Sasuke technikája ha jól emlékszem oroszlán ketrec, Lee eredetije meg az első lótusz. Boruto meg valószínűleg Sasuke homlokvédőjét viseli, nem pedig szökött ninja lett
.
jaaaaaaaaaaaj, tényleg ez volt a neve!!!! Tigris, oroszlán, hehe, majdnem eltaláltam.
Bakker, hány éve is láttam azokat a részeket?
Ezen sürgősen változtatnom kell.
Na, majd érdekel, honnan jött, hogy azt hordja.
Az sem kizárt, hogy amit linkeltél
bette ott már sejteni lehetett, (legalábbis Sasuke már sejtette
) hogy lassan megkapja a címet, és ez olyan mondat volt tőle, hogy ő foglalkozzon azzal, hogy minél előbb Hokage legyen, ezért van a faluban dolga, maradjon.
Sasuke már lehet azóta Hokagénak tekinti Narutot, mióta leverték egymást a végén.
Persze az sem kizárt, hogy már kinevezték, csak a formalitás része maradt későbbre, mikor a nagy hepaj volt.
Basszus azon a bulin én is részt vettem volna.
Király lehet egy Hokageavatás: Mindenki kicsődül az utcára, kis zászlókkal, meg Uchiha legyező szerűségekkel, amire a hokage név van írva, mindenhol Naruto babát lehet kapni, és a ramenesben is egy egész alakos naruto tábla, szobor díszeleg.
Az utcán dínom-dánom, zabahely mindenhol, lámpások, felvonulás, konfettik, és nagy éljenzés, majd éjszakába nyúló party, ahol mindenki sz...rá issza magát.
Gai: Szal, milyen újra átlagosnak lenni bra?
Kakashi: Hánemtomvaz (csuklik)
Shino: sensei, maradjon talpon!
Kiba: Bruhahahha Akamaru, legközelebb minket választanak meg Hokagénak! ...... (két falat között, csámcsogva) Kétszeresen! (közben egy csajt fűz)
Ino: Sai, mi ez a ruha? Vetközz!
Hinata: Kérlek, ne itt. (szégyenlősen eltakarja a szemét)
Sakura: (asztalra állva) Majd én megmutatom, hogy mindenkit az asztal alá iszok shannarooooo!!!!!!! (ketté vágja az asztalt)
Temari: Kihívás elfogadva. (vörös arccal levágja üres sörös üvegét maga elé)
Shikamaru: Anata, csak finoman (egy izzadságcsepp a homlokán). Még haza is kell mennünk. (Magában: Nem akarlak cipelni, akkora nyűg lenne..)
Tsuchikage: (idétlenül vihog vörös fejjel)
Raikage a Mizukageval pókerezik, Gaara karbatett kézzel áll az ajtónál, Raikage odaüvölt neki.
- Kazekage, ne légy ünneprontó, igyál!
Képugrás: Garra a feje fölött lóbálja a zakóját, vagy kabátját, vagy mi az ördög az.
Iruka kidől, Konohamaru átesik rajta.
A gyerekek meg az ajtóból fél szemmel, riadtan bámulják az eseményeket, miközben ezt gondolják egyszerre, a homlokukra csapva:
Letagadom az őseimet, mi nem leszünk ilyenek. Később Naruto is beesik, miközben kábán, bambán éppen feléledve csorog a nyála, és csak ennyit kérdez: Mivan, már ennyi az idő? Milyen nap van? Lemaradtam valamiről?
Ja, és észreveszi Konohamarut a földön a Hokagés rucijában és kalapjában.
..............................THE END
Ebből fanart is készülhetne.
Bocs srácok, elfogott a lendület.
De anyi király részt lehetne még csinálni ezekből, mondjuk nonstop az év 366 napját meg lehetne csinálni.
És minden szereplőnek lenne egy arc-ja.
Én imádnám!