Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #1890 Dátum: 15 júl 19, 22:13:15 » |
|
Én is ezt gondolom.Kb pont leszarom hány ismerősöm van az arcoskönyvön,azok vannak akikkel beszélek is.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #1891 Dátum: 15 júl 19, 22:20:33 » |
|
Rühellem az ismerőseimet. Napok óta senki nem írt. Én már magányos voltam és bús. Most meg 8-an. Hát nem szégyellik magukat?
Ne panaszkodj, ma írtam vagy 10 oldalt és nem is reagáltál rá egyből 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #1892 Dátum: 15 júl 19, 22:28:20 » |
|
Valakinek one piecét is nézni kell. És amúgy nem. Mostanában keveset beszélgetünk Coelho. Közel sem annyit mint régen. Sztem el kéne mennünk valami párkapcsolati tanácsadásra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1893 Dátum: 15 júl 19, 22:39:10 » |
|
Szerintem bőven elég lenne, ha a kanapén hátradőlve néznétek együtt a One Piece-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #1894 Dátum: 15 júl 19, 22:46:16 » |
|
Nem rossz ötlet. Majd a Deák téri csajozás után beiktatjuk, ha végre letolja ide az arcát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #1895 Dátum: 15 júl 19, 22:48:04 » |
|
Dehogy Ishida, ez nem így működik, ha néznek egy sorozatot, akkor nem beszélnek, ha tanácsadásra mennek akkor meg kibeszélik magukból ami nyomasztja őket. Ezt egy kanapén is meg lehet tenni otthon, de néha könnyebb egy harmadik félnek mesélni.  És túl komoly lett ez a kommentem, pedig viccesre akartam.  Coelho az elmúlt időkben állandóan az edzéssel foglalkozik, Gdat meg elhanyagolva érzi magát, meg is van a kiinduló pont.  Tipikus eset. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #1896 Dátum: 15 júl 19, 22:53:19 » |
|
Ja, állandóan...  nem edzettem egy hete és nem is fogok szerintem egy hónapig terembe járni, inkább megint edzek itthon saját testsúllyal. Majd ősztől mehet megint a komolyabb edzés. Gdat meg szeret hisztizni, bezzeg mikor egyszer mentem a Deák térre, ő ott sem volt, mert fontosabb dolga akadt 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #1897 Dátum: 15 júl 19, 22:59:24 » |
|
Mind két oldalról vannak problémák ezek szerint. Beszélni kell. Bezzeg azon a csodás nyári balatoni délidőn, mikor megismertelek. Átbeszéltük az egész napot. Na jó. Kezd átmenni túl buzisba.
Amúgy én filmezés közben állandóan pofázok. Olyankor be nem áll a szám. Mert reflektálni kell a filmre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #1898 Dátum: 15 júl 19, 23:00:50 » |
|
Figyelj, kimehetünk a deákra, leünk egy padra, és elmesélitek a problémáitokat. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #1899 Dátum: 15 júl 19, 23:04:03 » |
|
Kéne csinálni fórumos csoportfoglalkozást, tuti felérne egy pszichológiai tanulmánnyal. Van itt minden.  Mind két oldalról vannak problémák ezek szerint. Beszélni kell. Bezzeg azon a csodás nyári balatoni délidőn, mikor megismertelek. Átbeszéltük az egész napot. Na jó. Kezd átmenni túl buzisba.
 Ja, szerintem is. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #1900 Dátum: 15 júl 19, 23:12:54 » |
|
Fórumos háremet akarsz, mi? Csapatfoglalkozás csak egy kódnév. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #1901 Dátum: 15 júl 19, 23:22:08 » |
|
Nem mondta, hogy csak lányokkal. És ismerem annyira, hogy nem meleg. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #1902 Dátum: 15 júl 20, 04:07:54 » |
|
Mindjárt jön Syzy és rákezd a 90's kids szövegre és anekdotákba kezd a Star Craft-ról.  Dearest Helena, - By now, the news of our defeat has reached the Earth. - The creatures we were sent here to tame are un-tamable. - and the colonies we were sent to reclaim have proven to be stronger than we anticipated. - Whatever you may hear about what has happened out here, know this; - Alexei did not die gloriously in battle. - I killed him. My pride killed him. - And now my pride has consumed me as well. - You will never see me again, Helena. - Tell our children that I love them, - and that their father died in defense of their future. - Au revoir.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #1903 Dátum: 15 júl 20, 05:43:19 » |
|
Emberek, én csak nyaralni voltam. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 20, 05:58:02 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #1904 Dátum: 15 júl 20, 08:45:03 » |
|
Gdat piaros cserkészek a nyugatiban  Megérkezett a kövi jadzsi generáció...minden tele van kölykökkel habdalázva rohangálnak az egyik majdnem kifutott egy kocsi elé...gg
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
|