Hát... furcsa volt. Ez a ninja kütyü nagyon nem tetszik. Csalódtam, hogy Boruto nem tud chidorit (még). Jó hogy kiderült, hogy ki a sápad arcú faterja, de hogy honnan van, meg miért van ott, na az rejtély.
A chuunin vizsga szint kevésbé volt brutális mint korábban - látszik, hogy béke van (ezt jó volt így visszaadni),
viszont szerintem nagyon gyengék voltak a résztvevők. Boruto se mutatott végül semmi különlegeset. Mondva volt hogy tehetséges meg stb, de mindent amit használt azt a filmben tanulta meg. Előtte 0, csak ugrabugra, meg ütögetés?
Ja meg Rasengan már megint? :S Remélem Sasuke jól megedzi. Nekem ő vitte el a hátán a filmet. Ő volt a legérzékibb karakter, bár miközben szerepelt bennem még mindig feszkót keltett.
Naruto, aki nagyon jól tudja hogy milyen hogy ha vágyik valaki a szülői segítségre/támogatásra, képes így elhanyagolni a családját? Nem csak Borutot, hanem full az egészet. Hinatával semmi jelenete se volt. Fura na. Biztos sok a Hokage munka... (miért is?). Ott van neki segíteni Shikamaru, meg Kakashi is. Ok, mind1...
Ne értsetek félre tetszett, csak - talán a magas elvárásom miatt - többre számítottam. A főellenség az még úgy-ahogy oké is volt, viszont ez felveti a kérdést, hogy akkor hány ilyesmi lény van még? :o Honnan, hogyan jöttek ők is. Vajon volt még olyan gyümölcs valahol, és vannak még tápos karakterek?