Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #705 Dátum: 15 jún 25, 11:41:06 » |
|
Ha nincs bicigli út, kötelező az úttesten haladnod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #706 Dátum: 15 jún 25, 11:41:58 » |
|
A járdán bicikliző emberekkel kapcsolatban mindig szadista gondolataim támadnak. Főleg, ha nagy tömegben csinálják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #707 Dátum: 15 jún 25, 11:43:14 » |
|
Ja de írta hogy bicigliút volt. Na mindegy, farmolni jó volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #708 Dátum: 15 jún 25, 11:49:24 » |
|
Neked van is még hova fejlődnöd 3000el. Én már nem farmolok, minek, mindent elértem, amit el lehet érni. Ja, és a mágikus 6k hsz még mindig csak pont belépő az első osztályba. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #709 Dátum: 15 jún 25, 12:00:10 » |
|
bicigli A járdán bicikliző emberekkel kapcsolatban mindig szadista gondolataim támadnak. Főleg, ha nagy tömegben csinálják.
Ha nincs bicikliút, akkor tuti nem fogom elüttetni magam az úttesten. Mondjuk nem is szoktam biciklizni, szóval engem nem érint a dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #710 Dátum: 15 jún 25, 12:07:26 » |
|
A sötételfek négernek minősülnek, vagy ez más kategória?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #711 Dátum: 15 jún 25, 12:31:39 » |
|
Én azon kaptam pl. tegnap is kisebb agygörcsöt, hogy az osztott járdán, ami egyben bicikliút is muszály minden gyalogosnak úgy nézelődni, meg beszélgetni, hogy az egész helyet elfoglalják és hiába csönget az ember, oda se neki. (Ez így tipikus a budai rakparton). A másik meg a Margit híd, komolyan mondom, ha elengedném ott a birkáinkat azok szabályosabban tusnának közlekedni a járdán és a zebrán, mint az emberek nagyrésze teszi az adott helyen.
Amúgy a sima járdán közlekedő biciklisek engem is idegesítenek, persze akadnak kényszerhelyzetek, amikor elkerülhetetlen, hogy felmenjen az ember a járdára, hacsak nem akarja hullazsákban végezni, de akkor nyilván a biciklisnek kell igazodni a gyalogosokhoz. De egy olyan járdán ami bicikliseknek is fenn van tartva és méterenként ott a bicikli felrajzolva sárgával tanuljanak meg már a gyalogosok normálisan közlekedni.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #712 Dátum: 15 jún 25, 12:33:21 » |
|
Ha tudnám, hány biciklist bír még el a rakpart.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #714 Dátum: 15 jún 25, 12:44:00 » |
|
Végül is, nekem mindegy, ha valaki hülye, csak épp álljanak félre az útból, please. Egyik legseggfejebb réteg a kerékpáros. Érdemes megnézni, Margit BHF-nél, hogy ez az állatcsoport mindenhol megy és mindenhol nekik van "igazuk". Mennek az úton, a kerékpárúton és a gyalogos járdarészen is a híd parlament felöli oldalán. (ahol ugye nincs kerékpárút, mivel a másik oldalon van nekik két sávos út.) Ja azt írtam már, hogy mindig nekik áll feljebb? muszály
Most belinkelnék egy Stannis fejet, de úgy érzem az túl mainstream lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #715 Dátum: 15 jún 25, 13:01:11 » |
|
bicigli Na valaki csak észrevette, bár egy nyelvtan náci macskát vártam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
Zoicit
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #719 Dátum: 15 jún 25, 17:11:49 » |
|
Én is kiszoktam kerülni a csiguszokat. Meg úgy általában minden állatot. Ha tudom meg is védem. Múltkor a cégnél hoztak egy csomó növényt a kis kertbe. Aki a kertel foglalkozott, kikereste a kertből a kukacokat, meg a bábokat és kidobálta őket az útra. Én megláttam, és nem tudtam, hogy ezt ő csinálta, azt hittem a szállításnál estek le. csodálkoztam is mennyi volt azon a pár növényen ami jött. Azt hittem csak lerázták ott, hogy mi ne lássuk. Én megsajnáltam őket, és visszavittem a kert részlegbe őket. Aztán később meséltem a srácnak, hogy mennyi ilyen kukacot, meg izét találtam az úton. Azt mondtam neki, hogy bedobtam őket a kertbe. Akkor mondta, hogy majd egy órán keresztül keresgélte azokat ki onnan. Nem kell sehova sem költözni! Egy zombi apokalipszis kéne ide! (Amúgy tényleg gondolkodtunk már barátommal mit csinálnánk ha megtörténne ) Vajon te túlélnéd? http://aztadom.co/fun/3392221
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|