Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4635 Dátum: 15 aug 29, 14:47:47 » |
|
Heni, nem tűnt fel, hogy kicsit drága volt a 'rágó'? Amúgy vicces lehetett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #4636 Dátum: 15 aug 29, 14:51:07 » |
|
Valahogy elsuhantam az árak felett, mivel nem én fizettem, aki meg velem jött, annak pedig a melegben körülbelül már az is mindegy lett volna, ha egy hullát próbáltam volna kicsempészni az üzletből, csak jussunk haza. Az óvszerekkel amúgy se vagyok jóba. Tavaly is kínos helyzetbe hoztam magam velük és úgy tűnik, idén sem úsztam meg. Ettől függetlenül, tényleg az volt. - A szerencse, hogy azokkal az emberekkel többször úgy se találkozok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 29, 14:51:40 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #4637 Dátum: 15 aug 29, 14:53:22 » |
|
Ez kurvanagy el tudom képzelni milyen fejet vághatott az eladó remélem egy öreg konzervatív nő volt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 29, 14:53:58 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4638 Dátum: 15 aug 29, 14:53:49 » |
|
Amikor letekintettem a korlátról, akkor realizálódott bennem, hogy sosem leszek annyira agymosott libsi, mint most aes meg saphi, nem tudom sajnálni őket bárhonnan is jöttek. Fejezd már be basszus, mert kezd felbaszni. Ezerszer elmondtam neked, hogy azokat sajnálom, akik Szíriában szopnak, mert agymosott idióták szétbombázzák mindenüket, amit valaha fontosnak tartottak. Nem azokat, akik biztonságos országból biztonságos országba menekülnek vonatokat hajigálva és macedón sorfalat eltaposva. Megértem, ha valakinek baja van, csak azt nem vágom, ilyenkor miért kell a másikat rugdosni, hogy neki is még szarabb kedve legyen. A magyarok is elzavarhatnák a Parlamentből (meg az országból) a mostani politikai "elitet", mégis inkább kimennek mosogatni Londonba smirksweat Miért zavarhatnánk el? Törvényes keretek között lettek megválasztva. Süllyedjünk az ukránok szintjére?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 29, 14:56:55 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #4639 Dátum: 15 aug 29, 15:06:41 » |
|
Habony Árpira vajon hányan szavaztak? Syzygy biztosan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4640 Dátum: 15 aug 29, 15:11:42 » |
|
Andervud Ferencre szavaztam meg Fehér Valterre de nem jutottak be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4641 Dátum: 15 aug 29, 15:16:12 » |
|
A vonatokat dobáló migránsokat, akiknek az ég világon semmi bajuk nem volt a megélhetéssel, úgy kéne kirúgdosni a vonatok elé, ahogy vannak. Nem otthon vannak, basszameg. Bezzek az Oroszok ( ) olyan nyugodt szívvel bombázzák szarrá némelyiket meg lövik szitává.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4642 Dátum: 15 aug 29, 15:28:48 » |
|
Amúgy ez tényleg csak a nagyvárosok problémája nem az országé. Itt nincs semmi probléma, de ha mondjuk épülne egy menekülttábor a közelben, az valószínűleg igen gyakran kigyulladna. Mink falun meg tudjuk oldani a problémákat józan paraszti ésszel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4643 Dátum: 15 aug 29, 15:33:24 » |
|
Mert a tyúkszaros falutokat leszarják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #4644 Dátum: 15 aug 29, 15:46:46 » |
|
Haveromék Vámosmikolán is mindig megoldják a betelepülési gondokat. Na milyen az új/régi avám? Yui-chan
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4646 Dátum: 15 aug 29, 15:47:29 » |
|
Pont most akartalak megdicsérni Raimi, hogy végre egy normális kép, erre váltasz erre... hát tudod mit? Sh!t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #4647 Dátum: 15 aug 29, 16:00:26 » |
|
Yui a legpozitívabb karakter akit valaha láttam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4648 Dátum: 15 aug 29, 16:06:37 » |
|
Látod a Signem? Pont azért tettem ki, hogy faszom képekkel ne kelljen válaszolnom, hanem elég, ha utána olvassátok/oda képzelitek, mint a kommentem részét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki