24 nov 23, 03:28:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 707
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 13  (Megtekintve 1109507 alkalommal)
0 Felhasználó és 30 vendég van a témában
Luna-san
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

The dreamer fairy

« Válasz #600 Dátum: 15 jún 23, 11:55:49 »

A szüleim így látták jónak. A kórházban viszont mindenki köcsög volt, szóval nem volt annyira jó ötlet.
Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #601 Dátum: 15 jún 23, 12:08:37 »

Ennek a nőnek 6000x magyarázták el a mendeli-genetikát, és akkor is szentül hiszi, hogy egy Targaryen csak szőke lehet. Luna, hány ilyen fogyatékossal találkoztál biosz érettségin?
Remélem Kalle egyszer idetéved, elolvassa ezt, és elgondolkodik rajta, hogy néha befoghatná a száját, mert senkit nem érdekelnek a teóriái, ha nem tud semmit a háttérsztoriról. Ja, így működik a politika is, ez meg végső soron a 444, meg sem kéne lepődnöm. Nevet
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #602 Dátum: 15 jún 23, 12:17:54 »

Saphira hol olvastad ezt a baromságot mert szakadok rajta ikszdé
Rhaegar Vyserys...beszarás hogy eddig nem jöttem rá ikszdé
amúgy én azt nem is tudtam hogy az állatoknál is van rák...de eztán 4 éve el kellett altatni a kutyának és nekem kellett alkaparnom...aztán meg a MÚLT hétvégén meg nagyanyámék vizsláját kellet elaltatni,és azt is nekem kellet eltemetnem...
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #603 Dátum: 15 jún 23, 12:40:06 »

Indulok ma le balcsira, erre nem elkezd csöpögni az eső??   Neeem

Saphira, ez meg motiváció a Vikingekhez:

Ja, és egy néger sincs benne, csak az europid masterrace tagjai, azoknak is a fehérebb hányada  Nevet
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #604 Dátum: 15 jún 23, 12:45:05 »

Idézet
egy néger sincs benne, csak az europid masterrace tagjai, azoknak is a fehérebb hányada

Na jó, megadom magam, meggyőztél. ikszdé
Naplózva

Sevanna
VIP

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #605 Dátum: 15 jún 23, 12:58:46 »

Úristen ezek a GoT-os kommentek most eszembe juttatták, amikor a fórumról úgy beszéltem otthon hogy a dementált Naruto-s fórum. Mielőtt regisztráltam. Kedvencem volt: "Akkor ez a fiú most, hogy esett bele a mósómedve csapdájába?" Ez Gaara-ra vonatkozott.  ikszdé De ez kb semmi ezekhez képest. Dzsoni fiú  Lehánylak

Luna neked minden hsz-edben benne van valahogy az érettségizés.  Nevet Most már vége van, elengedheted.  Nyelvesít
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #606 Dátum: 15 jún 23, 13:04:03 »

Hol írja ezeket a gotos remélemhogycsaktrollkodásokat ez a nő?
Amúgy a Kóbor lovagban, amit Martin írt, van fekete hajú Targaryen.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #607 Dátum: 15 jún 23, 13:23:54 »

Olyan rég olvastam a könyveket, hogy mire kijön az új nem emlékszem mi történt addigXD A sorozatot nem nézem a második évad felétől elegem lett belőle.
Jelenleg arra vagyok a legkíváncsibb, hogy Aryát miképp akarja visszahozni a történésbe. Remélem Sam-el találkozik majd valami úton módon. Jah igen és Jamie nem jön össze a rusnyasággal ne is reménykedj Savanyúság tudom, hogy arra gerjednél.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Sevanna
VIP

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #608 Dátum: 15 jún 23, 13:50:04 »

Miért ne jönnének össze?  >.<# Szerintem simán van rá esély. Remélem.  Nevet
Naplózva

Luna-san
Osztag Vezető
*

The dreamer fairy

« Válasz #609 Dátum: 15 jún 23, 13:58:07 »

Utolsó hsz-em érettségivel kapcsolatban:  Nevet

Annyi hülye van, hogy az már fájdalom. És azoknak lett kitűnő a bizijük, akik sosem voltak kitűnők egyébként, de mindegy. Nekem az 5 ötösöm mellett szomorkodik az a matek hármas, de hát polihisztorok a mai világban nem igazán vannak. Azok meg főleg nem azok, akiknek halavány gőzük sincs a mendeli genetikáról. Nevet ( Bizony buktak meg bioszból is. ^^ )
Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #610 Dátum: 15 jún 23, 14:21:33 »

Ma félálomban bepánikoltam, hogy egy amőba meg akar enni, aztán rájöttem, hogy a fejem nagyobb nála és biztonságban vagyok, úgyhogy visszaaludtam. Azt hiszem, kevesebbet kéne agar.io-znom.  Gondolkozik Nevet
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #611 Dátum: 15 jún 23, 15:47:52 »

Na, én nekiállok tökfasírtot csinálni.
Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #612 Dátum: 15 jún 23, 16:37:46 »

Meg kell etetni előtte a kecskéket aztán a fasírt,majd a gyomorrontástól jöhetnek a rémálmok.
Ennyi.Megfejettem a napi talányt.
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #613 Dátum: 15 jún 23, 16:50:38 »

Tudom ezt lehet inkább sorozatokhoz kéne írnom, de Sabaku négeres megjegyzéséről jutott eszembe, hogy elkezdtem nézni a Muskétások című sorozatot amiben a Porthost játszó színész nemtudom, hogy csak félvér-e vagy mi, de a lényeg, hogy nem egy hófehér ember. Nekem fel se tűnt, hogy nem illene bele a történetszálba (simán betudtam valami déli ivadéknak), egészen addig míg a 3. részben nem próbálták megmagyarázni, hogy az anyja felszabadított rabszolga, aki Párizsba ment vagy mi.

A The Hollow Crown-ban viszont nagyon zavaró volt a feketebőrű York herceg, remélem az új évadban nem lesznek ilyenek. Alig  várom már a 2016-ot. *-* Remélem jut időm majd sorozatozni akkor is, mert elvileg addigra már egy kultúrális olvasztótégelybe látogatok ki én is egy fél évre. *-*
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 23, 16:57:02 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #614 Dátum: 15 jún 23, 16:52:15 »

Képlinkelés level GOD Nevet

Na, én nekiállok tökfasírtot csinálni.

Tudsz padlizsánkrémet is? Ha igen, feleségül veszlek. Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 707
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins