24 nov 27, 04:43:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 19
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Owari no Seraph  (Megtekintve 56945 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
szannya22
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #135 Dátum: 15 okt 17, 16:28:37 »

Nos az új OP jó lett, remekül megcsinálták a zenét, az meg külön tetszik, hogy most már minden játékos szerepel is benne. A két harci jelenet közül az egyik már a mangában is volt, remélem a másik is benne lesz hamarosan (nagy rá az esély Nevet). Az ED már nekem annyira nagyon nem jött be, de ízlés kérdése lesz.
Azon viszont sírni tudnék, hogy mennyire meggyopálták a mangát. Fontos, magyarázó részeket hagytak ki, és rettenetesen megvágták a részeket. Kár, bár érthető, hogy haladni akarnak. Az első évad a 15. mangánál hagyta abba; a következő, 3. anime rész meg már a 23.-ból fog jeleneteket hozni.
Krul és Ferid "harca" viszont sokkal jobb volt mint legutóbb. Végre érzelmek voltak Krul arcán. Ferid meg őrült - egyébként ezt tudja is magáról. [A mangában rácsap Mika fenekére kifelé menet.]
OP:
https://www.youtube.com/watch?v=bTH6ahOo4IA
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 17, 17:40:45 írta szannya22 » Naplózva

Gyere közelebb, érints meg... de megfizeted az árát! (Császárnő)
Nézz az égre, fentről csapok le! (Torony)
Ne ezt a kezemet nézd, hanem a másikat! (Mágus)
Íme, a Kétségek Hozója! (Hold)
Rettegd a mélységet! (Főpapnő)
Leito-kun
ANBU Kapitány
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #136 Dátum: 15 okt 17, 17:02:34 »

A felirat holnapra várható. 23-ig melózom.  >.<#
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #137 Dátum: 15 okt 17, 18:00:54 »

S2-2. rész

Ahogy az elején Yoichi szétkapta az 5 Apokalipszis lovasát az zsír lett. ^^

A nyitány nem rossz, de számomra nem hozta azt a hangulatot, mint az első évad nyitánya.
Mindenesetre ez jóval "vidámabb" hangulatú, és igazából a szereplők bemutatásán kívül nem igazán van benne más.

Hát tényleg jól megvágták Yuu és Asuramaru harcát. Szomorú
Egy buta kérdés: Asuramaru lány vagy fiú? A hangja alapján nem tudom eldönteni. Az öltözete alapján lány, de a nevében lévő "-maru" alapján meg fiú. Bár ugyanez vonatkozik Kiseki-o-ra is. Szannya22, szerinted?

Á, miért nem úgy csinálták, ahogy a mangában volt? Szomorú Sokkal poénosabb lett volna, ha Ferid Mika háta mögé bújik el Krul elől. Nevet És miért maradt ki, amikor Ferid válaszol a kérdésre, hogy ki Mika? Semmi extra nem volt a válaszban...

A zárány olyan tipikus "szódával elment" kategória. Pörgősebb, mint az az első évadé, de ez érthető is, hiszen most jórészt harcok jönnek.
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 17, 18:05:40 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
szannya22
Chuunin
*

« Válasz #138 Dátum: 15 okt 17, 18:17:12 »

