Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #6270 Dátum: 15 okt 07, 20:57:47 » |
|
De. Ha nincs idézet és az én hsz-em volt az utolsó, akkor igen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6271 Dátum: 15 okt 07, 21:22:13 » |
|
Én nem kezdenék ki a ruszkikkal. Az amcsiknak agyukra mehetett valami szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #6272 Dátum: 15 okt 07, 21:22:49 » |
|
Ti kajak Coelhora bíznátok a teljes Közel-Keleti helyzet megoldását? Én inkább összeraknék egy Szupercsapatot az alábbi tagokkal:
-Rambo (lopakodós késsel ölés) -John McClane (egyszemélyes hardsereg,ha nincs ammo,leszedi a helit egy verdával) -Predátor (beszivárgás) -MacGyver (tech guy) -Dead Shot (mesterlövész) -MacGruber (ugyanaz mint Macgyver,csak mehet a torok kitépés) -Balu Kapitány (pilóta) -Saphira (doki) -Ayumi/Micsudi (lelki terror) -Capac (Big Boss)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 07, 21:23:50 írta Capac »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6273 Dátum: 15 okt 07, 21:53:40 » |
|
Masashi-t be se raktad a csapatba? Na szép
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #6274 Dátum: 15 okt 07, 21:58:05 » |
|
Már látlak is titeket ahogy az m1en bejelentkeztek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6275 Dátum: 15 okt 07, 22:17:20 » |
|
Hmmmm kikérem magamnak vallatni szeretnék Vagy valami stratégiai feladatot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #6276 Dátum: 15 okt 07, 22:23:49 » |
|
Nagy Sándor tudott élni (és gyászolni). Jó lehetett a legjobb barátjának lenni. Hephaestion was given a magnificent funeral. Its cost is variously given in the sources as 10,000 talents or 12,000 talents. It is difficult to give a modern equivalent for such a huge amount but we know that in Hephaestion’s time, the daily wage of a skilled worker was two or three drachmas. In western Europe, 2008, that would be between £50 and £100, so the lowest possible value for 1 drachma in modern terms is £25. We know there were 6,000 drachmas in a talent, so even at the most conservative estimate, Hephaestion’s funeral would have cost £1,500,000,000. Próbáljátok kiszámolni, ez mennyi pénz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #6277 Dátum: 15 okt 07, 22:26:04 » |
|
Micsudi lehetsz a kommunikációs tiszt ha akarsz. Mashashi meg szerintem pont szarik az enberek háborúira.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6278 Dátum: 15 okt 07, 22:32:53 » |
|
Igaz, ő majd megemelkedett barátaival nézi páholyból a műsort.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6279 Dátum: 15 okt 07, 22:37:19 » |
|
Oksa kellemesebb pozíció Kövezzetek meg de én bírom Masashit a dolgai ellenére is. Nekem rosszat még nem csinált. amíg ki nem szúrnak velem addig én bárkivel megvagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #6280 Dátum: 15 okt 07, 22:52:50 » |
|
Végül is csak számtalanszor kívánta, jósolta a teljes emberiség kipusztulását.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6282 Dátum: 15 okt 08, 03:37:30 » |
|
Amúgy nagy szerencséje a Spetsnazosoknak, hogy nincs ott Coelho, mert leverné őket. Mondta, hogy a systemának nem lenne esélye a box ellen.
Harc közben biztosan majd inkább varázsolnak két sorozatlövés helyett Amúgy itt valószínűleg nem unatkozó háziasszonyokról és hízásnak indult informatikusokról van már szó, akik lejárnak heti 1x edzegetni a jó társaság és a fogyás miatt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #6283 Dátum: 15 okt 08, 08:02:37 » |
|
Semmivel sem kellemesebb pozíció,mert ha elszáll a kommunikáció,téged áldozunk fel elsőnek 16:00-tól Batllefront béta,akit érdekel vegyen fel Originre a nevem HelloMrGrey
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 08, 08:07:52 írta Capac »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #6284 Dátum: 15 okt 08, 09:58:19 » |
|
Putyin 63 éves??? Mindeddig hazugságban éltem. : (((
|
|
|