gman
|
|
« Válasz #6345 Dátum: 15 okt 11, 14:25:14 » |
|
Csinyátam rántott húst, szeltem rá főtt tojást és hagymát, arra rá némi reszelt sajt és be a sütőbe. Farmakológia könyvben van egy húsz soros mondat, és azt hittem, azt már nem tudják felülmúlni... de sikerült. Egyetlen mondatba belesűrítették a következő hatóanyagokat: timolol, propanolol, nadolol, pindolol, atenolol, bisprolol, betaxolol, esmolol, metoprolol, nebivolol, labetolol, carvedilol, butoxamin, efedrin, amfetamin, tyramin, ritodrin... és basszus az a vicc benne, hogy ez nem felsorolás. Mi az a nebivolol?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #6346 Dátum: 15 okt 11, 15:33:11 » |
|
Farmakológia könyvben van egy húsz soros mondat, és azt hittem, azt már nem tudják felülmúlni... de sikerült. Egyetlen mondatba belesűrítették a következő hatóanyagokat: timolol, propanolol, nadolol, pindolol, atenolol, bisprolol, betaxolol, esmolol, metoprolol, nebivolol, labetolol, carvedilol, butoxamin, efedrin, amfetamin, tyramin, ritodrin... és basszus az a vicc benne, hogy ez nem felsorolás. A sok ol végződés után csak annyit éreztem, hogy ez valami hipnotizáló tanfooyam és most szépen bealszol.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #6347 Dátum: 15 okt 11, 16:21:59 » |
|
Engem is teljesen hipnotozolt, mire végigértem rajta. Mi az a nebivolol? Igazából jó, hogy a leszbik jutottak eszedbe, mert ezt pont arra fejlesztették ki, hogy ne alakuljon ki erektilis diszfunkció azoknál, akiknek vérnyomás- és pulzuscsökkentőt kell szedniük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #6348 Dátum: 15 okt 11, 17:03:03 » |
|
Saphi, ki írt a leszbikről? Én nem látok ilyet.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6349 Dátum: 15 okt 11, 17:13:41 » |
|
Nem írtam, de tényleg rájuk gondoltam. Ezt nem volt nehéz kilogikázni, van vagy 3-4 dolog, amire gondolni szoktam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6350 Dátum: 15 okt 11, 20:51:52 » |
|
Wikinger Bisztró. Potom 2100 Forint egy ilyen burger, újratölthető pohárral és egy falat hasábburival. Megérte, mindenkinek csak ajánlani tudom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #6351 Dátum: 15 okt 11, 20:59:42 » |
|
Mondjuk a képből nem igazán derül ki mekkora a burger,de nem tűnik rossznak.Bár ha instagrammra raktad volna ki az menőbb lenne
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 11, 21:00:24 írta Capac »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6352 Dátum: 15 okt 11, 21:01:26 » |
|
És valami effekt sem ártott volna a képre Nem tűnik olyan nagynak, hármat betolnék belőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6353 Dátum: 15 okt 11, 22:01:21 » |
|
35 dekás a húspogi és jó fűszeres. Bacon is van benne, ami ad egy extra ízt neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #6354 Dátum: 15 okt 12, 12:22:49 » |
|
Anyámék elmentek 3 hétre indiába.Egyedül vagyok.Lássuk mink van. 1. nap -Létfenntartó rendszer működik. -Oxigén van -Víz van -A kaja ha beosztom elég nagyjából 2 hétre.A harmadik héten már elkezdenék éhezni,de rájöttem hogy van pénzem.Ha rendelek pizzát azzal pénzt költök,de értékes tápanyagokat juttatok a szervezetembe.Elmehetek sörözni is.Megehetem a kutyát,a macskát,a húgomat és akkor már pénzt sem kell költenem. -WC papír elég nagyjából egy hónapra.Kettőnkre szétosztva fejenként kb két hét (majd megpróbálom nem lepisilni a wc deszkát) -Van tiszta ruhám. Bajok: -Nem tudom hogyan lehet beindítani a mosógépet meg a mosogatógépet(no para ott az internet) -Nincs kommunikációm anyámékkal.Egy emberi mulasztáson alapuló balesetben odalett a teljes komm. rendszerem (bebaszva bezúztam a telóm)
Mindent összevetve a készletek bőven kitartanak,csak ki ne nyírjam a húgom.
ui.: lehet hogy túl sokszor láttam a Mentőakció c. filmet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 12, 12:24:07 írta Capac »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #6355 Dátum: 15 okt 12, 12:33:47 » |
|
Mi lenne veled egy zombiapokalipszisben vagy háborúban, te úr isten. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6356 Dátum: 15 okt 12, 13:28:48 » |
|
19-20(-21?) évesen ne legyél már ennyire életképtelen Egyre többen lájkolják a Coelhós oldalamat olyanok, akikről fogalmam sincs, kicsodák (valószínűleg nem is nkw fórumosok)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 12, 13:29:33 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #6357 Dátum: 15 okt 12, 13:35:58 » |
|
Mentőakciónak hívod a Marsit? Na látod ezért nincsenek barátaid Inkább olvasd el 3x még, bár film is egész jó lett. Na most visszaolvastam vagy 3 oldalt, és tudjátok mit? Micsudi, ha van rá igény én elmegyek veled Mammutba egy délutánnyi plázázásra, és megtanítalak öltözködni. Ingyér' és bérmentve. Már nem bírom nézni amit itt összeszenvedsz.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #6358 Dátum: 15 okt 12, 13:54:27 » |
|
Elolvastam már egy párszor a könyvet és ja,a film is fasza lett.Viszont már csak azért is Mentőakciónak hívom,hogy ideges legyél muhahahha 19-20(-21?)
22 1. nap fele Ma megebédeltem,rájöttem hogy az étel melegítve finomabb mint hidegen.Holnap találkozom a kosaras csajjal,tehát addig ki kell húznom valahogy.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 12, 13:56:28 írta Capac »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6359 Dátum: 15 okt 12, 14:29:55 » |
|
Hajrá Drukkolok különben milyen magas a csaj ?
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|