Én bevallom egy The Last és Konoha Hiden novel közötti filmre gondoltam, ami arról szólna, hogy mi történt Amegakure-ban.
A plot az volna, hogy Amegakure élére egy új gonosz kerülne, aki a Negyedik Ninja Háború után rátalálna Madara holttestjére és annak segítségével akkora erőre tenne szert, amivel már veszélyt jelentene, majd miután elhintette a gyűlölet magvait (Nagy országok elnyomóak, Naruto megölte a falu szeretett vezetőjét Pain-t stb) háborút hírdetne Konoha ellen, melyet egy "titkos fegyverrel" akar megnyerni. Kakashi ugyan mozgósítja a haderőket, viszont elküld két csapatot (Naruto-t, Kiba-t, Shino-t és Hinata-t + Rock Lee-t, Tenten-t és Haruno Sakura-t), hogy találják meg az aktuális fő gonoszt és állítsák meg még mielőtt a háború kitörne (Naruto + Hinata + Kiba + Shino), valamint találják meg a titkos fegyverét és pusztítsák el (Sakura + Rock Lee + Tenten). Később Sasuke is előkerül, méghozzá azért, hogy elpusztítsa a fegyvert.
Fontosabb szereplők: Naruto, Sasuke, Sakura, Hinata, Kiba, Shino, Tenten, Rock Lee, Kakashi
Hossz: max mint a Road To Ninja.
No igen, de van egy kis akadálya: míg a Toriko - Dragon Ball - One Piece trió mind a Toei tulajdona, addig a Naruto a Pierrot-é, tehát max a Yu Yu Hakusho-val vagy a Bleach-el tudna, már ha ragaszkodunk a shonen-ekhez.
Speciel pont erre a kettőre gondoltam.
Hmmmm, mondjuk egy Naruto X Bleach crossover valóban jó lenne!
Amúgy egy kis kitérő: nem tudom, láttad-e a The Last filmet, de egyedül nekem tűnik úgy, mintha a Bleach animátorai dolgoztak a filmen? Csak mert te egy picivel jobban láttod az animációs különbségeket és hasonlóságokat.