Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1005 Dátum: 15 júl 01, 17:38:51 » |
|
Azért mert próbáltam ezt elfelejteni és nem felhozni... Nagyon korán eljött részemről az a pomt, hogy már a topicba be se néztem, de emlékszem hogy Hiei mennyire fertőnek tartotta s kiakadt. Mint a legtöbb ember, de ez ötletelte a családos topicot. *-* Már nem emlékszem pontosan hogyan pattant ki Szabi fejéből ezek után. Gdat, Coelho, ti merre voltatok? Egyébként pont ezért lett törölve. Kiskorúak olyan perverz fantáziával, amit itt megosztottak, mindenki kiakadt, esélytelen volt akkoriban hoy az maradjon. Mikor is volt? Talán 2011-2012 környékén. És Aesnek miért nincs avája? Csak engem irritál? Amúgy nagyon fasza kis leírást írtam Heniről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1006 Dátum: 15 júl 01, 17:43:27 » |
|
Válaszolt Luna Most írhatok én is hosszút, mert ő is hosszút írt =/ Engem Henike nagyon szeretett =) Emlékszem azt kívánta dögöljek meg tüdőrákban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #1007 Dátum: 15 júl 01, 17:51:43 » |
|
Fú, akkor mikor utoljára vissza tért, azért te is egy köcsög voltál. Felmerült egy nagyon logikus kérdés bennem. Megkérlek titeket, hogy válaszoljatok rá. Mi a fenéért FŰTENEK a volán buszomon haza fele mikor 30 fok van kint a szabadlevegőn?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1009 Dátum: 15 júl 01, 18:12:19 » |
|
Mi a fenéért FŰTENEK a volán buszomon haza fele mikor 30 fok van kint a szabadlevegőn? Mert felforr a hűtővíz, és lerobban az egész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1010 Dátum: 15 júl 01, 18:21:51 » |
|
Lesz aván, már ki is van választva. Csak még kéne hozzá egy passzoló aláírás is + valahogy türelmem se volt még hozzá, hogy cseszekedjek a méretezéssel.
Az előző azért lett törölve, mert az imagerz leszedte a képeket, és emiatt csak a kis ikonok jelentek meg, hogy nincs kép-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #1011 Dátum: 15 júl 01, 18:24:10 » |
|
Regelj egy ingyenes képmegosztó oldalra és nem fogják törölni a képeidet. Remélem, nem megint a szöszi csaj lesz az avád. Válaszolt Luna Most írhatok én is hosszút, mert ő is hosszút írt =/ csak irigykedek, mert nekem nem ír senki...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1012 Dátum: 15 júl 01, 18:26:05 » |
|
Nem regelek sehová. Azt nagyon utálom. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1013 Dátum: 15 júl 01, 18:30:02 » |
|
postimage.org, mindig ide töltöm a képeket, és még sosem szedték le.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #1014 Dátum: 15 júl 01, 18:30:53 » |
|
Akkor így legalább félévente cserélhetsz avát. Én photobucketet használok (régebben az imageshack jó volt, aztán fizetőssé tették ).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #1015 Dátum: 15 júl 01, 19:22:52 » |
|
postimage.org, mindig ide töltöm a képeket, és még sosem szedték le. Én is ezt használom amióta nincs sadpanda, és eddig nem volt vele semmi probléma. Megkéne megint nézni. De most az Interstellart fogom megnézni a múlkori beszélgetésünk miatt. Mert felforr a hűtővíz, és lerobban az egész.
De nem volt légkondi, meg az ablakot nem lehetett kinyitni. Máskor meg nem megy a fűtés, így ez most szokatlan volt így. Bár mindegy, lehet kicsit nyűgös vagyok. Tegnap egy barátomnak segítettem költözni, ma meg egy másiknak és ennek örömére elhatároztam, hogy keresek egy lakást Pesten.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1017 Dátum: 15 júl 01, 21:41:04 » |
|
Mi az hogy szétosztani? xD Repülőgépről szórni Afrikában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1019 Dátum: 15 júl 02, 06:05:14 » |
|
Életem legjobb marketingjét hallottam, egyben szétröhögtük az agyunkat. Megyünk a barátnőmmel a városban, elmegyünk egy gyrosos előtt és tök komolyan megkérdezte a török csávó: Szerelemgyros?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|