Saphira
|
|
« Válasz #2205 Dátum: 15 júl 26, 11:45:11 » |
|
Az úgy ahogy van jó. Kivéve, ha Olaszországban eszed.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2206 Dátum: 15 júl 26, 11:46:51 » |
|
Tejjel csak a bénák eszik a müzlit, natúr joghurttal a legjobb Én ma narancslével ettem és jó volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #2207 Dátum: 15 júl 26, 11:58:19 » |
|
Legalább a cikk hatására etted úgy?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2208 Dátum: 15 júl 26, 12:00:45 » |
|
Milyen cikk? Csak simán összevissza zabáltam a svédasztalról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2209 Dátum: 15 júl 26, 12:36:58 » |
|
Sose értettem aki ketchupos tésztát eszik azt miért???? nem nagy cucc egy rendes bolognait összedobni. mi magunk szoktuk darálni a húst, de ha valaki lusta és daráltan veszi akkor meg pláne nem. Azt se értem ha valaki a pizzára rak ketchupot, ha alapból a pizzaszósz jó, akkor mi a ráknak kell elkúrni az ízét? Én kifejezetten szeretem a csokis görög-joghurtot mint édességet szóval no komment syzygy. Olaszországban milyen a pizza? És most hogy beszéltetek róla úgy megennék igaz nem müzlit hanem csokis gabonapelyhet hogy le is mennék venni ha nem lenne fuckin" vasárnap és nem lenne minden kurvára rárva
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2210 Dátum: 15 júl 26, 12:39:50 » |
|
A pizzára van aki nem tesz ketchupot? Ne már, anélkül nem az igazi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2211 Dátum: 15 júl 26, 12:40:35 » |
|
A kecsap és a majonéz szinte bárminek javít az ízén. Szerintem legalábbis. Amire az egyik nem jó, arra a másik szinte biztos jó lesz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 26, 12:45:02 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2212 Dátum: 15 júl 26, 12:44:55 » |
|
Minden húst ketchuppal eszem, persze alap hogy csípőssel. Esetleg majonéz vagy tartár mehet még hússal, de 90%-ban ketchup. Pizzára meg alap.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2213 Dátum: 15 júl 26, 12:49:41 » |
|
Ketchupot sültkrumplihoz, Melegszendvicshez, egy két húshoz és röhögjetek de friss üres kenyérhez szoktam enni Bár a ketchupot mindig keverem valami brutális chiliszósszal szóval az inkább már chiliszósz mint ketchup. Én imádom az oregano ízét. a Ketchup elnyomja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2214 Dátum: 15 júl 26, 12:53:09 » |
|
Az oreganot csak mi becézzük öreganyónak, vagy ez elterjedt dolog?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2215 Dátum: 15 júl 26, 12:53:31 » |
|
De a legjobb a medvehagymás szósz meg a bazsalikomos < 333333333 awh
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2216 Dátum: 15 júl 26, 12:54:46 » |
|
A pizzára van aki nem tesz ketchupot? Ne már, anélkül nem az igazi. Miért, csak paradicsomszósz alapú pizza létezik? Pl egy juhtúrós, sonkás, lila hagymás pizzára, raknál ketchupot? Hülyeség. Az a gond srácok, hogy úgy írtok, és úgy esztek,mintha túlságosan is hozzá lennétek szokva a menzakajához. Igen, ott vizes tészta van, amire kell ketchup, meg hasonló, de normális finomat elkészített ételeknél eszetekbe nem jutna, hiába van elétek rakva, hogy rányomjatok ketchupot... bár a szokás sok mindent felülbírál, az tény.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2217 Dátum: 15 júl 26, 13:00:10 » |
|
Én csak a sima pizzaszósz alapú pizzákat szeretem Az öreganyó meg nálunk is divat szóval elterjedt lehet a dolog
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2218 Dátum: 15 júl 26, 13:01:53 » |
|
Ketchupot bolognaira meg pizzára... Faith in humanity: lost. Ételgyilkosok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2219 Dátum: 15 júl 26, 13:05:43 » |
|
Tegnap volt itt egy János vitéz lovasmusical, aminek a nagy részében nem voltam öntudatomnál a röhögéstől. Ennek oka, hogy a zseniális rendező buzinak álmodta meg az összes franciát. Ez akkor tudatosult először, amikor a királykisasszony kérdezte a francia lovagot, hogy hogy áll a csata, mire az buzis hangnemben, buzis kézmozdulatokkal válaszolta, hogy "Köszönöm, rosszul". A tonhalas pizzára én majonézt teszek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 26, 13:06:51 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
|