heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4665 Dátum: 15 aug 29, 20:20:17 » |
|
Szabi2, te párhuzamot vontál az itthoni helyzet és a menekülők közöt. A gond az, hogy ez nem megtehető. Vagy ha szerinted igen, akkor fejtsd ki nyugodtan, engem érdekel.
Saphi, nagy poén meg minden, de ezek közül egyik sem érv. Szabi2, vagy netán én libsiztünk le? Ugye, hogy nem, akkor moderáld magad, mint egy felnőtt ember és nem egy sértett gyerek.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4666 Dátum: 15 aug 29, 20:26:30 » |
|
Mi az, hogy moderáld magad? :DD Te meg ne osztogassál parancsokat. Majd moderálom magam, ha ki leszek tiltva. Még megérteném, ha drszabi fröcsögne, de így csak lovagolsz a rég leült témán, hogy tényleg indulatokat szíts a poénkodásból, és még én moderáljam magam? :DDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4667 Dátum: 15 aug 29, 20:30:09 » |
|
Ha szerinted csak poénkodás volt...
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #4668 Dátum: 15 aug 29, 20:36:38 » |
|
Nem akarlak én átkozni, Saphi. Válaszomat lásd az aláírásodban Hencsi. ... hát neked sehogy nem lehet beszólni? Amikor meg kérdezek, válaszolni se szoktál. Bár, hallgatás beleegyezés. Összetöröd a nemlétező szívem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 29, 20:38:49 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #4669 Dátum: 15 aug 29, 20:57:53 » |
|
Oké, a párhuzam amit vontam elismerem, hogy fail volt Amúgy nem tudom, nekem elsőre nem poénnak esett le , de ha az volt, nekem oké főnök. Engedjük el, nem vagyok az a fajta, aki problémát csinál az ilyen dolgokból, amikor elolvastam, egy pillanatra felötlött, hogy oké, lehet ki kéne állni magunkért, de aztán azt mondtam, hogy jó a béke, felesleges lenne most vitát kezdeményeznem Saphival, amikor tisztában vagyok vele, hogy nem egy ilyen kőbunkó, vagy akármi, biztos elege volt már az ilyen rózsaszín szemüveget viselőkből aztán picit kifakadt. (VAAAGY csak poénkodott, mint később kdierült) Nem fogok ezért különösebben neheztelni rá, az úgysem vezet semmire.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4670 Dátum: 15 aug 29, 21:01:01 » |
|
Akkor nem válaszolok ha nem tudok valamit és ez gyakran megesik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4671 Dátum: 15 aug 29, 21:04:01 » |
|
Hm... ez tökéletes információ volt számomra tőled. Feljegyzem magamnak. Még hasznát veszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #4672 Dátum: 15 aug 29, 21:21:26 » |
|
Elkezdtem újra codozni (cod4) és hc-hq szerón,Backlot mapon voltam.Bent középházban 4-5 ember szedte a hqt én bevertem nekik egy rpgt erre bannoltak lel
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4673 Dátum: 15 aug 29, 21:22:54 » |
|
Te is? Akkor nem csak anyám szokott rá vissza.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #4674 Dátum: 15 aug 29, 21:33:50 » |
|
Ja jó kis gamm és még mindig élvezhetőbb mint a mostani shooterek.Fölmentem ts-re a volt klánonhoz,az első kérdésük az volt hogy hogy a f.szban vagyok még életben Amúgy baromijó megvannak a régi bindek mint pl a "fussatok bolondok szedik a hq-t" vagy hogy "itt úgy sem jössz át" érdekes,hq módhoz illenek a legjobban a gyűrűk ura idézetek
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4675 Dátum: 15 aug 29, 21:37:05 » |
|
Hát ennek az Ultronnak piszok aranyos lett a szinkronja a végén (3:27). Chh...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4676 Dátum: 15 aug 29, 21:59:37 » |
|
egy pillanatra felötlött, hogy oké, lehet ki kéne állni magunkért, de aztán azt mondtam, hogy jó a béke, felesleges lenne most vitát kezdeményeznem Na látod, ott a probléma, hogy így áll Európa egész lakossága mindenhez!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4677 Dátum: 15 aug 29, 22:14:29 » |
|
Csak én várom azt, hogy Oswald egyszer írjon is ide valamit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #4678 Dátum: 15 aug 29, 22:20:55 » |
|
egy pillanatra felötlött, hogy oké, lehet ki kéne állni magunkért, de aztán azt mondtam, hogy jó a béke, felesleges lenne most vitát kezdeményeznem Na látod, ott a probléma, hogy így áll Európa egész lakossága mindenhez! Hát ez crit volt xD
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4679 Dátum: 15 aug 29, 23:55:54 » |
|
ÉS milyen cool már felébredni az éjszaka közepén Remélem vissza tudo majd aludni 2 körül. nem akarok délig aludni megint. Nemtudom mikor volt utoljára hogy le tudtam feküdni 8 kor. erre éjfélkor kidob az ágy. Szerk.: új Micsudi avatár
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 30, 00:03:08 írta Micsudi »
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|