Természetesen megnéztem!!!!
A köszönöm szót ha lehetne fokozni, megtenném.
Exkirion Zseniális vagy!
Vannak sötét foltok, de összeáll a kép.
SasuxSaku akciót hiányolok, de megelékszem a végén a jelenettel, meg Sarada beszólásával, mikor kijelenti Sakura mennyire "csillog", mióta apuci hazajött.
Valami olyat hallottam ki, ami direktbe a szexualitásra utal, de ez nem sok mindenkit zavar, úgy hogy a többit oda lehet képzelni.
A gaidennel összevetve a képzeletemre hagyatkozom, csak nem fair, hogy míg
Capac megkapta a Lastnál NaruHina romantikáját, nálunk miért csak Kishi gondol az SS fanokra??
És még ő is alig....
Hát, ez van.
Engem Boruto annyira nem zavart, talán azért, mert nagyon tükrözi a 21. századi gyerek képet. Ők pedig ilyenek...
Az a Ben10 karperec zavart, mert így olyan érzésem volt, mintha a nagyágyúk tudását más is bármikor tudná alkalmazni, és abban nincs pláne, hogy mindenki tud minden jutsut használni. Hova lesz így Shikamaruék tekintélye.
hehe.
Ez lopás!!!
(viccelek, de van érzelmi igazság alapja a részemről.
)
A harcnál meg a Tininindzsa Teknőc vs. SusaKurama ott volt!!!
Bár nekem nagyon úgy tűnt, ez a Momoshiki gyérebb, mint Kaguya volt. Kaguya simán beverte volna, de ezt már csak én látom így. Viszont, ha azt vesszük, Sasuke és Naruto beverte Kaguyát... Capacnak viszont igaza volt, azzal, hogy megnéztem, megnyugodtam, egészet kaptam.
És ez jó érzés, bár én változatlanul nézem az animét, és a Borutot is szerintem 60x látni fogom.