24 nov 27, 03:23:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 337 338 [339] 340 341 ... 707
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 13  (Megtekintve 1115731 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5070 Dátum: 15 szep 03, 19:36:01 »

Háborúban szerintetek számít, ha valaki csak élvezetből öl, de csak az ellenséget, őket viszont úgy, mintha állatokat vágna le?
Naplózva
Destroid
ANBU Kapitány
*

"I am the ultimate insanity!"

« Válasz #5071 Dátum: 15 szep 03, 19:37:33 »

Háborúban kb. semmi nem számít. Öld az ellenséget. A kutya nem nézi, hogy azt hogyan tetted/teszed, a győzelem számít. Viszont ha később az ellenfél kerül fölénybe nincs kizárva, hogy megtorolják azt és visszaadják.
Naplózva

Cletus Kasady
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #5072 Dátum: 15 szep 03, 19:38:08 »

Full Metal Jacket? Syzygy tuti olyan hipster, hogy ismeri.
Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5073 Dátum: 15 szep 03, 19:38:29 »

Zseniális amúgy a kormánypropaganda, ahogy a menekültkérdéssel egymás ellen fordítja az embereket és eltereli a figyelmet más csalafintaságokról. Ettől függetlenül nyilván (finoman fogalmazva) nem tartom veszélytelennek az ISIS-t, de a felszámolását rábízom azokra, akiknek ez a hivatása és nem játszom Rambót a monitor mögül (amíg nem fenyegetik közvetlenül a hazámat, ami persze már más kérdés), remélem így már nem számítok cinikus baromnak.

Én is nagyon szeretném betudni a paranoiámnak, hogy előre eltervezettséget látok abba, ahogy menekültek és "menekültek" vonulnak be a hazánkba százezressével és nincs benne az amcsik se a zsidók keze. Néhány hét vagy hónap után pedig milliókról beszélhetünk. Nem tudom, hogy melyik a rosszabb, mert tényleg szeretném elhinni, hogy minden fasza és nincs baj, de szerintem most ez akkora naivság és vakság, hogyha nem látjuk, akkor akár most öngyilkosok is lehetnénk, mert amikor ráébredünk, hogy baj van, akkor már kurvára késő lesz. Amúgy ami a legjobban felháborít, az az, ahogy lenézik azt, aki megszeretné védeni a hazáját. Nem gyűlöletből meg rossz szándékból, de ez a hazánk és a mienk, aki meg ki meri mondani, azt kajak hülyének nézed? Ennél nagyobb szégyent aligha tudnék most mondani hirtelen és akinek ennyi agya van az komolyan mondom, nem tudom, hogy hogy létezhet ennyi ésszel. Adja Isten, de tényleg, szívből mondom, hogy ne így legyen és legyek én a hülye, de ha bekövetkezik, akkor tényleg megértünk a pusztulásra. Őseinkhez képest sehol nem vagyunk és ha egy Wass Albert, Ady vagy Petőfi ránk nézne, szarrá oltanának minket, hogy hogy süllyedhettünk idáig és börtönbe zárnánk őket, mert megosztanák a népet. Ezért mondom, ha tényleg ennyire hülye a magyar, akkor pusztuljon ki. Drága ez a nép számomra és szeretem, mint a hazámat, de nem éri meg tovább léteznie, ha ennyire gyökerek nélküli.
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 03, 19:39:29 írta Stance » Naplózva

Destroid
ANBU Kapitány
*

"I am the ultimate insanity!"

« Válasz #5074 Dátum: 15 szep 03, 19:42:49 »

Szerintem teljesen egyértelmű, hogy amerika bácsi áll a dolgok hátterében. Valahol szóvá is tették, nem tudom már hol, hogy minek harmadik világháború, amikor így teljesen kivégezhetik Európát, s ők majd megmentőként törnek be 'segíteni'.
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 03, 19:43:32 írta Destroid » Naplózva

Cletus Kasady
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #5075 Dátum: 15 szep 03, 19:44:24 »

Akármikor elmehetsz hivatásos katonának és harcolhatsz is. Egyetértek azokkal, amiket leírtál, de beszélni könnyű a monitor mögül.
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #5076 Dátum: 15 szep 03, 19:45:43 »

Nem igazán látom, hogy Európa kivezényelné a katonáit harcolni. Akkor hogy menjen?
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #5077 Dátum: 15 szep 03, 19:48:28 »

Utazzon ki és álljon be az ISIS ellenes felkelők közé, volt már ilyenre példa régebben, ha jól emlékszem (vagy legalább csináljon végig egy katonai kiképzést, hogy meg is tudja majd védeni a hazáját, ha beüt a gebasz).
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 03, 19:54:17 írta MrSaiyan Coelho » Naplózva

Stance
*

« Válasz #5078 Dátum: 15 szep 03, 19:49:44 »

Ez pont nem arról szól, hogy "hogyha ekkora hazafi vagy, te ott állnál a frontvonalon fegyverrel"? Ez pont ugyanakkora vakság, mint gyűlölettel kezelni a menekültkérdést.
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #5079 Dátum: 15 szep 03, 19:51:10 »

Én évek óta rendszeresen járok lőtérre,egy Glockot már csukott szemmel szétszedek és összerakok.
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #5080 Dátum: 15 szep 03, 19:52:12 »

Vagy csak simán át kell térni az iszlám hitre, aztán várni pár száz évet, amíg elmennek.
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #5081 Dátum: 15 szep 03, 19:52:59 »

stance a nemzet és az ország hogy egyeztethető össze a megvilágosodással? hiszen ezek csak formák, az elmédben léteznek, azonosítod magad velük amikor azt mondod y nemzethez tartozol, hiszen az nem te vagy, az egód akarja hogy engedelmeskedj a törzsi ösztöneidnek ás a formák világának : (((
Naplózva
Stance
*

« Válasz #5082 Dátum: 15 szep 03, 19:54:45 »

Az én része az önvaló és az egó és amíg egóként létezek ebbe a világba dolgom van. Elmehetnék én is Tibetbe egész nap meditálni, fasza lenne, egész nap aludnék meg tekerném a cigiket, de sajnos erre nincs lehetőségem.
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #5083 Dátum: 15 szep 03, 19:56:54 »

A nemzet és az ország elég szépen összeegyeztethető a megvilágosodással, mert ha visszakerülünk a középkorba ott nem lesznek túl jó lehetőségek semmilyen szinten fejlődni.
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #5084 Dátum: 15 szep 03, 19:57:47 »

Jó ez a megvilágosodás dolog is, de nagyobb gáz, hogy az Unió vezetősége épp el akarja pusztítani Európát. Remélem 50 év múlva is lehet ilyeneken balhézni majd, mint a megvilágosodás.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 337 338 [339] 340 341 ... 707
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins