Aes Sedai
|
|
« Válasz #2250 Dátum: 15 júl 26, 15:53:02 » |
|
Még jó, hogy valójában az élelmiszer ipari cégek mind szentek, és nem érdekli őket a profit, csak az emberek boldogsága.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2251 Dátum: 15 júl 26, 15:59:18 » |
|
De szerencsére nem is szorítanak fegyvert a halántékodhoz, hogy kötelezően meg kell enned a sz*rjaikat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2252 Dátum: 15 júl 26, 16:00:02 » |
|
De Stance, az ivás az nem csak az egód kísérlete arra, hogy elfojtsa a tudatod? Hmm, a feta-mozzarella-dió-bors-bazsalikom-olíva kombó meglepően jó salátára.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2253 Dátum: 15 júl 26, 16:01:24 » |
|
De szerencsére nem is szorítanak fegyvert a halántékodhoz, hogy kötelezően meg kell enned a sz*rjaikat. Igen, megpróbálkozhatsz a fotoszintézissel is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2254 Dátum: 15 júl 26, 16:05:15 » |
|
gman én eddig se utáltalak.
Aes elvégre tudtommal egy profitorientált társadalomban élünk. Szóval nem értem a problémát.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 26, 16:05:46 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2255 Dátum: 15 júl 26, 16:24:13 » |
|
Hmm, a feta-mozzarella-dió-bors-bazsalikom-olíva kombó meglepően jó salátára.
Ez tény. Itthon nagyon sok ilyen finom salátát csinálunk. Majd csinálj olyat, ha tudsz, hogy málnás balzsamecet (nekem ez kedvencem lett, de lehet mással is, akár simán oliva alap), fűszereknek: bazsalikom, bors, só, oregánó, kakukkfű, meg még amivel megbolondítanád, utána új hagyma, vagy lila hagyma, paradicsom, fetasajt, mandula, uborka. És nyamm! ------------------------ Más: Hogyan reagálunk az életünket megváltoztató innovációkra?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 26, 17:05:36 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2256 Dátum: 15 júl 26, 20:05:02 » |
|
depressing comic week van cyanide & happinessen erre coelho nem bírna szólni, és csak most tudom meg. : (((
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2257 Dátum: 15 júl 26, 20:47:27 » |
|
Azt se tudom, mi az, linkelj be párat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2258 Dátum: 15 júl 26, 20:57:18 » |
|
Az angolszász pálcika emberekről beszél.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #2259 Dátum: 15 júl 26, 21:01:12 » |
|
Nagyon sajnálom Bianchit, de mi az, hogy sokakat kiakasztott hogy a magyar himnusz szólt a magyar nagydíjon Magyarországon? Wat? http://gp-live.hu/livefeed/szoljon-jules-bianchi-tiszteletere-a-francia-himnusz/Lefogadom szimplán mindenki leszarta, csak az oldal már megint nem bírt a billentyűzettel. -.- Na, még négy komment!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 26, 21:07:19 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #2260 Dátum: 15 júl 26, 22:24:15 » |
|
Atyaég, már Saphira is lesüllyedt a mi szintünkre.... 4 komment választja el. NÉGY! Mivé lett ez a világ, borzalom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2261 Dátum: 15 júl 26, 22:31:10 » |
|
Nekem meg még majdnem 600.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #2262 Dátum: 15 júl 26, 22:35:05 » |
|
A hozzászólások számának bűvös ereje Saphit is elérte... Én meg pont most vagyok XY ezer hozzászólás és account után, hogy leszarom. Meg amúgy is mindegyiknél felismertetek, tehát nem is értem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #2263 Dátum: 15 júl 26, 22:35:57 » |
|
UH, hogy ismertünk félre? Erre kíváncsi vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #2264 Dátum: 15 júl 26, 22:39:28 » |
|
Félre? Igen, félre is, de ilyet nem írtam most. Most csak Kaze buktatott le. Be is kaphatja, maradt volna részeg.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 26, 22:39:59 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
|