Kuro az a két gif fentebb ütős!!!! Imádom!!!
Én még kiegészíteném:
http://25.media.tumblr.com/7837e529f31e9d60373b324730706db9/tumblr_mwm9epgFYn1rdjnzso6_r1_500.gifhttp://stream1.gifsoup.com/view2/3716777/good-bye-jiraiya-o.gifJó hogy ezt felhoztad, rahedli ilyen van a számomra. Augusztus 7.-ig újra lenyomatom a Naruto legjobb részeit.
Kössz a motivációt.
Emellett a Naruto halálával kapcsolatban, egy elborult hangulatomban, és a trailer alapján, akár ez is lehetne ugyeeeee, nem elvetendő.
Az tényleg ütős lenne!!! Tiszta Minato2.
Komolyan, el sem tudjátok képzelni mennyiféle variációt játszottam már le a fejemben, a csattanók miatt, ami teljesen kizökkentene minket a várt végkifejletes hangulatunkból.
(igen, kezdek begőzölni, ez a végeredménye, de ezt már írtam.. De tényleg nem fogják Kishiék ezt bejátszani, elvégre 700 fejezeten+10 fejezeten keresztül Naruto volt a manga címe, és lehet hogy most Boruto az, de Kishi félhet majd hazamenni, ha ezt bejátsza, egy-két rajongó miatt.
Ahogy hallottam nem rég, mekkora volt a forradalom és a háború amiatt is, hogy Sasuke Sakurával jött össze..... Persze ő a teremtő, de valahogy fura lenne.... Nem a megszokott Naruto hangulat, és nem is Kishi stílusa kinyírni a főszereplőjét...
Szóval fejben mindent elképzeltem már, de valahogy a valóság talaján nehéz lenne ezt a véget egyeztetni.
Egyébként a vérvonalaknál, Hinatáéknál amúgy is Neji volt a "fő ág", ezzel nem lehet összefüggésben? Eleve fontosabbnak tartották ezeket, és Nejibe vetették, hogy ő hordozza az igazi klán erejét, vérét, ő az igazi leszármazott, (ez elég csúnyán hangzik) ezért veszik Hinatát máshogy.... Bár Neji már nem tudja tovább vinni a nevet...
De ez a "fő ág" elv még érvényben lehet.... De amúgy is inkább a megszokott mód van érvényben, hogy a nők papíron átveszik a férjük nevét, aztán csókolom, és ettől függetlenül rohadtul az erős klánokba tartoznak az unokák.
Ez így nem lehet téma, csak ha egy erős shinobi, akinek még erős is a klán vérvonala házasodik egy "halandóval"
, abban az esetben a klánja nevét viszi tovább, amit
jamiez-sw is írt a Kovácsos példa kapcsán.
Lemoon : Mi a gyerek neve ami neten elterjedt?