyik belőle minden cuccos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #6715 Dátum: 15 okt 22, 22:58:32 » |
|
Soha nem esett még ki semmi a hamburgeremből. Nálad van a hiba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Foxxi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #6716 Dátum: 15 okt 22, 22:59:51 » |
|
Kedves fiatal Foximaxi barátom, térjünk vissza erre 2000 hsz múlva egy jó fröccs mellett a Vasas bisztróban addig pszt.
Igazából majdnem egyidősek vagyunk, igen, visszaüt, hogy 10x éves voltam amikor beregeltem..Mind1 leszarom. Amúgy sörözésbe benne vagyok!Cosplayek mikor lesznek Pösten mostanság? Lehet levarrok egy Temarit! :"D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #6717 Dátum: 15 okt 23, 07:18:58 » |
|
Szabikám te vagy az én emberem Miután kipörgettem a Life is Strange befejező részét.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 23, 07:22:21 írta Capac »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6718 Dátum: 15 okt 23, 07:29:44 » |
|
Kedves fiatal Foximaxi barátom, térjünk vissza erre 2000 hsz múlva egy jó fröccs mellett a Vasas bisztróban addig pszt.
Igazából majdnem egyidősek vagyunk, igen, visszaüt, hogy 10x éves voltam amikor beregeltem..Mind1 leszarom. Amúgy sörözésbe benne vagyok!Cosplayek mikor lesznek Pösten mostanság? Lehet levarrok egy Temarit! :"D Ezen a fórumon a hierarchiát kizárólag a hozzászólásszám befolyásolja (ezért farmolnak olyan sokan felesleges hozzászólásokat) és 2-3 ezer hozzászólás alatt újoncnak számít az ember, felette pedig menő arcnak (kivéve gmant, mert ő a sok hozzászólása ellenére sem menő ).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6719 Dátum: 15 okt 23, 07:43:06 » |
|
Saphi fényképpel is alátámasztotta, hogy menő vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|