24 nov 14, 18:07:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 707
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 13  (Megtekintve 1105820 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Szupercsillagparaszt

« Válasz #870 Dátum: 15 jún 28, 20:37:48 »

Azért neandervölgyiből sajnos akad néhány. Nevet
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #871 Dátum: 15 jún 28, 20:41:12 »

Én azt sajnálom, hogy nincsenek Neandervölgyiek. Az menő lenne.
Perverz gondolatok, mi? Ismerem az érzést.
Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #872 Dátum: 15 jún 28, 20:43:38 »

Voltak azok jó sokan csak megérkezett Arthur Dent és Ford Prefect és kiirtották az összeset.
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #873 Dátum: 15 jún 28, 20:44:57 »

A neandervölgyiek fejlettebbek voltak, de a niggák kiirtották őket, megették a kajájukat és lelakták a házaikat, ez tudott.

https://youtu.be/MJP-UPhELFY?t=3132

Méghogy nem veszélyes a bevándorlás. ikszdé
Naplózva

Zoicit
Gennin
*

« Válasz #874 Dátum: 15 jún 28, 20:47:17 »

Szerintem meg lehet valamire mondani, hogy jó. Ha valaminek több a pozitívuma mint a negatívuma, akkor az a dolog jó. Túl lehet magyarázni a dolgokat, de nincs értelme.
Pl, ha egy szép csajjal szexel valaki, és közben pukkant egyet az egy kis negatívum, de a dolog maga jó! Nevet Nevet
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #875 Dátum: 15 jún 28, 20:49:13 »

Abból a szempontból is érdekes lenne. Kíváncsi vagyok tetszenének-e a nőik. Bár ez ugye egy bonyolult folyamat, mert ezen a területen nem pusztán logika van, hanem egy biológiai reakció is lezajlik az emberben. Amikor mondjuk hozzáér egy másik nemű, vagy szimplán az  adott érzelmi állapota is nagyon durván tudja befolyásolni a végeredményt. Mennyire fogadja el magát, mennyire tud nyitott lenni. stb. Arra gondolok tehát, hogy az ember nem feltétlenül dönti el ki tetszik neki.
Naplózva
Zoicit
Gennin
*

« Válasz #876 Dátum: 15 jún 28, 20:56:06 »

Halottunk már kecskét tartó emberekről.... Nevet Nevet

Egyébként kevesebb mint 100 éve halt ki egy emberfajta, akik egy ilyen óráshullám áldozatai lettek. Egy szigeten éltek egy barlangban, és ilyen tengeri csigákat és kagylókat ettek.

Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #877 Dátum: 15 jún 28, 21:02:38 »

Asszem a Floresi emberekre gondolsz.
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #878 Dátum: 15 jún 28, 21:08:42 »

Na ez a floresi nő tuti nem tetszene. Nevet Nem tudom, hogy ez 18-as karikának számít-e vagy állat bemutatásának.
http://www.daynes.com/images/photos/galeries/497-700w162906.jpg?v=2
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 28, 21:09:56 írta Gdat88 » Naplózva
Zoicit
Gennin
*

« Válasz #879 Dátum: 15 jún 28, 21:11:00 »

A nevükre nem emlékszem már, de az idősebb halászok akik arra jártak még látták őket állítólag.

Pedig azt hinné az ember, hogy ilyen dolgot már rég felfedeztek volna az emberek. durva.
Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #880 Dátum: 15 jún 28, 21:13:52 »

Abból kiindulva hogy dél-amerikában komplett törzsek élnek még mindig távol a civilizációtól a nagy büdös semmi közepén,simán elképzelhető hogy még föl fognak fedezni valamit.
A jeti meg a nagyláb,meg a majomember is ilyesmi lehet.
Ja meg hogy a tengerekből 200 millió éve kihalt bohtosúszójú halat kaptak ki kb 10 éve...
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 28, 21:14:58 írta CapacRaimi » Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #881 Dátum: 15 jún 28, 21:18:59 »

Van egy amerikai ismerősöm, aki most nagyon rá van gerjedve erre a szivárványozásra (mily meglepő).

