Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
 |
« Válasz #990 Dátum: 15 júl 01, 12:26:56 » |
|
Az a röhej, hogy van új számítógépünk, de én nem tudom beszerelni, apa meg szokásához híven csak akkor teljesíti a kéréseimet, ha 1000-szer kérem meg. 3 évig nem volt wifi a szobámban, pedig csak egy kábelt kellett volna kivezetni a másik szobába, hogy közelebb legyen a jel.  Apu nagyon érzékeny lélek, de ugyanakkor nagyon makacs is, mert ikrek... az összes ikrek ilyen.  Nem értem, miért jó neki nevetni az egyszerű embereken, de mindig meséli, hogy nap-mint nap betévednek hozzá az ékszerboltba butaságokról beszélni.  Olyan sztorik vannak. Azontúl apum rasszista is kicsit. Szerinte ezek olyan vicces dolgok. ^^ Nem vitatkozok vele, egyszer megpróbáltam és kb. a földdel váltam egyenlővé, elméletben. Mondjuk van egy ismerősöm, aki tényleg szokott verekedni apukájával.  Mi csak szócsatákat vívunk. ^^
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #991 Dátum: 15 júl 01, 12:35:13 » |
|
Nem bonyolult összerakni egy gépet.Mindent beteszel az alaplapba,majd ha kész akkor be a házba,aztán rákötöd a tápot.Legalábbis én így csinálom már évek óta  ebben a sorrendben. Amúgy az ikreknek mi a jellemzője?
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #992 Dátum: 15 júl 01, 12:38:09 » |
|
Luna, apukád IQ-ja lehet, hogy magas, de az EQ-ja nulla körül lehet, ha másokat lenéz csak mert kevésbé okosak.
Sőt az állatokat még ki is irtjuk, mert kevésbé okosak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #993 Dátum: 15 júl 01, 12:55:43 » |
|
Hát jó én se vagyok szent, én is szóltam már le embert életem során az esze miatt nem egyszer. És biztos lesz is erre még példa bőven. Csak ez így leírva megütött, főleg mert nálam a Luna által felsorolt dolgok inkább a tanult ember mint az igazán okos kategóriába tartoznak. Én egy igazi zsenit ismerek csak amúgy.  Az egyik itteni profot.  Ja erről jut eszembe, hogy nem válaszoltam Micsudi kérdésére. A prof, akit említettem migrációs-egészségüggyel foglalkozik. Pénteken volt vele HVG interjú.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #994 Dátum: 15 júl 01, 13:00:12 » |
|
Akkor pont neki kéne tudni a legjobban, milyen veszélyekkel jár egy népvándorlás. Nálunk az egyik prof elb*szott egy egész órát erre, így nem kellett a haemangiomákról előadást hallgatnunk. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #995 Dátum: 15 júl 01, 13:09:26 » |
|
Őt a veszélyek kevésbé érdeklik, az ebből nyerhető anyagi javak (pályázatok) annál inkább. A zseni profhoz, akit említettem jött két beteg ma. Úgy sajnáltam szegényeket, hogy izgultak meg látszott, hogy csak a betegségükről/gyógyulásról szól az életük stb. Prof meg a konyhában szenvedett nekem, hogy nem akar foglalkozni velük. -.- Tényleg a Participatory Medicine-ről mi a véleményed? Nekem nagyon újmódi baromságnak tűnik, bár csak a lényegét tudom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #996 Dátum: 15 júl 01, 13:15:46 » |
|
bár csak a lényegét tudom. Én azt sem tudom. Fogalmam sincs, mi az.  ---- Itt van lakótársam pasija, mert persze már megint vizsgaidőszakban kell itt vihorászni, amikor más tanulna... és mondta lakótársamnak, hogy csináljon már neki szendvicset az útra (ez a jó asszony dolga, na). Akaratlanul is ez a kép jutott eszembe.  
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 01, 13:21:41 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #997 Dátum: 15 júl 01, 13:27:50 » |
|
Az a lényege, hogy a beteg is aktívan részt vesz a gyógyítási folyamatában. Én azt tudom kb elképzelni, hogy az öreg mama beledumál hülyeségeket. Nekem a volt barátommal fordítva volt. Ő nem is engedte, hogy én készítsem, mert szerinte igénytelenül csinálom. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #998 Dátum: 15 júl 01, 14:06:57 » |
|
3. És a kedvencem, mert vicces volt akkoriban a fórum - szex álmodozó topicot csinált kortársainak, ahol pervez doglokat beszéltek meg.  És törölték ezt a kincset vagy mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #999 Dátum: 15 júl 01, 14:14:45 » |
|
Minagi, azt elfelejtetted hozzátenni, hogy ebben a témában gyakran álmodoztak a saját apjukról. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #1000 Dátum: 15 júl 01, 14:24:44 » |
|
éS KOMOLYAN EGY ILYEN TOPICOT TÖRÖLTEK A FÓRUMRÓL???!!!444!!!! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #1001 Dátum: 15 júl 01, 17:21:24 » |
|
Hát beteg volt az tény. Főleg hogy akkor még a fórum nagy része 18 alatt volt és főleg ők írogattak topicba
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #1002 Dátum: 15 júl 01, 17:23:23 » |
|
Az nagyon durva volt. Mester, ezért tényleg nem kár. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #1003 Dátum: 15 júl 01, 17:26:27 » |
|
Rettenetesek vagytok, de komolyan. Elolvastam volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1004 Dátum: 15 júl 01, 17:32:09 » |
|
Azt úgy tényleg. Egy ilyen kincset törölni.. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|