Lew
|
 |
« Válasz #3945 Dátum: 15 aug 19, 11:09:24 » |
|
Igen valószínűleg az esőnek van csatorna szaga.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
 |
« Válasz #3946 Dátum: 15 aug 19, 11:13:45 » |
|
 Hát Lew... biztos. Amúgy Capac annyira tudlak sajnálni...  ma meg piac nap és alig lehet az utakon közlekedni.  Azért vicces.  Már három napja 4 órát alszom.  Chatelek hajnal háromig és kelek hétkor...  Na nem baj. A tükör fura egy dolog... én soha semmiféle misztikus, mágikus dolgot nem láttam bele és igazából nem is akarok. Bár a lélektükörben hiszek. Ha belenézel valaki szemébe és egy kicsit meglátod benne magad, az nagyon kellemes tud lenni. :3 Ja és bocs, fogalmam sincs amúgy miről szólt a fáma, nem olvasok vissza. 
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #3947 Dátum: 15 aug 19, 11:17:10 » |
|
Vettünk egy ilyen teppanyaki sütőt, vagy mit és fincsi marhakolbászot sütöttünk rajta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
 |
« Válasz #3948 Dátum: 15 aug 19, 11:19:18 » |
|
gman annyira bírom az ilyen hozzászólásaidat.  Apropó éhes vagyok... :O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #3949 Dátum: 15 aug 19, 11:20:02 » |
|
de jön át exem és főzőcskézünk. Szóval neki kell esnem.
Rossz helyre tetted a pontot  Kár, hogy a fórumtalálkozót áttettétek most hétvégére, sajna nekem nem jó az időpont. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3950 Dátum: 15 aug 19, 11:20:41 » |
|
A tükör fura egy dolog... én soha semmiféle misztikus, mágikus dolgot nem láttam bele és igazából nem is akarok. Bár a lélektükörben hiszek. Ha belenézel valaki szemébe és egy kicsit meglátod benne magad, az nagyon kellemes tud lenni. :3
Az egyik legjobb meditációs technika szerintem. Találkozol valaki olyannal, akit már régóta nem láttál, belenézel mélyen a szemébe egy fél percig és lehetetlen nem érezni a jelenlétet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #3951 Dátum: 15 aug 19, 11:31:45 » |
|
Amúgy Capac annyira tudlak sajnálni...  ma meg piac nap és alig lehet az utakon közlekedni.  Azért vicces.  Már három napja 4 órát alszom.  Chatelek hajnal háromig és kelek hétkor...  Na nem baj. Annyira kawai vagy amikor ilyeneket mondasz  nem lehet nem szeretni  LEL hol lesz a tali?  megyek és bebaszunk 
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #3952 Dátum: 15 aug 19, 11:48:55 » |
|
A deakon voltam 20 perce de sem coelho sem capac nem volt ott : (((
Az érzés amikor engem már nem is vár Syzy. : (((
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #3953 Dátum: 15 aug 19, 11:55:12 » |
|
Viszont várja Capacot, amit nem értek, hogy miért lenne itt. A Deák-téren nem lehet CoDozni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #3954 Dátum: 15 aug 19, 11:55:47 » |
|
Nem mindegy, hogy Gdatot ír, vagy Coelhot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3955 Dátum: 15 aug 19, 11:57:29 » |
|
van egy órányi mosogatnivaló a konyhában  nemakarom  de jön át exem és főzőcskézünk. Amúgy avokádó, mandula, csili, banán, csoki, tojás, tengeri herkentyűk. Pezsgő/bor. Ezek eléggé vágykeltő hatásúak. Szívesen. lel Az érzés, amikor már Gdat is " : ((( " szmájlizik. : (((
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #3956 Dátum: 15 aug 19, 11:58:41 » |
|
Kishúgomék a disney féle kis hableányt nézték. Kikapcsoltam és letöltöttem nekik az eredeti Andersen félét, hogy ne azt a szart nézzék és most sírnak. Nem tudom, hogy most jót tettem velük, vagy g*ci voltam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #3957 Dátum: 15 aug 19, 12:00:48 » |
|
Viszont várja Capacot, amit nem értek, hogy miért lenne itt. A Deák-téren nem lehet CoDozni.  Én GTA és BF veterán vagyok.Az hogy "codos" az szinte már sértésnek számít. btw nektek is szarakodik a jutyub? rámegyek egy videóra azt képtelen betölteni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 19, 12:02:30 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #3958 Dátum: 15 aug 19, 12:08:35 » |
|
A deakon voltam 20 perce de sem coelho sem capac nem volt ott : (((
Az érzés amikor engem már nem is vár Syzy. : ((( Hétvégén meg bezzeg nem volt kinn. : (((
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
 |
« Válasz #3959 Dátum: 15 aug 19, 12:14:48 » |
|
Azaz Lew, tudják mi az igazság! Hallod Capac, szerintem nem ironizálsz, de az a helyzet, hogy valaki más szerint is irtó kawaii vagyok, és nem ad semmi pénzért... pedig akkorát veszekedtem vele tegnap.  Amolyan Ady-Léda kapcsolat.  Aztán 8 év múlva rájövünk, hogy ez így nem mehet tovább.  Majd lesz valahogy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|