Ugyan a srác kihagyott pár jelenetet, amiket már a trailerekben láthattatok, de azokat leszámítva itt az egész film (6 részletben):
https://www.facebook.com/Thejarjarhero-533986479961608/videos/Minőségileg szerintem eléggé oké, bár a feliratot jobbára nem nagyon látni szóval nem árt ha van némi japán tudása az embernek.
Bele nem pofáznak a nézők, át nem járkálnak a kép előtt szal abszolút nézhető a verzió és a hang is élvezhető eléggé.
Ha valaki esetleg tud majd jobbat, akkor jelezze, de addig is itt van azoknak, akik nem bírnak várni.
A személyes véleményem:Egyértelműen a legjobb Naruto film eddig, Kishimoto szuper munkát végzett. Mindössze 3 kisebb panaszt tudnék felhozni:
1. Valami interakció Sakura és Sasuke közt nem ártott volna, bár az az utolsó jelenet sokat elárul.
2. Hinata és Himawari picit többet is szerepelhetett volna pár jelenettel. Főleg az érdekelt volna, amikor Hinata beszalad Naruto után, bár értem, hogy a film Boruto szemszögéből muattaja a dolgokat jobbára.
3. Mitsuki és Sarada teljes meccsét is megnéztem volna a vizsgán, ahogy úgy unbokk minden gyerekét.
x. Röviden az elöbi 3 pont: Kellett volna a filmnek még úgy 30 perc játékidő, hogy tudjon jobban időt fordítani mindenkire, de ha mellé elolvassátok a regényt (itt:
http://cacatuasulphureacitrinocristata.tumblr.com/post/126680750651/caca-first-thank-you-so-much-for-translating), akkor a kettő együtt csodálatos összképet ad.
Mindent összevetve a naruto világa olyan, hogy valójában sosem lehet befejezni teljesen. Ha Kishi nekiállna most Boruto part 3-at rajzolni és folytatná, akkor utána Boruto gyerekeiről akarnánk part 4-et stb stb stb.
Ez így jó ahogy van, Naruto generációja felnőtt, a tűz akarata tovább öröklődött és a mesének vége. Boldogan éltek amíg meg nem haltak.
A film főellenségeivel kapcsolatban: Elsőre talán azt mondhatnánk, hogy nem voltak nagy számok, pedig de. 5 Kage és egy legendás ninja (Vagyis 6 legendás felnőtt, érett ninja) kellett a csókák legyőzéséhez. (Boruto szerepe már csak extra Katasuke hülyesége miatt, aki leginkább olyasmi szerepet tölt be, mint Sasukénak Orochimaru.)
Momoshiki konkrétan aprófát csinált volna Kaguyából, mert Kaguya mindent Jutsuval csinál, ami Momoshikire nem hogy nem hat, de még erősebben küldi vissza.