Lew
|
|
« Válasz #675 Dátum: 15 jún 24, 15:30:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #676 Dátum: 15 jún 24, 16:28:38 » |
|
Már nagyon várom ezt az animációs filmet. *-*
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #677 Dátum: 15 jún 24, 16:29:57 » |
|
Én meg nagyon várom már, hogy elálljon az eső és ne legyen hideg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #678 Dátum: 15 jún 24, 17:06:05 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #679 Dátum: 15 jún 24, 17:20:23 » |
|
Sosem értettem, mi értelme van a divatbemutatóknak és a fogyatékos, használhatatlan ruhák bemutatásának.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #680 Dátum: 15 jún 24, 17:26:39 » |
|
Ez durva volt nagyon, az biztos. Mindkét link. Ezen már tényleg csak az atom segít. Vagy a saría. Lehet az ér utol minket. Ja, és ha már saría, ugye, amikor a libsik lebuzizták a Hezbollahot. Én tényleg ellenzem az iszlamizációt, de kérdés, hogy a fenti linkek, és az alábbi kép szereplői közül melyik a buzis, és melyik testesíti meg a civilizációt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #681 Dátum: 15 jún 24, 17:30:22 » |
|
Szerintem engedjétek meg nekem, hogy új próféta legyek, majd én írok egy új törvényrendszert, jobbat mint a saría!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #682 Dátum: 15 jún 24, 17:39:36 » |
|
Ez a mese nagyon jó Ám inkább az atomháború mint az iszlám. Inkább a technológia szörnyszülöttébe haljak bele mint a vallásos butaságba.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #683 Dátum: 15 jún 24, 17:43:22 » |
|
Te hülye vagy, Micsudi. Az iszlám végre neked adná az áhított hatalmat. Követelhetnél magadnak egy nőt, aki ki se mozdulhatna a házból, ha te nem engeded, ha meg ellenszegül, pénzbüntetés fejében agyonverheted. Tuti erre vágytál mindig. És ezért cserébe csak imádkoznod kell napi háromszor, meg betartani a ramadánt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #684 Dátum: 15 jún 24, 17:44:17 » |
|
A saríánál azért jócskán lehet jobbat kitalálni. Amúgy teszem hozzá, Európának egy sötét idejében sokat köszönhetünk az iszlám világnak, abban, hogy az ókori fehér civilizációk műveltsége tovább élt. Sajnos most nem számíthatunk rájuk, mert ott is egyre inkább tombol az agyhalál. Csak nem buzikkal meg fogyatékosokkal, hanem bombával meg lefejezéssel. Az egész világ egy rohadt pöcegödör lett de tényleg. RIP. Szovjetunió, amikor még léteztél, és a "szabad világ" fosott tőled minden sokkal jobb volt. xD ---- Ez csak a vahabbitáknál van így, viszont ők napi ötször imádkoznak, mert szunniták.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #685 Dátum: 15 jún 24, 17:54:44 » |
|
Te milyen törvényeket írnál Saphira?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #686 Dátum: 15 jún 24, 17:56:52 » |
|
gman, ki az a lemoon?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #687 Dátum: 15 jún 24, 18:13:02 » |
|
Nem tudom, ki az a lemoon?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #689 Dátum: 15 jún 24, 18:21:20 » |
|
Ja, megvan, rohadt régen trollkodásból csomó random népnek elküldtem ezt az üzenetet: Szia! Azokkal, akik elérték a 6000 hsz-t és Elder God-ok lettek úgy döntöttünk, hogy megteszünk 3-3 alacsony hsz-számú embert kiválasztottnak. Te vagy az én egyik kiválasztottam. Nem kötelező elfogadni és nem jár semmi komoly következménnyel, de menő. Aláírásba, vagy titulusba be kell írni, hogy az én kiválasztottam vagy, ha elfogadod. Audenciára a Duma topicba kell jönni, ha olyan van. Az én pártfogoltamként egyenrangúként kezelek a gőgös magas hsz-számú tagok! Kíváncsi voltam, hogy mikor veszitek észre, de időközben én is elfelejtettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|