Pár napja kitette ezt a cikket:
http://www.addictinginfo.org/2015/06/25/christian-pastor-promises-to-set-himself-on-fire-if-gay-marriage-is-legalized-nationwide-audio/

Hozzá csak annyit mellékelt, hogy reméli, leadják a tévében, amikor lángol.

Most ezt a cikket osztotta meg (egyébkét egy éves hír, nem tudom, hogy kerítették elő, nem ez a lényeg):
http://www.washingtonpost.com/news/morning-mix/wp/2014/07/16/79-year-old-retired-reverend-set-himself-on-fire-to-inspire-social-justice/

Ilyen kommenteket küldözgetnek hozzá:

X: Hahahahahahahahaha

Y. Goebel: One less wacko religious nut in the world
Tetszik · Válasz · 43 perce

Z. Jon: Lol! Why can't they televise this stuff
Tetszik · Válasz · 1 · 27 perce

W. John Too many people would cry about it lol
Tetszik · Válasz ·

Hát, gratulálok az amerikai társadalom fejlődésének...
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 28, 21:21:21 írta Saphira » Naplózva

Zoicit
Gennin
*

« Válasz #882 Dátum: 15 jún 28, 21:29:20 »

Igen, ezek érdekes dolgok.

http://www.greenfo.hu/hirek/hirek_item.php?hir=26949/

Meg vannak helyek ahova, bármikor megy kutató csoport mindig találnak új fajokat. És akkor még a nehezen megközelíthető területekről nem is írtam semmit.
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #883 Dátum: 15 jún 28, 21:43:53 »

Nem Saphi, a cápa és a krokodil is specializálódott egy adott helyzethez, ezzel le is mondtak az adaptálódás képességéről, azaz nem fejlődnek tovább. Ezért is mondták sokáig, hogy a cápa tökéletes gyilkológép, mert x millió éve nem volt szüksége a fejlődésre. Olyannyira, hogy már nem is tud fejlődni, ezért most szépen ki is hal. Az én szememben semmivel sem jobb, mint a kacsacsőrű emlős, ami egy evolúciós zsákutca, csak sokkal idősebb.

A vágy a jobbra, a többre a mozgatórúgója az emberiségnek, csak emiatt lehet ennyire sikeres. Azt állítani, hogy ez rossz dolog, mert most is minden tök kényelmes csak belenyugvás egy már létező valóságba. Tudjuk, hogy ez ellentmond az ember alapvető gondolkodásmódjának.

Ugyan én nem vagyok túl képzett ezen a téren, de szerintem van közöttünk neander völgyi, ha más miatt nem is, akkor a keveredés miatt.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #884 Dátum: 15 jún 28, 21:52:57 »

Idézet
Nem Saphi, a cápa és a krokodil is specializálódott egy adott helyzethez, ezzel le is mondtak az adaptálódás képességéről, azaz nem fejlődnek tovább

Ez hülyeség, ilyen nem létezik. Addig oké, hogy specializálódtak az adott helyzethez, de ebben ki is merül az igazságtartalma. Ha egy adott környezetben egy meghatározott fenotípus jól használható, akkor szelekciós előnye van, és fennmarad. Ha megváltozik a környezet, akkor megváltozik a faj is. Így lesz a T-rexből tyúk. A krokodil is megváltozna, ha muszáj lenne neki, és lenne rá elég ideje.

Nyilván vannak fajok, amelyek többféle környezethez is alkalmazkodtak, és vannak amelyek csak egyhez, de az nem jelenti azt, hogy az utóbbi már nem változik.

Evolúciós zsákutcának meg azokat a fajokat nevezzük, amik utódfaj nélkül kihaltak. Egy élő faj még nem tekinthető annak, így a kacsacsőrű emlős sem. Ráadásul még csak nem is fenyegetett állat.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 707
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins