"
Patonai Ádám fákR • 8 napja
A könyvből több minden kiderül: 1. Johni fiú sebbe füstöl ,ami a got fórumokon jól ismert összeesküvés elméletet támasztja alá ,miszerint Lianna és Rhaeger fia.
2. A könyvben Melisandre eleve a falon marad, szóval a sorozatban sem véletlenül tér vissza.
3. Vagy a falon túlra való holtest áthordással vagy a vörös papnő mágiájával ,de havas valszeg feltámad.
4. Stannis a könyv szerint egyáltalán nem biztosan hall meg. A stanises száll nem Stannis halálával ,hanem a csatát megelőző ostrom körgyűrűvel kezdődik. A könyvben Ramsey havasnak írott fenyegető leveléből azt mondja Stannis halott ,de erre semmi bizonyíték nincs.
• Válasz•Megosztás ›
Avatár
Kalle Blomkvist Patonai Ádám • 7 napja
Rheager teóriát megfejtettem, miután megnéztem, hogy a szőke srácról van-e szó, aki meghal az 1. évadban. Róla. Túl fiatal Dzsoni apjának. És mielőtt belekezdenétek, hogy művészi szabadság meg ilyenek - na nem, ez nem az a sorozat, amiben egy 25 éves gyereket választanak be Dzsoni apjának."
Fú, bazz, ezek aztán ismerik a történetet!
már képtelen volt magáról gondoskodni a morfium miatt, muszáj volt
Sose muszáj.
----
Ez a nő kétszer is kioktat valakit, hogy Rhaegar bizony Viserys, és nem lehet Jon apja, aztán mikor harmadszorra elmagyarázzák neki, hogy ki ő, leírja, hogy ő akkor sem hisz a Rhaegar-teóriában, mintha bármilyen köpetnyi tudása lenne a könyvből, és rálátna a történésekre.
![ikszdé](https://naruto-kun.hu/forum_archivum/Smileys/default/ikszd.png)
Kalle Blomkvist telge • 8 napja
Belegondolva ezt én kizárom, nem passzol a szimbolika, a Targaryenek szőkék. Plusz akkor nincs magyarázat, hogy miért a Ned neveli fel. Se kutyája, se kölke egy Targaryen-gyerek.
lolz
Kalle Blomkvist Elmeboy • 7 napja
Van még egy ellenérv, ha egyszer semmi köze a gyerekhez, miért vállalja be a szégyent, hogy fattyú, hogy megcsalta a feleségét? Az a feladat, hogy felnevelje, nem az hogy a neve alá vegye. Plusz így a gyerek jobban szem előtt marad, mint ráadásul fattyú, mindenki kérdezgeti hogy ki az anyja ugye. Még az lett volna szép, ha szőke is. :-D
Nem értem, minek pofáznak olyanok, akiknek semmi köze a történethez. Ez olyan, mint amikor 10 évvel Robb halála után benyögték, hogy ők tutira tudják, hogy Robb lesz a király.
Kalle Blomkvist Vejmelka Michal • 8 napja
Az első felesége (szeretője?) Nednek az a Robert Baratheon húga vagy mi, aki Deresben az alagsorban nyugszik. Kézenfekvő, hogy tőle van a Dzsoni, csak nem tudom hogy időben stimmel-e, pl. ha Dzson előtt jóval meghalt már a nőci, akkor értelemszerűen nehezen lehet az anyja.
KI A RETEK EZ, ÉS MIÉRT NEM FOGJA BE???