gman
|
|
« Válasz #6240 Dátum: 15 okt 06, 18:54:37 » |
|
Csinálsz paradicsomos lecsót, belefőzöl pár virslit, pirítasz mellé tarhonyát és az egy rohadt jó kaja lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6241 Dátum: 15 okt 06, 18:59:48 » |
|
A tojásos lecsó is jó. Ez az aputest hype kb csak azoknak jó akik lusták vagy igénytelenek és így legalább önigazolást nyernek, hogy még sem annyira elveszettek. Felszínes teszt, felszínes eredményekkel. A hosszabb orgazmusmegvonást lehet én is kipróbálom. Emlékszem régebben én is tartottam szüneteket, bár feszültebb volt a testem, sokkal jobban éreztem, hogy magam ura vagyok, több energiám volt és most pont jól jön a tesztoszteron, hogy újra el kezdtem edzeni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 06, 19:00:26 írta Stance »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #6242 Dátum: 15 okt 06, 19:13:30 » |
|
35.5 cm, de az szárazon, szinte nincs rajta semmi felesleg Hogy kell lemérni? hosszban vagy széltében? Tojásos lecsó a legegyszerűbb kaja,ha az anyád már előtte megcsinálta a lecsó alapot
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6243 Dátum: 15 okt 06, 19:20:09 » |
|
Le kell vágni a karodat és utána lemérni a kerületét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #6244 Dátum: 15 okt 06, 19:23:27 » |
|
Olyan karom van mint Will Smithnek az Én a robotban. Kőkorszaki Far Cry trailer...nagyon bejövős kort választottak,és ahogy elnézem megint a szarrá húzott Dunia Engine duruzsol alatt.a
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6245 Dátum: 15 okt 06, 19:37:18 » |
|
ha az anyád már előtte megcsinálta a lecsó alapot Így képzelem el Capacot a konyhában: "i have no idea what im doing"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #6246 Dátum: 15 okt 06, 20:06:05 » |
|
A lecsó jó kaja. Csak a tojást kell tőle távol tartani. Kolbászból viszont egy egész disznónyi kell bele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #6247 Dátum: 15 okt 06, 20:21:51 » |
|
A DEMEK életében először szervezett egy értelmes előadást egy értelmes előadóval, és pár órával előtte küldtek üzenetet, hogy véletlenül se lásd. Köszönöm, DEMEK!
A DEBRECENI EGYETEM MENTÁLHIGIÉNÉS ÉS ESÉLYEGYENLŐSÉGI KÖZPONT ÉS A LELKIERŐ EGYESÜLET BEMUTATJA:
A XIII. MENTÁLHIGIÉNÉS EGYETEMI NAPOK ALKALMÁBÓL MEGRENDEZÉSRE KERÜLŐ
A BEVÁNDORLÁS HÁTTERE ÉS KÖVETKEZMÉNYEI EURÓPÁBAN CÍMŰ ELŐADÁST
ELŐADÓ: DR. NÓGRÁDI GYÖRGY, BIZTONSÁGPOLITIKAI SZAKÉRTŐ
IDŐPONT: 2015. OKTÓBER 6. (KEDD) 17:30 HELYSZÍN: FŐÉPÜLET, AUD. MAX.
Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6248 Dátum: 15 okt 06, 20:42:16 » |
|
Wachowskiék azóta nem csináltak jobb filmet sőt,a felhőatlaszt leszámítva még jó filmet sem olyanok,mint Neill Blomkamp. A felhőatlasz nagyon giccses szájbarágós üres lufi, és most tárgyilagos voltam pedig sokkal durvább jelzőket is használhattam volna, egy szóval rossz film. Talán sense8 az amit "relatíve" jól csináltak wachowskiék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6249 Dátum: 15 okt 07, 10:43:55 » |
|
Megy a Spetsnaz, Megy a Spetsnaz Szíriába nem tudom hogyan kéne tovább énekelni de zsír hír
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6250 Dátum: 15 okt 07, 12:35:12 » |
|
A brazil BOPE-t nem akarják odaküldeni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #6252 Dátum: 15 okt 07, 13:23:24 » |
|
Majd az Iván szépen leradírozza a mocskos hadzsi kutyákat,az amcsik neg majd vihetik utánuk a demokráciát. Létrehoznak közös erővel egy utópisztikus társadalmat ahol mindenki szeret Mindenkit,kecskéket dugnak és heroint szipkáznak.A világ meghatódik Amerika és Oroszország szerelmi viszonyád és mindenhol kefélni fognak az emberek mint a nyulak. #wow #very Stance
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 07, 13:31:05 írta Capac »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6253 Dátum: 15 okt 07, 13:41:11 » |
|
Furák ezek az ázsiaiak. Mint már említettem, ismerek pár cuki vietnami lányt. Na most kettő szóváltásba keveredett és az egyik levágta a másik ujját. Nem hívtak mentőt, csak elsétáltak a sürgősségire, azt hazudták, hogy főzés közben történt baleset és másnapra megint jóban voltak. Imádom őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #6254 Dátum: 15 okt 07, 13:50:37 » |
|
Nálunk koliban van egy koreai negyed. És ott egyszer előfordult, hogy valamelyik alsóbbéves nem elég mélyen hajolt meg egy felsőbbévesnek, és úgy megverték, hogy egy hétig nem mert kilépni a szobájából. Szerintem a gerincét edzette, mert azóta megy a mélyhajlás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|