Saphira
|
 |
« Válasz #1920 Dátum: 15 júl 20, 12:51:46 » |
|
Egy próféta szájába rajzolt volna faszt a kis digó, és akkor már a kínhaláláról írni a hvg, index, origo. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #1921 Dátum: 15 júl 20, 12:52:13 » |
|
Gman, Pest elég érdekes választás nyaralásra. Gyakorlatilag a koala volt az elsődleges motiváció, de ha már ott voltunk, körbenéztünk máshol is. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #1922 Dátum: 15 júl 20, 13:25:07 » |
|
Megérdemelte a kis homár  Nagyon nagyon gyorsan pénzt kell csinálnom már kb tegnapra  kb a lelkem is árulom épp
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #1923 Dátum: 15 júl 20, 13:28:35 » |
|
Küldjek neked? Természetesen uzsorakamatra. (Engem is elnyelt a hozzászólás-farmolás.  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #1924 Dátum: 15 júl 20, 13:32:07 » |
|
Ha vki pofázik film közben én azt a legszívesebben leverném.  Pedig nem vagyok agresszív alkat.  Kommentálja utána, ne közben.  Micsudi, a házi raktár csoportot, amit írtam mindenképp nézd meg. Ezt a koalát nekem is látnom kell. Vera is rákattant teljesen. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1925 Dátum: 15 júl 20, 13:39:11 » |
|
Azok a koalák. *-* Ott álltam csillogó szemekkel előttük de...persze csak aludtak.  És még a fotó is sz*r lett mert messze vannak eléggé. Egyszer még akarok menni állatkertbe idén, mert a boltban megtaláltam a legpuhább és legaranyosabb koala plüssöt amit valaha láttam, és meg akarom szerezni. Bakancslistán viszont rajta van, hogy egyszer meg kell egyet ölelnem. Amúgy filmezés közben szintúgy gyűlölöm, ha valaki beledumál. Jó néha én is közbeszólok elismerem, de ahhoz nagyon wtf dolognak kell történnie. Micsudi, amúgy ilyen kabátot Boltkórosok - Add el,vedd meg csoportban is lehet el tudnál adni, próba cseresznye. HVG-s cikk alatti kommentek meg zseniálisak. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 20, 13:41:58 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #1926 Dátum: 15 júl 20, 13:41:47 » |
|
Állítólag szart se csinálnak egész nap, de mikor ott voltunk, az egyik olyan aktív volt, hogy a gondozók is odagyűltek, mert így még nem látták. Amúgy állítólag segghülyék és mindenkit utálnak. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #1927 Dátum: 15 júl 20, 14:51:35 » |
|
na már el is ment az egyik kabát  Remélem a katonai is elmegy az kb. vadonatúj szerintem sose hordták. Pénteken Paddy bérlet is kéne és jön haza exem külföldről, menni akarok vele bulizni  Lehet sose látom többet  22000km az 22000km
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #1928 Dátum: 15 júl 20, 14:57:38 » |
|
A Nosztalgiaszex meg nosztalgiaszex.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1929 Dátum: 15 júl 20, 15:02:01 » |
|
22000 km? Csak nem Ausztrália?  Amúgy úgy van, nosztalgiázni van, hogy nem bűn... 
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #1930 Dátum: 15 júl 20, 15:04:51 » |
|
Picit még messzebb  Új Zéland  Én is távolabb megyek  majd össze kell egyeztetni hogy egyszerre jöjjünk haza a jövőben ha talizni akarunk  Ám voltam moriban szombaton, hogy én mennyire nem tudok táncolni az nem kifejezés, de legalább próbálkozok 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #1931 Dátum: 15 júl 20, 17:51:28 » |
|
De az még most is am, nem pedig ám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1932 Dátum: 15 júl 20, 17:52:41 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1933 Dátum: 15 júl 20, 18:00:13 » |
|
Jó, ez így kellett mára. x'DDDD És aláírom, zseniális. Először lenémítva akartam nézni, de úgy csak rontottam volna az élvezeti értékén. Gdatnak meg igaza van, de sebaj, megszokás az megszokás, lásd a lel meg társai ugyebár. Nekem meg ma írt egy "lovag" a semmiből, idézem: Enyii Kommandos Sanyi Am felőlem lehc az am azért kértem mert h nm látad azt h kőszőntem am de ne szolamozunk ősze am Virágh Vera 17:40 Virágh Vera Akkor ezzel a lendülettel olvass el egy nyelvtankönyvet. Pá! Az ilyenekért érdemes felkelni. Úgy látszik Micsudi ellentéte, nála az am szó ami megragadt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 20, 18:03:14 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #1934 Dátum: 15 júl 20, 18:10:42 » |
|
Neked is érdekes ismerőseid vannak 
|
|
|