Csak akkor volt az tudtommal
De így vágom már, menő.
Kishimoto hogy nem unja még halálra saját magát? szerk:
Olvastam most két(!) oldalt, de eddig:
- Miért a szülők kevert klónjai a gyerekek?
- Sainak és Inonak most fia vagy vagy lánya?
- Ugyanezen az alapon, Orochimaru és Sakata Gintoki mikor csinált egyet?
- A 'kövér csaj súlyt akar veszteni" klisé megvan, ami főleg úgy gáz, hogy a faterjánál ez sose jött szóba
- Shino tanárbácsi lett? Bár gondolom az ott jobban megbecsült mint itt?
- Elve, miért oktatnak még ninjákat, hogy béke van? Egy nem létező munkahelyre van túlképzés, ahelyett, hogy a piaci réseket töltenék be, egy munkanélküli generációt nevelnek majd ki.
szerk 2: Na jó, ezt most ki fogom ide jegyzetelgetni
- Sarada bunkó, és látom a 'Kövér csaj' 'vicc' állandó lesz... Kishimoto és a nők
- Daddy issues.
- Naruto a hivatali idejében játszik bújócskát a fiával. Akár magyar politikus is lehetne
- Ja, hogy klón. De miért nem az dolgozik akkor?
- Daddy issues. Sakura mire számított mikor hozzáment? Eleve minek ment hozzá így? Jó, persze, japán erkölcs meg minden, megdugni és otthagyni lehet a nőt a gyerekkel, ha házasok attól még
- Az első képkocka meggyőzött Sakurával, hogy jó hogy ott hagyta. Gyermekbántalmazás?
- Komolyan Karin képén van a sajátja? A bizonyíták, hogy méltóság nélkül is lehet élni
Mikor azt hinném, hogy Sakur anm lehet gázabb...
[/quote]
2. fejezet:
- A kis takony az Suigetsu és Sasuke gyereke az eddigi logika alapján. Tudtam én, hogy Sasuke nem a lányok felé ing
- Sakura mióta ájulgat el? Miért nem gyógyítja meg magát ha legutóbb kitalálták, hogy mekkora király? Ha kölcsön van a házon, miért dönti össze?
- Igazából Sakura a white trash mom megfelelője
- Kövér csaj joke 3, a 3 megjelenéséből. Azt hiszem egyszerűbb lenne azt néznem, mikor nincs... Meg ez a "ne edd előttem mert én nem ehetek"? Jesszus...
- Jól időzített és totál alaptalan "nem az igazi szüleim"-baromság a plot miatt, pont miután Sarada Karin épét nézegette, hogy hasonlít rá.. MICSODA SZERENCSÉS VÉLETLEN.
- 8 éves kistakony már bosszút akar az Uchiha családért. Le se tagadhatná
- Miért tudja mindenki egy random madárról 100 méterről, hogy kié?
- Már van telefon? Wow, akkor Sasuke még mindig egy pöcs, hogy galambpostát küld