Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #5145 Dátum: 15 szep 04, 15:06:57 » |
|
Folyamatellenőrzésiügyosztályvezetőhelyettesképesítésvizsgálat-szervezéseitekkel
Mondanám, hogy így megvolt a négy szó, de igazából, az ott csak egy (ezzel meg már mégis összejött az a kötelező).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5146 Dátum: 15 szep 04, 16:07:17 » |
|
Kéne már egy olyan törvényrendeletet hozni,hogy ha valaki fénykard helyett azt mondja hogy "lézerkard" az golyót kap.
Vagy törvény vagy rendelet (illetve még hatályban van néhány törvény erejű rendelet), szóval hülyeségeket ne beszélj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #5147 Dátum: 15 szep 04, 16:47:00 » |
|
bruhu én olyan kocka vagyok, és én annyira vágom a Sztárvárszot... a fénykardot lézerkardnak hívni aaaaanyira snassz, úristenkém, az ilyen emberek hogy élhetnek???!! bruhu....
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #5148 Dátum: 15 szep 04, 16:55:53 » |
|
Kéne már egy olyan törvényrendeletet hozni,hogy ha valaki fénykard helyett azt mondja hogy "lézerkard" az golyót kap.
Vagy törvény vagy rendelet (illetve még hatályban van néhány törvény erejű rendelet), szóval hülyeségeket ne beszélj. Igazad van.Inkább megyek megnézem a Mr.Robot évadzáróját.Pont.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 04, 16:57:01 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5149 Dátum: 15 szep 04, 17:58:52 » |
|
Balhék vannak a városban, nem megyünk be. Plussz kezdek belázasodni az élet tud szervezni
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5150 Dátum: 15 szep 04, 18:23:02 » |
|
Én 14 órába melózok és alváshiány okozta zombimódba tolom. Ráadásul avval a kollegával kell dolgoznom akit rühellek. Lehet ma még megdöglök.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5151 Dátum: 15 szep 04, 18:24:41 » |
|
A 14 óra nem fehér embernek való Én az alkalmankénti 12 órától is készen vagyok, utána értékelni az ember csak igazán a 8 órás munkát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5152 Dátum: 15 szep 04, 18:26:48 » |
|
Beszélgetés egy dagadt osztálytársammal (bunkó, alattomos, kétszínű "kis" féreg):
- Jaj, hát én sajnos elég messze lakom a barátomtól, ezért ritkán látjuk egymást. Én: Ne aggódj, téged onnan is lát.
Újabb beszólásom neki: - A filmem végére egy csattanót tettem. Én: Hogy lefogytál?
Mi üt belém ilyenkor?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 04, 18:27:30 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5154 Dátum: 15 szep 04, 19:26:27 » |
|
Te jóságos atya úristen. Körülbelül mindene mozog, csak az nem ami kéne. Hiába, nem mindenki vérébe van beleírva a k*******.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5155 Dátum: 15 szep 04, 20:34:53 » |
|
Ez eddig eléggé unalmas meccs. Majd úgyis 90+ jön a dráma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5156 Dátum: 15 szep 04, 20:37:14 » |
|
ó eddig ez a meccs a csapatok odateszik magukat, és sajnos elég egyenlőek. remélem azért egy gólt be tudunk lőni nagyon jót tenne a morálnak.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #5157 Dátum: 15 szep 04, 21:04:20 » |
|
Ne is mondjátok...Backloton majdnem kikaptunk mert attackban voltunk.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5158 Dátum: 15 szep 04, 21:07:40 » |
|
Most mondja nekem valaki azt, hogy nem ismerne rám ingame... Csak azért is ide teszem, Raimi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #5159 Dátum: 15 szep 04, 21:13:15 » |
|
nem tudom hogy ez milyen játékból van szóval nekem mondhatod
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|