Végeztem! Most már többet leszek és végre válszolok vagy 3-4 hónapos privát üzenetekre is...
De amugy ez a csaj itt volt a fórumon vagy mi?
Erre reagálok, kicsit talán hosszabban.
Ő egy 16-18közötti csajszi most már, aki egyszer még fiatalabb korában megtalálta ezt a fórumot. Annyira megtalálta, hogy fél év alatt, nem volt olyan topic ahova ne írt volna, így lassan majdnem utolérte - kit túlzással - Chakrát hozzászólás számban. Több dolog jellemezte kezdetekben ezt a lányt:
1. Nem volt nap, néha óra, mikor ne lett volna új porfil képe.
2. Pár hónap alatt, kb 2-3 nick nevet viselt, moderátorok segítségével.
3. És a kedvencem, mert vicces volt akkoriban a fórum - szex álmodozó topicot csinált kortársainak, ahol pervez doglokat beszéltek meg.
3 + 1. Úgy gondolta, hogy sok anime karakter megdugta. Ez még fantázia volt. Kezdte felfedezni testét, hát ő erről kezdett el fantáziálni. Puff neki.
Aztán eltünt.... oda veszett, tölröltette magát, pedig csodás veszekedések és beszélgetéseket mentek végbe azokban az időkben.
Telt múlt az idő. Mindenki élte életét. Kapcsolatok jöttek, mentek, beszélgetések jöttek-mentek.... egyszer csak egy idegen lány hirtelen elkezdett ide írni. Meg kell valljam, nagyon hamar felkeltette az emberek érdeklődését, mert talán már az első nap volt valami vita.
Ekkor derült ki valami fantasztikus dolog, amiről írtak fent a fiúk, vagyis, hogy: Űrlégy hívő és az űrlények szeretője.
Pár nap alatt egy olyan jelenséget vehettél itt észre a Duma topicban, amit se előtte, se azóta nem. Körülbelül mintha egy emberként le lett volna támadva ÉSZ érvekkel ez a kislány. Sajnos, annyira felbaszta az agyunkat, annyira nem tudtunk a hülyeségeivel mit kezdeni, hogy nem maradt sokáig, mert amint feljött és beszólt - sok hülyeséget szólt be néha - néhány ember máris ugrott.
Pszichológiai szempontból amúgy érthető valamennyire miért viselkedett így, csak fárasztó volt.
Apropó, annó írt nekem priviben Luidzsy (ő hova lett?), hogy ha Masashi visszatér akkor szóljak neki. O.o
Na, ő lenne dióhéjban Masashi, de több neve is van még itt a fórumon, csak sajnos nem emlékszem, én mindig Heninek hívom.
-------------------------------
Aes, miért nincs avatarod? Olyan rossz, hogy avatar nélkül írsz. Erre betennék egy síros fejet, de lusta vagyok.