CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3450 Dátum: 15 aug 14, 18:52:28 » |
|
Overwatcholnék már, csak hát a bétára még várni kell Ha addigra lesz hozzá masinám és felszerelésem, még streamelnék is. Hjaj de jó lenne ~
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #3451 Dátum: 15 aug 14, 18:55:15 » |
|
Ismerős... Most körülbelül nekem és a bnőmnek is ez van tervbe. Elég komolyan belevágnánk, ha sikerülne szerezni rá Kulcsot. És már a kedvenc karakterem is megvan. Gondolom Tracer nálad valahol az elsők közt (ha már ava).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #3452 Dátum: 15 aug 14, 18:56:50 » |
|
Miért nem lehet megérteni hogy valakinek dolga van és nem tud ma discoba menni és hogy holnap jó lenne ? hamár megint pénz költök ami azért jó mert nincs mit kezdjek egy akaratos lánnyal akit közben imádok tudom firstworldproblem de akkor is
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #3453 Dátum: 15 aug 14, 18:57:36 » |
|
Overwatcholnék már, csak hát a bétára még várni kell Ha addigra lesz hozzá masinám és felszerelésem, még streamelnék is. Hjaj de jó lenne ~ Ősszel jön a béta és a látottak alapján egy kenyérpirítón is el fog futni
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3454 Dátum: 15 aug 14, 18:58:47 » |
|
Azért nem mindegy, hogy a kenyérpirítód hogy bírja. Én spec. nem akarok nulla graffal játszani. Bár a Terát bírta fullon. A Lol meg akadozik. A gépen ugyanolyan érthetetlen, mint én.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3455 Dátum: 15 aug 14, 19:00:32 » |
|
Igen, Tracer elég szimpatikus, meg Widowmaker, Hanzo is. Rájuk van igényem, majd kiderül kibe jövök bele A kenyérpirítóm mondjuk már elég haldoklós, és amúgy is érik egy új gép mert a Guild Wars 2-t már nem futtatja élvezhető minőségen, szaggatás nélkül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #3456 Dátum: 15 aug 14, 19:01:20 » |
|
Az én kenyérpirítóm kint van a profilomon Azon minden elmegy
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3457 Dátum: 15 aug 14, 19:02:40 » |
|
Hanzoról először Yasuo jutott eszembe. Én eddig a karakterek közül csak Reapert találtam szimpatikusnak, de szerintem nem lepek meg ezzel a választással senkit. Viszont azt már meg merem kockáztatni, hogy agyon lesz játszva szerencsétlen. Na és most kell eldöntenem, hogy ki legyen a signem? 1. Ultron 2. Reaper 3. Draven Francba, de nehéz választás...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 14, 19:03:11 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3458 Dátum: 15 aug 14, 19:03:11 » |
|
Az én kenyérpirítóm egy lassan 4 éves laptop, szóval... ja. Ezen öröm, hogy elfut a lol szaggatás nélkül ~ xD Destroid, vágd őket egy képre. Kész
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3459 Dátum: 15 aug 14, 19:05:39 » |
|
Szaggatás nélkül? Eh... én meg FPS 2-40 között vergődök. Csoda hogy ilyen eredményesen játszom még így is. Jó ötlet, talán ha minden erőm összekaparom kitalálok valami jó koncepciót signhez, ami passzol a profilképemhez.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 14, 19:07:22 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #3460 Dátum: 15 aug 14, 19:08:40 » |
|
Soha nem értettem mi a jó abban ha laptopon játszik az ember.Oké vesz egy gamer laptopot 300 rugóért amiből egy sokkal erősebb pct lehet összerakni,majd max 1 év múlva már szívja a fogát hogy mennyire szarul fut egy játék mivel mind a VGA,mind a proci szarrá vissza van húzva hogy ne olvadjon szét meg ne merüljön óránként a lapos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3461 Dátum: 15 aug 14, 19:10:12 » |
|
Én laptopon csak akkor játszottam amikor kórházba járkáltam rendszeresen 1-2 éve és Serious Sameztem meg Codoztam only. Lolt pl. nem kockáztatnék laptopon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #3462 Dátum: 15 aug 14, 19:13:08 » |
|
Nekem egy haverom játszott suliban AC Roguet laptopon.Megvette azt a szart kb 150 rugóért majd vett hozzá egy új procit de a játék így is csak full lowon futott kb 10 fps-sel és közben olyan forróság jött ki a gépből hogy melegem lett tőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3463 Dátum: 15 aug 14, 19:15:13 » |
|
Én csak azért gondolkodok laptopon, mert ha pl. megyek a boltba dolgozni és épp nem pöcsöl előttem senki aki fizetne, akkor simán lekötöm magam addig vele. Bár, semmi olyanba nem kezdhetek, amit nem lehet leállítani. Szóval lehet, hogy marad a gép, nem tudom. Micsudi iszonyat jókat mutatott ma Fbn, nehéz döntés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #3464 Dátum: 15 aug 14, 19:16:31 » |
|
Hindiük a kutya kutta. Kemény mik derülnek ki a 9gagről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|