Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #3960 Dátum: 15 aug 19, 12:16:19 » |
|
Aztán 8 év múlva rájövünk, hogy ez így nem mehet tovább.  Majd lesz valahogy. Figyelj akkor majd szólj 8 év múlva oké?  kivéve ha addig összejövök egy Hinatával,akkor ne szólj 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 19, 12:24:01 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3961 Dátum: 15 aug 19, 12:17:10 » |
|
Hogyhogy sírnak? Én anno imádtam a mai szemmel visszanézve morbidabbnál morbidabb népmeséket  gman mi az a laskaszűrő? Az Aranka Szeretlek óta érdekel.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #3962 Dátum: 15 aug 19, 12:23:32 » |
|
Fingom nincs sem arról, hogy mi az, sem arról, hogy miért tőlem kérded. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3963 Dátum: 15 aug 19, 13:00:54 » |
|
Laskaszűrő egy mezei tésztaszűrőtől annyiban különbözik, hogy van rajta zománcréteg. Tudom nem gman vagyok, de azért válaszoltam a kérdésre.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 19, 13:02:06 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #3964 Dátum: 15 aug 19, 13:12:25 » |
|
A laska Székelyföldön tészta. Ha viszont azt mondod, hogy tészta, az sütemény.  Amúgy egy székely zászló az avatárom és gmant kérdezed meg? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #3966 Dátum: 15 aug 19, 15:15:09 » |
|
Ez is olyan művészfilm mint a Szarember?
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #3967 Dátum: 15 aug 19, 15:17:12 » |
|
Egy rövidfilm, amit gimiben néztünk mindig info órán, de csak most láttam a teljes filmet. Zseniális effektek vannak benne 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #3968 Dátum: 15 aug 19, 15:19:30 » |
|
Kurvarég lehetett ha te ezt még gimiben láttad 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3969 Dátum: 15 aug 19, 15:40:55 » |
|
gman szokott ilyen baromságokat tudni  De ja, am én is a tésztára vagy valami nokedliszerűségre tippeltem. Ha zseniális effekteket akarsz látni, nézz Danger 5-ot 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #3970 Dátum: 15 aug 19, 16:14:35 » |
|
Valóban, lexikális tudásom "haszontalan" részlege igen kiterjedt és erre büszke is vagyok. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #3971 Dátum: 15 aug 19, 19:38:38 » |
|
Oké hogy az alföldről származom, de a laskaszűrő alap még ha nem is azt használjuk. de ishida érti 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #3972 Dátum: 15 aug 19, 20:07:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3973 Dátum: 15 aug 19, 20:15:33 » |
|
Tizenhárom. Büszke vagyok rád.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #3974 Dátum: 15 aug 19, 20:38:55 » |
|
Az nem én vagyok  én csak a képet készítettem  szerk: azért az előzményeket nem árt tudni  néhány hete néztük meg a Pancser Policet benyomva és amikor ma láttam a játékban egy Priust nem tudtunk ellenállni a kísértésnek  aztán fölgyújtottuk és az égő kocsival lementem a Chillian hegyről 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 19, 20:51:48 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|