Tényleg, Yoichi király volt.
A kérdés nem buta, én sokat lamentáltam rajta. De Asuramaru fiú. Ez biztos. Eredeti nevén Asura Tepes, és Krul bátyja. Azt nagyon sajnálom a harcukból, hogy azt kihagyják, mikor Asuramaru megmondja Yunak, hogy démonná válása előtt vámpír volt. Egyébként a light novelből biztos, hogy fiú, mert ott megmondják, hogy Krul bátyja / öccse [nem tudom, melyikük az idősebb], és egyébként a japán beszédben azt használja, hogy "boku wa" - amit a fiúk, vagy nagy ritkán fiús lányok szoktak használni.
Kiseki-o (a neve szó szerint azt jelenti: Démon-doboz királya) elvileg fiú. Az az oldal, ahol információkra szoktam vadászni fiúként listázza, bár míg Asuramarunál kiírták, hogy ebben miért biztosak (light novel), addig Kiseki-onál nem adtak magyarázatot, csak kiemelik, hogy androgén megjelenése van.
Igen, az kár, hogy Ferid válaszát kihagyták. De az érdekes volt, mikor Krul lehajtja a fejét - mintha elismerné, hogy Ferid most legyőzte
Egyébként, ha kérdésem van, én ide megyek: owarinoseraph.wikia.com
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 17, 20:18:28 írta szannya22 » Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #139 Dátum: 15 okt 17, 18:29:11 »

Aham, visszahallgatva az animét tényleg "boku wa"-t használ magára (vagyis itt csak boku -t). Nem is figyeltem, pedig elég feltűnően hallható, amikor megkérdezi Yuu-t, hogy neki mi haszna lesz abból, ha segít neki megmenteni Mikát. Kösz a választ.
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 17, 18:30:02 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
szannya22
Chuunin
*

« Válasz #140 Dátum: 15 okt 17, 18:32:57 »

Kérdezte már valaki előttem, de akkor én is felteszem a kérdést.
Nem tervezi az oldal véletlenül a manga fordítását?
Szívesen megcsinálnám, ugyan sok időm nincs, de bevállalnám a fordítás részét. A gond csak az, hogy viszont a képszerkesztéshez fullra nem értek.
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #141 Dátum: 15 okt 17, 20:24:13 »

Nem lenne rossz, de nem merném megígérni. Meg igazából az anime miatt nem is lenne olyan sok olvasója, mivel a mangával nehéz lenne beérni az animét.
Naplózva

szannya22
Chuunin
*

« Válasz #142 Dátum: 15 okt 17, 21:07:25 »

Értem. Az ajánlatom azonban áll. Szívesen vállalom a manga fordítását és ha esetleg ilyen vizekre evez az oldal, nyugodtan keressetek meg. Nevet
A képszerkesztésben nem tudok segíteni, de a fordításban otthon vagyok.
Naplózva

Leito-kun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #143 Dátum: 15 okt 18, 20:02:04 »

Hát tényleg jól megvágták Yuu és Asuramaru harcát. Szomorú

Hát, ez nekem csak egy lepacsizásnak tűnt. Nevet
-Jeszej a bajátom?
-Aszt akajod, hod a bajátod ledek?
-Leszek a bajátod, mejt ededül jossz! ^_^

[Youtubeon is fent van a jelenet]
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 18, 20:03:54 írta Leito-kun » Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #144 Dátum: 15 okt 18, 21:47:39 »

Ja, így is felfogható. Kivéve, hogy a mangában kaptunk még pár hasznos infót a démoni szerződéssel kapcsolatban. Plusz a két csaj is szövegel még erről a próba elkezdése előtt. És mivel Szannya fentebb írta, hogy ki is (volt) Asuramaru, így nem vagyok biztos benne, hogy jó ötlet elhanyagolni ezeket az információkat és jeleneteket...
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #145 Dátum: 15 okt 18, 22:06:03 »

Lehet, legalábbis remélem, hogy akkor ezeket később pótolják be. Ha tényleg ilyen fontosak azok a beszélgetések, és az anime is ilyen népszerű, hogy az első évad után a második szezonban, már jött a következő évad, akkor feltételezhető a további is. Lehet, hogy csak leakarták tudni a két srác edzését egy részben és ezért nyesték meg. mondjuk a vámpírok jelenete helyet jó lett volna az.
Még mindig levagyok sokkolva, hogy Asuramaru fiú. xD

A srácok képessége biztos erősödni fog még, de egyelőre rendkívül gyengének tűnnek nekem a képességeik, kivéve Yoichiét. Kimizukinak 9 másodperc késleltetés van rajta, míg nem mozoghat. 9 másodperc az rengeteg idő. Yu-nak meg a "pengetáncát" simán kivédte Kimizuki. Ha ő kivédte, akkor egy "neveisvan" vámpír ellen hasztalan. (nyilván nem akarta komolyan megsebesíteni Kimizukit, de azért na).

