Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2235 Dátum: 15 júl 26, 15:23:30 » |
|
Zabáljon mindenki egészségtelenül majd sírjon, hogy nem egész és szar az élete. Ámen. Így jobb?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2236 Dátum: 15 júl 26, 15:23:52 » |
|
Úristen, van benne E300 (aszkorbinsav). MIND MEGHALUNK!!4!! Stance, te mit szoktál enni? (a fényen kívül )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #2237 Dátum: 15 júl 26, 15:25:53 » |
|
De nem értem. Te nem vagy az egód. Az egód mondatja veled, hogy egyél egészségesen, nem? Mert félti önmagát. Te nem a tested vagy. Te a tudatod vagy, meg a tudatod mögötti tudatod mögötti tükör tükörképe. Mi a francnak eszel egészségesen? A tested csak az egód kivetülése, ami az egóddal együtt megszűnik majd létezni, ígyis-úgyis. Ez azt sugallja, félsz a haláltól, mert az egóddal azonosulsz, és ezért nem mered meginni a klórsavat. A tudatod megmerné, mert a tudatod tudja, hogy egy a világmindenséggel és elpusztíthatatlan. : ((((
Ja, az "E" meg nem létezik. Csak az egó létezik, ami kivetíti félelmét az "E"-re.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 26, 15:27:06 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2238 Dátum: 15 júl 26, 15:27:11 » |
|
Elég nevetséges és szánalomra méltó ez a kifigurázás. Vedd észre magad haver és inkább légy penge.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2239 Dátum: 15 júl 26, 15:27:51 » |
|
Ezerszáz forintokért sehol nem kapni jó pizzát.
Többért meg olcsó pizzát nem kapni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2240 Dátum: 15 júl 26, 15:29:12 » |
|
Előbb megyek csődbe vagy lövöm magam fejbe, minthogy megegyem a "sonka jellegű hírös szeletet". De hát kinek mi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #2241 Dátum: 15 júl 26, 15:29:57 » |
|
Ez nem kifigurázás, ez az igazság. A nagy bölcsek nem is ettek, mert nem volt rá szükségük. A tudatnak meditáció kell, nem kaja. A kaja csak az önző testnek kell, amit az ego robotként működtet. Az étel csak az ego üzemanyaga.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2242 Dátum: 15 júl 26, 15:31:15 » |
|
Ellenkezőleg. Az egónak van szükséges meditációra, mert tudattalan. Amúgy meg nem is létezne ez a szó, ha tiszta maradna a tudat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2243 Dátum: 15 júl 26, 15:32:11 » |
|
Egészségesen éljek, vagy az utcán? Kemény dilemma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2244 Dátum: 15 júl 26, 15:32:43 » |
|
Ha van ezerszáz forintod pizzára, megtudod csinálni otthon is és nem kell az utcán élned. Inkább válaszd a józan észt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2245 Dátum: 15 júl 26, 15:34:51 » |
|
Még a kenyeret is itthon csináljuk, szal szokás szerint buktad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2246 Dátum: 15 júl 26, 15:38:15 » |
|
Ha ennyi ésszel kéne élnem, mint neked van gman, valószínűleg az első sínre ráfeküdnék. Léptem is inni, mert gecire unja az elmém az életképtelen szarságaidat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2247 Dátum: 15 júl 26, 15:40:55 » |
|
Felőlem akár a jelenlegi bölcsességeddel is sínre feküdhetsz. Nem tudsz válaszolni, így hülyézel és menekülsz. Grat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2248 Dátum: 15 júl 26, 15:49:17 » |
|
3.... 2..... 1..... noe is coming.
Későn értem ide és amúgy se hisz nekem soha senki. Elvégre én csak egy hülye áltudományt tanulok, amely célja a természet tönkretétele és az emberek megmérgezése. Igazából az egész bolygót csak ki akarjuk zsákmányolni. Ha jól végzem a dolgom azt ígérték nekem, hogy kapok egy jegyet arra a titkos űrhajóra, amely a többi hozzám hasló, embereket mérgező, természetes gyógymódokat titkoló, szívtelen társammal egy a Földhöz hasonló, de annál sokkal királyabb bolygóra fog engem szállítani. Uh, a francba most majdnem túl sokat mondtam a tervünk részleteiről.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 26, 15:51:29 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2249 Dátum: 15 júl 26, 15:52:34 » |
|
Asszem noe, eddig utáltál engem, de most leszünk barátok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|