25 júl 27, 17:40:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 707
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 13  (Megtekintve 1444682 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #390 Dátum: 15 jún 18, 13:13:31 »

Én sem értem gman problémáját? Ugyanez zajlik a világunkban is. Jönnek a muszlimok, egyre többen vannak, fanatikusak és kívülről fenyegetik az országot.
Nem, ezek nem olyanok, mint a mások, nem fenyegetik az emberiség létét, max elpusztítanak egy civilizációt, de semmi több.
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #391 Dátum: 15 jún 18, 13:28:47 »

A mások is egyfajta emberek. Legalábbis emberből lesznek. Tehát ők sem pusztíthatják ki az emberiséget, ha élni akarnak.

A politikai helyzet kívánta meg Aes. Jó, dolog is lehetne a liberalizmus, amikor meg lehet tenni, de most nem az a helyzet van.
A bevándorlókkal kapcsolatban annyit azért fontos megjegyezni, hogy szokták mondani, hogy a szeretet mindent legyőz, de az a baj, hogy a butaságot nem biztos. Ezért nem feltétlen lehet hatni rájuk befogadással. És mivel jó dolog civilizáltnak lenni, ezt meg kéne tartani.
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 18, 13:37:55 írta Gdat88 » Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #392 Dátum: 15 jún 18, 13:49:25 »

A Mások feltehetően örökkévalóak. Szóval náluk nem feltétlenül szempont az, hogy "szaporodni" tudjanak. Akár ki is pusztíthatják az emberiséget, ők maguk akkor is megmaradnak. Persze valószínűleg mögöttük áll valami gonosz istenség, ki tudja neki mik a szándékai. Nevet

A butaságot semmi se győzi le. Ezért tűnik a neoliberális kapitalizmus ennyire verhetetlen ideológiának.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #393 Dátum: 15 jún 18, 14:01:12 »

Szurkoljatok, hogy találjak embert a diplomaosztós beszédükre, mert ha nem találok nekem kell majd elmondani. Valahol jólesik, hogy felkértek, de annak ultragáz lenne a vége, ha én mondanám. Védésem is nem tudom, hogy lett 5-ös amikor lézerkardoztam a távirányítóval.

Ezt ki kellett írnom magamból. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 18, 14:06:19 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #394 Dátum: 15 jún 18, 14:04:11 »

Hajrá noe.

Aes. Nem véleményt írtam, hanem tényt. Nevet
Egyértelműen kiderült a sorozatból.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #395 Dátum: 15 jún 18, 14:09:04 »

Tudom, hogy kiderült, én arra utaltam, hogy nem biztos, hogy a másoknak az a fő célja, hogy minél többen legyenek.

Ez a terrorista se fog már több embert lefejezni, több nőt megerőszakolni stb:

https://www.facebook.com/ForMotherSyria/videos/vb.355786131189245/662906067143915/?type=2&theater

Szép, tiszta munka a szír hadsereg mesterlövészétől.
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 18, 14:14:49 írta Aes Sedai » Naplózva
Luna-san
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

The dreamer fairy

« Válasz #396 Dátum: 15 jún 18, 14:26:13 »

Barátnőm ma puskázott szóbelin és lebukott. Azért nem gondoltam volna róla, hogy képes ilyesmire. :/ Vannak nagy puskázó állatok az osztályban, de egyiknek sem jutott volna eszébe szóbelin ilyet csinálni. Még más osztályból sem. ( Az írásbeli más tészta, ott jóval kisebb a lebukás esélye. Nevet ) Nem tudom, szerintem ezt nem lehet ügyesen csinálni szóbelin. Szomorú Mindig ott a sansz, hogy észreveszik.
Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #397 Dátum: 15 jún 18, 14:29:35 »

Az durva nagyon. Aki nem tud puskázni ne csinálja. Ahogy nekem az egyik tanár mondta, ZH előtt: puskázni szabad, lebukni nem! xD
Naplózva
Luna-san
Osztag Vezető
*

The dreamer fairy

« Válasz #398 Dátum: 15 jún 18, 14:40:30 »

Basszus, pont leültem, hogy magyarból feleljek, aztán ott buktatták le. Egyszerűen nem értem, mire volt ez jó neki. Szomorú
A magyar tanár meg kb. oda sem figyelt arra, amit mondtam ezután, csak azt láttam az arcán, hogy a francba, mennyi esze van a barátnőmnek. Jó esetben csak a törijét függesztik fel...
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #399 Dátum: 15 jún 18, 14:41:35 »

Olyan aranyosak voltak ma az éretségizők, pont mikor tartottam be suliba vizsgázni beszélgettek mellettem a villanyóson. Itt az egyik suliban tök jó ilyen matrózinges blúzuk volt.

Ma nálunk is puskázott a csaj szóbelin aki előttem felelt, de így is csak egy kettes jött neki össze, szóbelin végképp nem éri meg puskázi szerintem ott úgy is az összefüggéseket kell átlátni.
Ma rá kellett jönnöm, hogy az írásbelieim valószínűleg azért olyan rosszak mert írásban nem tudom rendesen átadni a gondolatai, vajon ennek a diszgráfiámhoz van köze? Vagy csak szimplán hülye vagyok? ikszdé

De amúgy akkor most ki is dobták az érettségiről?
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #400 Dátum: 15 jún 18, 14:43:00 »

Érettségin puskázni? Ha nem tudsz semmit, szóbelin akkor is kb. hármasról indulsz. Nevet
Naplózva

Luna-san
Osztag Vezető
*

The dreamer fairy

« Válasz #401 Dátum: 15 jún 18, 15:24:50 »

Nekünk is matrózblúzunk van! Nevet

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/11209773_881674088572486_2475953317082635166_n.jpg?oh=d5f25f9adfac44d024347c6ae3696c71&oe=55F71630

Ballagás utáni képem. Nevet

Nah, nem ez a lényeg, azért szerettem, hiába kényelmetlen, meg meg lehet benne sülni ilyenkor, de na.  Pirul  És van, aki el akarja adni! Komolyan, ez olyan szép emlék, miért kell megválni tőle?

Nem tudom, mi lesz a barátnőmmel. Fel sem merem hívni, mert, ahogy ismerem, meg sem merne szólalni, ha felhoznám neki a témát. Amúgy olyan mázli, hogy első vizsganap voltam, és nem hétfőn kell mennem. Mosolyog Azért szorítok a többieknek, akik holnap illetve hétfőn mennek!

Noemimi, nem vagy hülye, van, akinek ez megy, másnak meg az. Szerintem előnyösebb a világban szóban jobbnak lenni. Nevet
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #402 Dátum: 15 jún 18, 15:47:58 »

Matrózblúz. Szeretet

Az egyik legszexibb viselet, főleg miniszoknyával.
Naplózva
Luna-san
Osztag Vezető
*

The dreamer fairy

« Válasz #403 Dátum: 15 jún 18, 15:55:28 »

Erről nekem miért a 13 éves japán alsó-középsulis ( vagy mi ) kislányok jutnak eszembe?  ikszdé Hamár animés fórum, jogos nem? Nevet

Mondjuk én még nem láttam lányt, akinek rosszul állt volna a matrózblúz. Nevet Tényleg szép.
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #404 Dátum: 15 jún 18, 17:26:20 »

http://hvg.hu/gazdasag/20150618_Akcio_fel_aron_adja_a_vodkat_a_NAV

Végre egyszer az életben minőségi piát fog vedelni lew és bandája
Naplózva
Oldalak: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 707
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins