Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #4080 Dátum: 15 aug 21, 21:16:49 » |
|
Kivételesen gman-é a pont. Bár engem nehéz meghatni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4081 Dátum: 15 aug 21, 21:24:53 » |
|
Mert nem éltél még át hasonlót, gman.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4082 Dátum: 15 aug 21, 21:25:53 » |
|
Én nagyon durván meg tudok hatódni mindenen (tényleg), de ezen most valahogy nem sikerült.
gman lett volna az utolsó ember itt akiből ezt kinézem. lel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #4083 Dátum: 15 aug 21, 21:44:21 » |
|
Amúgy Micsudi nem csak te jársz szarul a nőkkel.Tudod hogy mit mondott nekem a volt barátnőm miután kidobott? "Azért unokatestvérek még maradhatunk" Ezek után...
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4084 Dátum: 15 aug 21, 22:30:40 » |
|
Cápa egy ilyen után én simán elástam magam volna élve. Hogy tudsz ilyen szégyennel együtt élni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4085 Dátum: 15 aug 21, 22:35:00 » |
|
Nem csak nekem van bajom akkor a kanos uncsikkal? Remek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4086 Dátum: 15 aug 22, 00:04:16 » |
|
Fúúúú, érdekes volt ez az este. A végén zárásra 3 csávó maradt és már nagyon be voltak tépve, plusz elég sok alkohol is volt a szervezetükben, a végén már olyan kedves bókokat kaptam, hogy: "Te olyan kurva szép vagy, hogy téged meg kell dugjalak." "Ki visz haza? Mondom senki, haza gyalogolok. Nem akarsz velem jönni? Naaaaaa? Olyan gyönyörű a hajad, hogy meg akarom fogni. Meg foghatom? Aztán meg akarlak csókolni." És hasonló dumák... Szeretem, hogy a pasik benyomva is tudnak "bókolni".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4087 Dátum: 15 aug 22, 00:14:45 » |
|
Én ezeket már unásig hallgattam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #4088 Dátum: 15 aug 22, 01:56:41 » |
|
Szegények... mennyire rossz lenne férfiként ilyeneket hallani nők szájából
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #4089 Dátum: 15 aug 22, 03:17:19 » |
|
Ez akkor szokott vicces lenni, amikor egy amúgy tökre nem szép csaj alá, sőt még a közepes szintet sem üti meg, 200-an odakommentelnek az 5000. képe alá fészbúkon, hogy YAY! de szhép vagy, gyönyörű aahh jajjj. Annyira odaírnám ilyenkor, hogy kibaszott csúnya vagy. Ronda vagy és fészbúkkurva. A késztetés megvan, már csak egyszer meg kell tenni xd Amúgy amikor olvastam a hszeket, hirtelen ahogy a leandert olvastam, azt hittem van itt egy leanderfan. Kissé sötétebb a helyzet, de inkább hallgass leandert, mint hogy megedd micsudi. why. why érvénytelen. nvm https://www.youtube.com/watch?v=TWrMnb2NvXMennyi idő után még mindig tanítasz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 22, 08:37:44 írta drszabi »
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4090 Dátum: 15 aug 22, 07:20:25 » |
|
Megtaláltam a legköcsögebb d&d varázslatot. Love's pain. Nem a célpontot sebzi, hanem a célpont számára legkedvesebb személyt. Most komolyan, ki csinál ilyen szemétséget és miért!?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4091 Dátum: 15 aug 22, 07:24:58 » |
|
Töröld ki az s-t a http után és akkor minden szupi-szuper.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #4092 Dátum: 15 aug 22, 07:28:32 » |
|
Stance a szégyennel együtt kell éni ez tesz minket emberré.Meg a kvarcóra iránti rajongásunk. Basszus ezt a játékot ki kell próbálnotok.Az Ori and the Blind Forest színorgiája ehhez képest fekete fehér zenés film. Masashi neked szerintem tetszene.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4093 Dátum: 15 aug 22, 07:36:12 » |
|
Azt hitted, hogy senki nem érti a kvarcórás poént, de már megint elfelejted, hogy én te vagyok és rendelkezem a tudásoddal! Muhaha!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #4094 Dátum: 15 aug 22, 07:45:33 » |
|
Akkor mi kivételesen művelt emberek vagyunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|