MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #3435 Dátum: 15 aug 14, 15:24:58 » |
|
Foghúzásnál emlékszem az érzésre, ahogy recsegnek-ropognak az arcomban a dolgok, ami különösebben nem volt kellemes, de egyáltalán nem fájt (csak az érzéstelenítő + utána egy kicsit, mikor elmúlt a hatása, de az sem volt vészes).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #3436 Dátum: 15 aug 14, 15:27:01 » |
|
Igazából ennyi a bölcsességfog is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #3437 Dátum: 15 aug 14, 15:27:36 » |
|
Addig szar amíg beadják az érzéstelenítőt.Meg amikor érzed hogy kotorásznak.Meg utána az a pár hét amíg gyógyul.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3438 Dátum: 15 aug 14, 15:30:24 » |
|
Én sose szerettem, ha a számba turkálnak, de az én fogorvosom olyan volt, hogy ha a gyerek nem azt csinálta amit mond, akkor szájba vágta és kiküldte a rendelőből őket a k. anyjukba az édes anyukával együtt. Milyen csuda, hogy engem ez a hapek is bírt. Így én nem paráztam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3439 Dátum: 15 aug 14, 15:31:42 » |
|
Rájött, de meg nem osztaná ő se. Megtalaltam feszbukon szerintem az lesz akire gondolok : (( Amugy szep neve van az eredeti.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 14, 15:32:34 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #3440 Dátum: 15 aug 14, 15:36:29 » |
|
Nincs is jobb mint amikor a fogorvos húzáskor beletöri a a gyökeret az álkapcsodba persze mikor péntek éjszaka go szájsebészeti ügyelet kapok fájdalomcsillapítót hétvégére gyere vissza hétfőn reggel kivéssük megvolt az is na azt senkinek se soha aztán egy kis fogmedergyulladás és rémálmaid lesznek a szájsebészetről meg a fogorvosról
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3441 Dátum: 15 aug 14, 15:53:17 » |
|
Régen még a fogszabályzásom idején (azaz vagy 10 éve) még voltak fogproblémáim, most már szerencsére nincsenek, és már hosszú évek óta nem is fájt. Ellenben most a térdemet bachatom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #3442 Dátum: 15 aug 14, 16:58:53 » |
|
Nekem amikor berakták a fogszabályzóm kb egy hétig nem ehettem semmi szilárdat.A végén már hányingerem volt a sok főzeléktől meg tejberizstől.De legalább rendesen helyre rakta a fogaim.Sokkal nagyobb szopás lett volna most fölrakatni mint 13 évesen.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3443 Dátum: 15 aug 14, 17:13:18 » |
|
Eh, az különös... nekem semmi ilyet nem mondtak, amikor feltették anno. Annak meg én is örülök hogy 10 év körüli kis pisis voltam, amikor megcsinálták. Közben azon gondolkodom, hol a legfájdalmasabb az injekció? 1. Farokcsont 2. Sarok 3. Gerinc (?) Az első kettőben biztos vagyok, az utsóban nem. Anya azt mondta, talán 3-4 évente lát olyat, aki a farokcsontba kap, de az garantáltan sírva jön ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3444 Dátum: 15 aug 14, 18:10:26 » |
|
Syzygy legalább azt áruld el, hogy magyar vagy külföldi e a művésznő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3445 Dátum: 15 aug 14, 18:11:41 » |
|
Milyen kis kívácsi mindenki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #3446 Dátum: 15 aug 14, 18:19:44 » |
|
Nem azt találta meg. Sajnos annak az ikertesómnak a nevére én sem emlékszem, több évvel ezelőtt linkelte az egyik ismerősöm, Aesnek még említettem is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3447 Dátum: 15 aug 14, 18:26:48 » |
|
Olyan jól bele lehet magyarázni a dolgokat....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 14, 18:32:32 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3448 Dátum: 15 aug 14, 18:49:41 » |
|
Eh, az különös... nekem semmi ilyet nem mondtak, amikor feltették anno. Annak meg én is örülök hogy 10 év körüli kis pisis voltam, amikor megcsinálták.
Nekem is csak ajánlották, de ha akartam se tudtam volna szilárdabbat enni a tejbegríznél 1-2 hétig A palack, evőeszköz koppanása a fogamon egyenlő volt a pokollal kb. Ráadásul folyton vágott a kis rohadék, nem győztem viasszal fedni mindenütt >.>
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3449 Dátum: 15 aug 14, 18:51:23 » |
|
A tejbegrízt szeressük. Amitől én rosszul vagyok, az a krumplisaláta. Az egy Tracer a képeden? Csak azt ne mond, hogy te is Overwatchozol. Ah...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|