Nekem az edzésből az jött le, hogy játszi könnyedséggel verték le a démonokat, főleg Yu. Azért jó volt látni, hogy nem a főhős szenved a legtöbbet az edzéssel, mint általában.

Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
szannya22
Chuunin
*

« Válasz #146 Dátum: 15 okt 18, 22:29:56 »

A mangában mindketten alaposan megszenvedtek a démonokkal. Komoly mentális harc folyt köztük, és az harc volt.
Mivel nem magyaráztak el valamit, hadd pótoljam én.
A démon-átkozott fegyvereknek két típusa van: a manifesztáló és a megszálló.
A manifesztáló fegyvereknek van valamilyen képessége, de ha a használója igénybe veszi, akkor ő maga fizikailag meggyengül, ezért is nem szokták gyakran megtenni.
Shinoa kaszájának az a fura támadása, amit Guren ellen vet be, ilyen. Mitsuba itt a mangában Yu ellen használja az övét, a fegyvere lángdémonokat tud idézni. Ők ketten közel és közel-közép hatótávúak. Yoichi és Shinya fegyverei is ilyen manifesztáló típusúak, csak ők mindketten Fekete Démon szériás fegyverekkel bírnak, és nagy távolságban hatóképesek.
A másik típus a megszálló [ang: possession]. Itt a démonok túl erőszakos természetűek, így például el sem lehet őket tüntetni úgy, ahogy a manifesztálókkal lehet (Mitsuba és Shinya a "semmiből" idézik meg a fegyvereiket, a megszállókkal ezt nem lehet). Ezek a fegyverek tartós fizikai formában vannak. Az ilyenek általában a dominanciát harccal döntik el - ahogy azt látni is lehetett [volna]. A megszálló típusúaknak nincsenek speciális képességeik, viszont iszonyatosan meg tudják emelni a használójuk fizikai erejét. Ilyen például Fekete Démon szériában Guren Mahiruja vagy Kureto Raimekije.
Na már most, Yu és Kimizuki megszálló típusú fegyverekkel rendelkeznek, amiknek elvileg nem lenne szabad spéci képességgel bírniuk. Az övéknek mégis van, ami máris meglepő. A miért mibenlétét Kureto a következő részben pedzegeti (hacsak ki nem vágják az animéből), de a miértjére még nincs pontos magyarázat.
Naplózva

Leito-kun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #147 Dátum: 15 okt 18, 23:42:21 »

Shinya az Shinoa lenne? Gondolkozik
Naplózva
szannya22
Chuunin
*

« Válasz #148 Dátum: 15 okt 18, 23:47:33 »

Ha a kérdés erre a részre vonatkozik "Mitsuba és Shinya a "semmiből" idézik meg a fegyvereiket, a megszállókkal ezt nem lehet.", akkor nem, az nem elírás. Csak példálóztam.  Nevet
Mitsuba és Shinya látszólag tényleges a semmiből hívják a fegyverüket.
Shinoánál van egy tollszerű izé, azt alakítja át, és Yoichi íja sem tűnik el teljesen, csak felnagyítja azt.
Ilyen átalakítás megszálló fegyverekkel nem lehetséges, Yu, Kureto, Kimizuki és Guren pont ezért hordják magukkal a fegyvereiket.
Naplózva

Leito-kun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #149 Dátum: 15 okt 18, 23:50:35 »

Ja, azt hittem mert most hirtelen nem ugrik be ki is ez a Shinya. xdd
Naplózva
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 19
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins