Papirtigriske
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Milyen Ottó? O.o
|
|
« Válasz #195 Dátum: 15 máj 14, 17:48:09 » |
|
Nem tudom, lehet rosszul emlékszem már rá, de mintha szándékosan csukták volna le a szemüket, mert ahogyan Itachinál is láthattuk, kifehéredik a szemük. Ha meg nem látnak vele, akkor minek nyitva tartani? Felesleges és mint Kakashinál kiderült, egy szemmel is lehet harcolni. Arról a leskelődős kis szarságról nekem az ugrott be, hogy az most a másik sharinganos fél arca, vagy mi van? Jó látni, hogy az új generáció nem életképtelen, Chouchou rendesen odavágott, nem egy gyenge ő sem. Én már tapadt a képernyőre, hogy na, Sarada mit ránt elő, de nem baj, Naruto sem rossz, sőt. Az hétszentség, hogy ez a hagymasrác pillanatok alatt el lesz verve és szerintem a másiknak sem kell sokat várnia egy gerincropiért.
|
|
|
Naplózva
|
A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
|
|
|
Sidea
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #196 Dátum: 15 máj 14, 20:05:38 » |
|
Amúgy csak most tűnt fel, hogy apuci ruhát cserélt a kémkedésben, mert már nem az Akatsukis köpeny van rajta. Vagy ez most egy harmadik tag?
Jah meg pár fórummal odébb arról megy a vita, hogy vajon Shisui-e az új arc?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 máj 14, 20:22:37 írta Sidea »
|
Naplózva
|
|
|
|
Uri
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
Titulus? Minek?
|
|
« Válasz #197 Dátum: 15 máj 14, 20:24:59 » |
|
Ez a Mitsuki gyerek haláli Egyre jobban érdekel kicsoda is lehet. Szerepelhetne gyakrabban ^^ Érdekes duót alkotnak Borutoval Olvasva, hogy miért lehet "felcsíptetve" a köpenyes úriember szeme: nem lenne elképzelhető, hogy a "tízfarkú" minion-nal való kapcsolat az oka? (Amúgy meg: sok szemcseppre lehet szüksége, ha szegény pára nem igen tud pislogni ) Egyéb: Shikamaru megrajzolása nem igazán volt nagy kihívás Kishi' mesternek Sebhely nélküli Shikaku egy az egyben
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 máj 14, 20:30:36 írta Uri »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #198 Dátum: 15 máj 14, 20:34:40 » |
|
(Amúgy meg: sok szemcseppre lehet szüksége, ha szegény pára nem igen tud pislogni ) Egyéb: Shikamaru megrajzolása nem igazán volt nagy kihívás Kishi' mesternek Sebhely nélküli Shikaku egy az egyben Volt egy Kern Pál nevű katona akit a keleti fronton fejbe lőttek.Túlélte,viszont a következő 40 évben nem aludt és nem pislogott. Nem tudom hogy lehetséges,de van vagyis volt rá élő példa Pár hete volt indexen a hír,onnan tudom. Shikamaruval kapcsolatban igazad van
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #199 Dátum: 15 máj 14, 20:51:55 » |
|
Az összes Nara klánbelik kb ugyan úgy néz ki, szóval ez nem meglepő.
Amúgy én még jobban elhinném, hogy ez a gonosz Uchihavagynem esetleg Itachinak valami véletlen porontya, minthogy Shisui legyen. De kb mindkettő esélytelen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kumiko130
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #200 Dátum: 15 máj 14, 21:11:28 » |
|
Az nagyon tetszett, ahogy Sarada szabadkozik a végén egy Shannaro-val De javu.....Nagyon tetszik, ahogyan ötvözte sakura és Sasuke jellemét Kishi mester Akárcsak Boruto-nál. Már most imádom a mangát
|
|
|
Naplózva
|
\"Teszem amit mondok , és amit mondok azt teszem !!!\" \"Védd a földet ,mert az egyetlen hely , ahol lehet csokit kapni.\"
|
|
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #204 Dátum: 15 máj 14, 21:24:11 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
torda221
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #205 Dátum: 15 máj 14, 21:35:50 » |
|
Lehet De narutonak mindenki egy csettintés sőt még annyi se mert elkezd világítani a kiubi formában azt leveri Vagy max átváltozik teljesen kuramává azt szevasz tavasz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sidea
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #206 Dátum: 15 máj 14, 21:43:55 » |
|
Naruto a büszke családapa, Sasuke meg mint aki legszívesebben lelépne és vissza se térne tizenkét évig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wandor
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #207 Dátum: 15 máj 14, 22:05:27 » |
|
Szerintem Shin nem fog leállni Narutóval harcolni hanem lelép. Saradát meg magával viszi Naruto mivel most kiderült hogy rá pájáznak, így találkozhat Sasukéval.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fornetti2
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #208 Dátum: 15 máj 15, 08:09:28 » |
|
Osztom Wandor véleményét, én is erre a következtetésre jutottam a fejezet végén. Egyébként nekem nagyon tetszik a gyerekek személyisége, szerintem sokkalta jobb, mint az "előző generáció", Sarada annyira jól össze lett hozva, valahogy tényleg hasonlít a szüleire, de szerencsére egyikre sem túlságosan, Boruto is azzal a kis dacos, hisztis, beképzelt személyiséggel, mondjuk nekem azért sokkal intelligensebbnek tűnik mint anno Naruto, ami eléggé nagy pozitívum. Jobban várom ennek a kis szösszenetnek az új fejezeteit, mint anno a narutonak, ami egy nagyon jó dolog! És hát igen, aki nem pislog annak könnypótlásra van szüksége, de egy világban ahol lehetséges a szemátültetés és világító emberkék szaladgálnak miközben varázsfák nőnek ki a földből, nem hiszem hogy ez a legnagyobb gond.
|
|
|
Naplózva
|
"Naná, hogy az emberek zabálják a mesét, amely rendelkezik egy plusz dimenzióval: a szabadságéval; ott még van kristálytiszta igazság, mi több, győzhet is."
|
|
|
Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #209 Dátum: 15 máj 15, 13:07:53 » |
|
Szerintem Shin nem fog leállni Narutóval harcolni hanem lelép. Saradát meg magával viszi Naruto mivel most kiderült hogy rá pájáznak, így találkozhat Sasukéval.
Szerinted Naruto elől csak úgy meglehet lépni? Erősen kétlem. Ahhoz ő már túl gyors, aztán ott van még az is, hogy érzékelni tudja a chakráját bárkinek.
|
|
|
Naplózva
|
“Those who break the rules are scum, that\\\'s true, but those who abandon their friends are worse than scum.”
|
|
|
|